exortis
|
|
June 23, 2017, 07:44:51 PM |
|
Arkadaşlar bounty'leri vermeme şansları yok bence yani insanlara. Ne halt çevirdiklerini anlamadım cidden gerçek mi kolpa mı olay bilmiyorum da o kadar insan haftalarca bounty için vakit harcadıysa seve seve verecekler o bounty'leri bence. Geç olur belki de vermiyoruz diyebilirler mi? Katılmadım bounty'sine ama okuyunca ben sinirleniyorum böyle şeyleri. Acikcasi ben gercek oldugunu dusunmuyorum bounty bekleyenleri biktirmak icin yapiliyor gibi.Aciklamadan anladigim hack edildik simdi dev ekibimiz acigi bulmaya calisiyor gibi birseyler demisler cok detayli okumadim.Ben cok degil 4650 civari birsey var su anki degerden 0.27btc gibi ama bazilari 2 btc civari token alacak,adamlari surundurecekler muhakkak. Birde 38milyom ett nasil calinir yav,waves tarafini hic saymiyorum.Adamlar dumpin a.q artik.Bu nasil bir sey dual yapacaz derken dual zukulduler.
|
|
|
|
karmenali
|
|
June 23, 2017, 10:42:44 PM |
|
hep farklı farklı fantaziler peşinde koştuklarından oluyor bunlar, hacklendik dedikleri kesin swap algoritmasındaki bir açıktan dolayı biri yüklü miktarda ett elde etti ondandır. Yoksa neyi hackliyorlar. Adam akıllı waves zincirinde yarat coinleri dağıt bitsin ne diye iki zincirde kuruyorsun. Sanki yarın polo koşa koşa ekleyecek coini
|
|
|
|
kim-yon
|
|
June 23, 2017, 11:20:09 PM |
|
Normal bir birey bilgisayarı hacklenebilir , Private key i kaybedebilir vb. olabilir . Ama bir proje yapmaması lazım . Birde blockchain üzerinden telefon görüşmesi yapılacak bir firma çaldıramaz. Nasıl güvenebilirsin böyle bir firmaya .
|
|
|
|
exortis
|
|
June 24, 2017, 07:15:56 AM |
|
Yaa palavra resmen nasil o kadar tokeni caldirabilirler aklim almiyor,malmisin kardesim bu nasil aciktir.Sirf bountylerin dagitimini uzatmak icin bahane uretiyor adamlar
|
|
|
|
coinzoid
|
|
June 24, 2017, 09:03:45 PM |
|
Bu kadar tokenı ele geçiren hacker satmak isteyecektir ve fiyatın iyice dip olmasına sebep olur. Ayrıca, bu adamların yapmak istediği şeyin güvenirliğini sorgulayan bir olay bu. Bence yapılması gereken mevcut tokenlar geçersiz kılınıp en baştan (gerekirse farklı bir isim ile) başlamaları.
|
|
|
|
radnom
Sr. Member
Activity: 616
Merit: 251
Blockchain Marketing: tokensuite.io
|
|
June 24, 2017, 09:09:21 PM |
|
Bu kadar tokenı ele geçiren hacker satmak isteyecektir ve fiyatın iyice dip olmasına sebep olur. Ayrıca, bu adamların yapmak istediği şeyin güvenirliğini sorgulayan bir olay bu. Bence yapılması gereken mevcut tokenlar geçersiz kılınıp en baştan (gerekirse farklı bir isim ile) başlamaları.
İyi de satabileceği bir yer yok ki. ETT sadece waves dex'e eklendi ve açıkçası orada da herkes satamıyor zaten. Asıl çalınan tokenler Ethereum üzerindeki tokenler. Ve bu aksaklığın sebebi çok açık. Incent'in ipiyle kuyuya inmeleri. Daha alpha'da bile olmayan saçma sapan çalışmayan bir sisteme güvenerek ICO yapmaları.
|
|
|
|
AztecGoldHero
|
|
June 24, 2017, 09:26:59 PM |
|
daha hıc bır borsaya cıkmamıs bır coın hacklense ne olur. mılletın adresı yok mu zaten bu adamlarda. sıfırdan yap coını adını degıstır gonder mıllete yıne. cok mu zor bısı bu. 38 mılyon caldırmıslar. toplam kac varmıs acaba. yatırıma gore coın yaratılcaktı goya. bırde token dagıtımı waves cuzdanlara yapılcak dıyor etherden bahsetmıyor etherın olayı ne burda son bır kac haftadır ether de var bısıler zaten.
|
|
|
|
Kubra Dam
|
|
June 24, 2017, 09:31:22 PM |
|
İyi de satabileceği bir yer yok ki. ETT sadece waves dex'e eklendi ve açıkçası orada da herkes satamıyor zaten. Asıl çalınan tokenler Ethereum üzerindeki tokenler. Ve bu aksaklığın sebebi çok açık. Incent'in ipiyle kuyuya inmeleri. Daha alpha'da bile olmayan saçma sapan çalışmayan bir sisteme güvenerek ICO yapmaları. İyi de hacker şimdi satmak zorunda değil bunları. Ellerine yüzlerine bulaştırmasalardı rahatlıkla bittrex'te işlem görebilecek düzgün bir token idi ETT. Gider düzgün bir borsaya girdiğinde satardı. Her türlü tüm dolaşımdaki token'ları iptal edip sıfırlan işlemeleri gerekiyor ama bu ekip onu yapana kadar 2018'e gireriz herhalde.
