dnz gns
|
|
June 09, 2017, 04:00:38 PM |
|
tokenleri cüzdana çektim sanırım bonuslarıyla gelmedi sonradan mı göndericekler gene adres bildirip biz mi alıcağız? sosyal medya bosunlarının dağıtımıda ico dağıtımı bittikten 1-2 hafta sonra olacaktı sanırım.
|
|
|
|
1melyun (OP)
|
|
June 09, 2017, 10:29:08 PM |
|
tokenleri cüzdana çektim sanırım bonuslarıyla gelmedi sonradan mı göndericekler gene adres bildirip biz mi alıcağız? sosyal medya bosunlarının dağıtımıda ico dağıtımı bittikten 1-2 hafta sonra olacaktı sanırım.
dağıtım henüz tamamlanmadı diyorlar, waves platformundada bir sıkıntı yaşamışlar galiba detayını bilmiyorum. eksik varsa telegramdan veya başka yollarla mail at. Bu arada yanlış hatırlamıyorsam, ico dashboard ta tokenlar gözükmüyordu daha sonra bunu düzelttiler fakat bonuslar gözükmemeye başlamıştı. En kısa zamanda çözüme kavuşur umarım.
|
|
|
|
frtmr
|
|
June 13, 2017, 07:41:36 PM |
|
Bana tokenlarda gelmedi. Birkaç kez destek kısmına maik attım sonuç yok.
|
|
|
|
exortis
|
|
June 13, 2017, 08:00:22 PM |
|
Ett au an exchange sitelerinde islem goruyormu acaba,marketcap de 6000+ sat olarak gorunuyor ama hangi sitelerde islem gordugunu bulamadim.Birde sanirim cumaya kadar bountyler dagitilacak galiba
|
|
|
|
sezyumx
|
|
June 13, 2017, 08:02:31 PM |
|
Ett au an exchange sitelerinde islem goruyormu acaba,marketcap de 6000+ sat olarak gorunuyor ama hangi sitelerde islem gordugunu bulamadim.Birde sanirim cumaya kadar bountyler dagitilacak galiba
Markette birtek Waves Decentralized Exchange de işlem gördüğünü yazıyor büyük ihtimalle sizde bakmıssınızdır. Ama ben bountyleri ETH olarak istemiştim , ozamana kadar bittrex' e veya liqui ye girir diye ümit ediyorum.
|
|
|
|
exortis
|
|
June 13, 2017, 09:20:52 PM |
|
Markette birtek Waves Decentralized Exchange de işlem gördüğünü yazıyor büyük ihtimalle sizde bakmıssınızdır. Ama ben bountyleri ETH olarak istemiştim , ozamana kadar bittrex' e veya liqui ye girir diye ümit ediyorum. Eth olayini anlayamadim,aciklarmisiniz acaba.Mew adresine ett simgesi ekledim bekliyorum.Bittrexe eklenirse iyi olur liqui de hacimsiz kalacaktir
|
|
|
|
PrintMule
|
|
June 14, 2017, 11:26:12 AM |
|
tidexde te işlem görüyor şuanda hali hazirda. bunlarda sanirim mobilgo gibi çift farkli zincir var yani bi kısmı waves bi kısmı eth tarzında bunlarin sonradan fiyatlari nasil dengelenecek acaba anlamadim niye böyle birşey yaptiklarini daha önceden yapilmişmiydi hatirlamiyorum fakat teknoloji zenginliği katalim proje farkli olsun diyemi yapildi bilemicem. mobilgoda da aynısı var iki farkli token ve iki farkli alici satici kitlesi var ve haliyle şuanda iki farkli fiyat var...
|
|
|
|
radnom
Sr. Member
Activity: 616
Merit: 251
Blockchain Marketing: tokensuite.io
|
|
June 14, 2017, 11:48:00 AM |
|
tidexde te işlem görüyor şuanda hali hazirda. bunlarda sanirim mobilgo gibi çift farkli zincir var yani bi kısmı waves bi kısmı eth tarzında bunlarin sonradan fiyatlari nasil dengelenecek acaba anlamadim niye böyle birşey yaptiklarini daha önceden yapilmişmiydi hatirlamiyorum fakat teknoloji zenginliği katalim proje farkli olsun diyemi yapildi bilemicem. mobilgoda da aynısı var iki farkli token ve iki farkli alici satici kitlesi var ve haliyle şuanda iki farkli fiyat var...
exchangeler icin sikinti oluyor anladigim kadariyla. hatta mobilego bittrexde bu yuzden disabled durumdaydi. tidex iki farkli market yapmis kolaylastirmak icin. aslinda hem ethereum hem waves blockhaininde ayni miktarda (77m) ett olusturuldu. transfer yaparken bir zincirin ana cuzdanina atiyorsunuz diger zincirdeki ana cuzdandan size geliyor. acikcasi ben de pek mantikli bulmadim bu durumu. bittrexde tek markette olsa iyi olur.
|
|
|
|
paladium
Sr. Member
Activity: 448
Merit: 250
CHIEF GROWTH OFFICER OF GLOBAL ENTERPRENEUR
|
|
June 14, 2017, 12:32:19 PM |
|
Çift zincir olayı saçmalık gibi geliyor veya benim kafama yatmıyor. Mobilego da bu da aynı olayı yaptı bakalım nasıl olacak.
|
|
|
|
Crytocoin
|
|
June 14, 2017, 09:18:01 PM |
|
Bu bir gösterge olmaz ama iyi artmış yinede.
