jmalkovich
|
|
April 20, 2017, 10:39:13 PM |
|
Yerimlerine ekledim gayet kullanışlı arbitraj yapmak için işe yarayabilir.
|
|
|
|
HakanYAZICI (OP)
|
|
June 03, 2017, 12:49:21 PM |
|
Bir kaç güncelleme yaptım bugün. Bazı hatalar mevcut ama gelecek güncelleştirme ile çok daha iyi olacak. Özellikle arbitraj fırsatlarını görebilmek adına daha da akıllılaştırmayı planlıyorum.
|
|
|
|
exortis
|
|
June 03, 2017, 02:04:15 PM |
|
Hakan bey cok basarili buldum tebrik ederim,siteyi mobil uyumlu hake getirirseniz daha ergonomik olacagini dusunuyorum.Tesekkurler
|
|
|
|
HakanYAZICI (OP)
|
|
June 03, 2017, 03:53:13 PM |
|
Hakan bey cok basarili buldum tebrik ederim,siteyi mobil uyumlu hake getirirseniz daha ergonomik olacagini dusunuyorum.Tesekkurler
Sistemin altyapısını biraz oturduktan sonra uygulamalar mutlaka gelecek. Şu an için temel olarak yapmaya çalıştığım şey site için bir yön çizmek. Bunun ışığında gelişmeye devam edeceğiz.
|
|
|
|
siaben
Newbie
Activity: 64
Merit: 0
|
|
September 17, 2017, 11:43:37 AM |
|
Daha fazla değeri hak ediyor bence
|
|
|
|
AlyattesLydia
|
|
September 17, 2017, 08:53:31 PM |
|
Wagerr gibi bazı coinleri göremedim, DEX borsasından da çekim yapmıyor sanırım. Bence faydalı bir site olmuş. Diğer arkadaşların da dediği gibi eğer favoriler olursa, aslında android versiyonu da çok tutacaktır.
|
|
|
|
Kyyz
Newbie
Activity: 54
|
|
September 18, 2017, 12:25:54 AM |
|
Hakan Bey çok güzel bir çalışma olmuş. Kullanışlı ve hızlı bir program olmuş. Güncellemelerinizi beklemekteyiz. Teşekkürler.
|
|
|
|
dogaatac
|
|
September 18, 2017, 01:23:52 AM |
|
işe yarar birşey olmus.teşekkürler
|
|
|
|
Lydian
|
|
September 18, 2017, 04:27:27 AM |
|
isim güzelmis:) bitBaba:) tebrikler... rakamlari standart bir formatta gösterseniz sanki daha ho$ olacak (3.500,00 gibi) ve hepsi saga dayali olsa? bir de yukaridan kurlari filtreleyebilsem (örnek: USD, EUR..) - pardon varmis filtre... tablonun icinde ilk sirada olsa daha belirgin olacak sanki...
bunlar benim nacizane kisisel fikirlerim...
ha bir de: artis ise yesil, düsüs ise kirmizi renkte olsa rakamlar: hem biraz renklenmis olur...
|
|
|
|
grkms
|
|
September 18, 2017, 07:02:36 AM |
|
Gayet güzel düşünülmüş ve uygulamaya geçirilmiş . Emeğinize sağlık .
Yararlı olacak çoğu kişiye ..
|
|
|
|
anu
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
|
|
September 18, 2017, 08:00:57 AM |
|
Proje güzel, tutar - kullanılır ama benim gördüğüm bir eksiklik var o da coin seçimlerinin zor olması.
Koin seçimini açılır menü şeklinde yapmışsınız. Bunun yerine daha kolay seçilebilecek, değiştirilebilecek bir opsiyon uygulanabilir. En azından Cap bazında en iyi 10 koini açık bir şekilde koyun. İnsanlar rahatlıkla seçim yapabilir bu şekilde.
