Arkadaşımızın düşüncesine saygı duyuyorum, herkes bu başlıkta görüşlerini belirtmekte her zaman serbest olmuştur. Zaten bu kadar sayfadır ilk defa olması aşağı yukarı botun ne kadar iyi olduğunu gösteriyor, bir adet nazar boncuğumuz illa olacaktır.
Ben kendisine de belirtmiştim, piyasalar düşerken bot neyi alıp satabilir bilmiyorum, bot bişiler alsın sonra düşünce zarar mı etsin beklentimiz onu da bilmiyorum. Evet doğrudur, piyasalar aşağı inişteyken bot genelde almaz, zira zarar etmek üzerine kurulu bir yapısı yok. Hiç kazanmasın ama zararda etmesin mantığında çalışır o günlerde.
Para iadesi ilk başladığı günlerde 14 günlük olmasını görmüş olabilecekler için belirtmek isterim. Geçtiğimiz eylül ayından beri para iadesi yapılmıyor, bu da gerekli yerlerde yazılıdır. Şuan zaten ikinci el piyasa değeri bile bot lisansınızın neredeyse bizden almayla aşağı yukarı aynı fiyata geldi (insanlar aldıktan sonra satmayı tercih etmediği ve kullandığı için ikinci el bulmakta zorlaşıyor).
Benim sizlere tavsiyem, botun hem bull hem bear piyasada çalışmasını görmeden bir haftalık kullanım ile doğaçlama fikir sahibi olmadan önce, uzun vadeli yatırım dediğimiz ve bir gecede kazandırmıyor, uzun vadeli birike birike büyüyor dediğimiz bot için en azından 6 ay sonunda nasıl bir getirisi olduğunu gördükten sonra karar vermeniz olacaktır.
Elbette bu süreçte manuel olarak bottan çok daha fazla kazanan insanlar olacaktır, zaten bu bot manuel olarak çok başarılı işlemler yapan kişiler için değildir, benim gibi manuel alım satım işlerinden anlamayan ama piyasada oluşan inme ve çıkmalardan faydalanmak isteyen kişiler içindir.
Arkadaşımız gerçekten çok şanssız bir dönemde girdi bot işine, bear piyasaya doğru gidişte başlandığı zaman bot fiyatlar düşüyor diyerek almıyor, bunun sonucunda hiç çalışmıyormuş gibi gözüken bir bot oluyor elinizde. Boş yatan bir bota sahip olmayı hiç kimse istemez fakat coinleri toplayıp toplayıp sonra hepsinin değerinin yarısına indiğini görmeyi daha çok korkunç buluruz gibi geliyor bana.
sanırım bu botu neredeyse ilk alanlardan biriyim
geçen sene BCH forku ile birlikte piyasada oluşan bear döneminden önce bot nerdeyse günde %1-2 arasında getiri sağlıyordu ve bot şimdiki kadar gelişmiş bir yapısı olmamasına rağmen iyi bir kazançtı bence. daha sonra arkadaşın dediği olayın tersini yaşayarak bear sezonunda bot coin alımı yaptı ve piyasa düştükçe düştü
2400 sat fiyattan DGB satın aldı ve DGB bu sene 80 sat fiyatı gördü
tabi benim bot için kullandığım hesap ayrı ve düşen piyasada botu kapatıp manuel işlemeleri görütdük ama ister istemez zarar oldu. şimdi bot versiyon 9 olmuş ve artık bear sezonda botu kapatma gibi bir derdin yok, çünkü arkadaşın belirttiği gibi bot zaten zor alıyor bu piyasada ve fiyatı düşen coin için sayı arttırma, maliyet düşürme gibi özellikleri de eklenmiş durumda.
özetlemek gerekirse hiç kimse bota güvenip zengin olacağım demesin ama botun teknik özelliklerini tam olarak kullanırsanız bot size uzun vadede kazandırır.
herkese bol kazançlar...