|
|
|
|
neite99
|
|
June 15, 2017, 04:55:31 AM |
|
Waves tabanlı olduğu için biraz yatırım yaptım ama şu an çok oynak. Bountyciler tokenleri satıyor galiba yoksa bir 18kya çıkıp bir 8kya düşmesi normal değil. Ayrıca btc ve waves ile alımda aralarında ciddi fark var. Uzun vadeli tutmak gerek kısa vadede şu an al-sat bana mantıklı gelmiyor bu coin için.
|
|
|
|
saulzaents
|
|
June 15, 2017, 12:15:04 PM |
|
Waves tabanlı olduğu için biraz yatırım yaptım ama şu an çok oynak. Bountyciler tokenleri satıyor galiba yoksa bir 18kya çıkıp bir 8kya düşmesi normal değil. Ayrıca btc ve waves ile alımda aralarında ciddi fark var. Uzun vadeli tutmak gerek kısa vadede şu an al-sat bana mantıklı gelmiyor bu coin için.
bounty dağitimlari yapildimi ya ?
|
|
|
|
kim-yon
|
|
June 15, 2017, 12:20:38 PM |
|
bounty dağitimlari yapildimi ya ? Yapılmadı daha 2-3 güne kadar yapılacakmış gözde.
|
|
|
|
Forumgeiq
|
|
June 15, 2017, 12:53:05 PM |
|
bounty dağitimlari yapildimi ya ? Ben de anlamiyorum bu multi chain olayini. Aslinda ekip waves uzerinde calisacakmis ama Ethereum da yapmislar. Simdi guyya chainler arasi swap yapilabilen bir incent web sayfasi var. Orada ett bile yok. Yani Ethereum'a aldiysaniz biraz bekleyeceksiniz. Hala daha da bountyleri dagitmadilar. 1 aydan fazla oldu.
|
|
|
|
frtmr
|
|
June 15, 2017, 07:15:00 PM |
|
Tokenları gelmeyen bir tek benmiyim? mew adresime istemiştim.
|
|
|
|
BurntSnow
Sr. Member
Activity: 462
Merit: 250
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!
|
|
June 15, 2017, 08:12:13 PM |
|
Hayir bir tek siz degilsiniz. Slack'de de surekli bir problem konusuluyor. Henuz tokenleri alamamis bircok yatirimci var. Bu iki zincir olayi yuzunden problem cikiyormus. Size tavsiyem slack'e uye olup dogrudan oradan destek istemeniz. Zannediyorum bountyler de bu yuzden gecikiyormus. Tum yatirimcilara tokenlerini dagitmadan bounty dagitimina gecmek istemiyorlarmis.
|
████ ███ ███ ████ ███ ███ ███ ███ ████ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ████ ███ ███ ██ ███ ███ █████████████████ ███ ███ ███ ██ ███ ███ ██ ██ ███ ██████████ ███ ███ ██████ ███ ███ ██ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ████
| | GUTS | | ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███
| | smart-ticket protocol for events ✔ live product with market traction! | | ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███
| | ▶ BTC ANN ▶ WEBSITE ▶ BLOG
| | ▶ SANDBOX ▶ WHITEPAPER ▶ BOUNTY
| |
|
|
|
saulzaents
|
|
June 16, 2017, 07:19:25 PM |
|
Hayir bir tek siz degilsiniz. Slack'de de surekli bir problem konusuluyor. Henuz tokenleri alamamis bircok yatirimci var. Bu iki zincir olayi yuzunden problem cikiyormus. Size tavsiyem slack'e uye olup dogrudan oradan destek istemeniz. Zannediyorum bountyler de bu yuzden gecikiyormus. Tum yatirimcilara tokenlerini dagitmadan bounty dagitimina gecmek istemiyorlarmis. bende istemiyorum zaten benim payimi vermeden bounty hunterlarin ödüllerini versinler hayirdir yani diğer taraftan ama uzun bir süre geçti haliyle buda projenin sorunu ama çözüm yok.son 1-2 aylik süreçte bicok projenin icosuna girdim onlarin yaninda cogunun bountylerine de girdim. ico anlaminda en geç kalan encrypto oldu sanirim. bounty konusunda cogu ile kafa kafaya ama ve çoğunun yöneticilerinin de verdikleri tarih hep haftaya haftaya çözülecek yani çözülmesini umdugumuz tüm forum ahalisiyle birlikte en az 3 proje var.umarım aynı hafta çözülür de bi yaraya derman olurlar.
|
|
|
|
|
needmoney
Legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro
|
|
June 23, 2017, 04:33:40 PM |
|
Gerçekten şaka gibi... Ciddi ciddi bu gerizekalı Incent app'ını hazır olmadan nasıl kullanmayı düşündüler acaba, çok merak ediyorum. Yani bu kadar amatörlük ve aptallık olmaz. Bas işte Waves ya da Ether'e.
|
|
|
|
Kubra Dam
|
|
June 23, 2017, 06:57:52 PM |
|
Arkadaşlar bounty'leri vermeme şansları yok bence yani insanlara. Ne halt çevirdiklerini anlamadım cidden gerçek mi kolpa mı olay bilmiyorum da o kadar insan haftalarca bounty için vakit harcadıysa seve seve verecekler o bounty'leri bence. Geç olur belki de vermiyoruz diyebilirler mi? Katılmadım bounty'sine ama okuyunca ben sinirleniyorum böyle şeyleri.
|
|
|
|
|