|
|
|
|
teknodunya
Member
Activity: 180
Merit: 11
|
|
September 18, 2017, 09:14:03 AM |
|
Tebrik ederiz harika proje olmuş. Ülkemizde böyle güzel projeler görmek tabi ki gelişecek çok özellik var ama zamanla olur. En önemlisi bu sitenin android ve app store girmesini de isteriz
|
|
|
|
neofongictier
Newbie
Activity: 22
|
|
September 19, 2017, 08:55:40 AM |
|
Çok harika görünüyor. Sayenizde millet onlarca siteyi aynı anda takip etme fırsatı yakalamış. Sadece istediğimiz borsaları takip etme ve ayarladığımız bir değerin üzerine veya altına geçince uyarı verme de gelirse daha da iyi olur. Maçkolikteki gol bildirimi gibi yani.
|
|
|
|
Afandoras
Member
Activity: 98
Merit: 10
"Akche, Türkiye'nin Dijital Parası"
|
|
September 20, 2017, 08:46:02 AM |
|
Teşekkürler güzel çalışma .Sadece istediğimiz sitede istedğimiz bir coin bizim istediğimiz seviyeye gelince bildirim gönderen bir eklenti yapabilir misiniz.
|
Ethereum: 0xF16d67E955f8895c575B61F49a6D58f644F21d8c Waves : 3P8uK3tFBFeYb8fNXUdpcpTdhi1kanhJwjw
|
|
|
exortis
|
|
September 20, 2017, 09:55:35 AM |
|
Elinize sağlık ergonomik olmuş, tebrik ve teşekkür ederim
|
|
|
|
litegigabyte
Newbie
Activity: 14
|
|
September 20, 2017, 09:58:17 AM |
|
Elinize sağlık hocam coinmarketcap a benzer şekilde tasarrımla ona rakip ingilizce olarak çıkarsanız süper olur.
|
|
|
|
anu
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
|
|
September 20, 2017, 05:14:20 PM |
|
Mükemmelsiniz. Bunu geliştirmeyi sakın ama sakın bırakmayın. Sonunda size de getirisi olur mutlaka. Nakit olmasa tecrübe olur.
|
|
|
|
Muhtaixa
|
|
September 20, 2017, 07:31:28 PM |
|
facebooktaki bot çok hoşuma gitti.siteyide bookmarklarıma ekledim.elinize saglık.
|
| AMEPAY | | | | | | ▄▄█████████▄▄ ▄█████████████████▄ ▄█████████████████████▄ ▄█████████▀▀▄▀▀█████████▄ ▄████████▄▄█▀ ▀█▄▄████████▄ ████████ ▀▀█▄██▀▀▄████████ ████████ █ ▄ █ ▄▀▀▄████████ ████████ █ █ █ ▄▀▀▄████████ ▀█████████▄█ █ ▄██████████▀ ▀████████ ▀▀▀ ████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀█████████████████▀ ▀▀█████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ | │▌ | AME TRADE HERE
▄██████▄ ▀██████▄ █████████ ▀█████ ███████▀ ▀███ ██████▀ ▄█▄ ▀██ ██████▄ ▀█▀ ▄██ ███████▄ ▄███ █████████ ▄█████ ▀██████▀ ▄██████▀ | |
| │ | | AME TRADE HERE
▐███▄ ████▌ ▐██████████▄ █████████████ ████▌ █████ ▐████ ▄████ ██████████▀ ▀█████▀▀ | |
| ▐│ | ▄▄█████████▄▄ ▄█████████████████▄ ▄█████████████████████▄ ▄█████████▀▀▄▀▀█████████▄ ▄████████▄▄█▀ ▀█▄▄████████▄ ████████ ▀▀█▄██▀▀▄████████ ████████ █ ▄ █ ▄▀▀▄████████ ████████ █ █ █ ▄▀▀▄████████ ▀█████████▄█ █ ▄██████████▀ ▀████████ ▀▀▀ ████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀█████████████████▀ ▀▀█████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ |
|
|
|
gogo1903
|
|
September 21, 2017, 06:01:56 AM |
|
emeginize saglik guzel bir baslangic istesi olmus. duzeltmeler sonrasi cep uyumlu ve app de olursa cok daha basarili olacagini dusunuyorum. calismalarinin devamini dilerim
|
|
|
|
aliyagiz207
|
|
September 21, 2017, 06:06:20 AM |
|
polonun hacmi epey bir düşmüş görünen eskiden ılk 5 de yer alırdı, site çok güzeş ellerinize sağlık
|
|
|
|
|