|
|
|
|
dakota neat
|
|
June 24, 2017, 09:39:45 PM |
|
daha hıc bır borsaya cıkmamıs bır coın hacklense ne olur. mılletın adresı yok mu zaten bu adamlarda. sıfırdan yap coını adını degıstır gonder mıllete yıne. cok mu zor bısı bu. 38 mılyon caldırmıslar. toplam kac varmıs acaba. yatırıma gore coın yaratılcaktı goya. bırde token dagıtımı waves cuzdanlara yapılcak dıyor etherden bahsetmıyor etherın olayı ne burda son bır kac haftadır ether de var bısıler zaten. mantıkğınıza katılıyorum ama dexte işlem görüyor şuanda sadece orasıda etki edeceğini düşünmüyorum. yaksınlar coinlerini dediğiniz gbi yenisini bassınlar yatırımcıların tx ler var göndersinler tekrar
|
|
|
|
radnom
Sr. Member
Activity: 616
Merit: 251
Blockchain Marketing: tokensuite.io
|
|
June 24, 2017, 09:40:46 PM |
|
İyi de satabileceği bir yer yok ki. ETT sadece waves dex'e eklendi ve açıkçası orada da herkes satamıyor zaten. Asıl çalınan tokenler Ethereum üzerindeki tokenler. Ve bu aksaklığın sebebi çok açık. Incent'in ipiyle kuyuya inmeleri. Daha alpha'da bile olmayan saçma sapan çalışmayan bir sisteme güvenerek ICO yapmaları. İyi de hacker şimdi satmak zorunda değil bunları. Ellerine yüzlerine bulaştırmasalardı rahatlıkla bittrex'te işlem görebilecek düzgün bir token idi ETT. Gider düzgün bir borsaya girdiğinde satardı. Her türlü tüm dolaşımdaki token'ları iptal edip sıfırlan işlemeleri gerekiyor ama bu ekip onu yapana kadar 2018'e gireriz herhalde. Ether chainini sıfırlıyorlar tamamen. Yani o tokenleri hiç bi işe yaramayacak elindeki. Waves'e ise kendi ceplerinden vereceklermiş.
|
|
|
|
Kubra Dam
|
|
June 24, 2017, 10:03:22 PM |
|
İyi de satabileceği bir yer yok ki. ETT sadece waves dex'e eklendi ve açıkçası orada da herkes satamıyor zaten. Asıl çalınan tokenler Ethereum üzerindeki tokenler. Ve bu aksaklığın sebebi çok açık. Incent'in ipiyle kuyuya inmeleri. Daha alpha'da bile olmayan saçma sapan çalışmayan bir sisteme güvenerek ICO yapmaları. İyi de hacker şimdi satmak zorunda değil bunları. Ellerine yüzlerine bulaştırmasalardı rahatlıkla bittrex'te işlem görebilecek düzgün bir token idi ETT. Gider düzgün bir borsaya girdiğinde satardı. Her türlü tüm dolaşımdaki token'ları iptal edip sıfırlan işlemeleri gerekiyor ama bu ekip onu yapana kadar 2018'e gireriz herhalde. Ether chainini sıfırlıyorlar tamamen. Yani o tokenleri hiç bi işe yaramayacak elindeki. Waves'e ise kendi ceplerinden vereceklermiş. Hocam şimdi sorun şu, 4 milyon tane Waves bazlı token çalındı ve yakmayacaklarsa komple ceplerinden vermeleri yine çok bir şeyi değiştirmeyecek bence çünkü çalan hacker elindeki 4 milyon ETT'yi satarak zaten anasını ağlatır token fiyatının her türlü. Yani yatırımcılara başta zaten ayıp bu durum millet nasıl kabul edecek anlamadım ben.
|
|
|
|
exortis
|
|
June 25, 2017, 04:52:34 AM |
|
İyi de satabileceği bir yer yok ki. ETT sadece waves dex'e eklendi ve açıkçası orada da herkes satamıyor zaten. Asıl çalınan tokenler Ethereum üzerindeki tokenler. Ve bu aksaklığın sebebi çok açık. Incent'in ipiyle kuyuya inmeleri. Daha alpha'da bile olmayan saçma sapan çalışmayan bir sisteme güvenerek ICO yapmaları. İyi de hacker şimdi satmak zorunda değil bunları. Ellerine yüzlerine bulaştırmasalardı rahatlıkla bittrex'te işlem görebilecek düzgün bir token idi ETT. Gider düzgün bir borsaya girdiğinde satardı. Her türlü tüm dolaşımdaki token'ları iptal edip sıfırlan işlemeleri gerekiyor ama bu ekip onu yapana kadar 2018'e gireriz herhalde. Ether chainini sıfırlıyorlar tamamen. Yani o tokenleri hiç bi işe yaramayacak elindeki. Waves'e ise kendi ceplerinden vereceklermiş. Hocam şimdi sorun şu, 4 milyon tane Waves bazlı token çalındı ve yakmayacaklarsa komple ceplerinden vermeleri yine çok bir şeyi değiştirmeyecek bence çünkü çalan hacker elindeki 4 milyon ETT'yi satarak zaten anasını ağlatır token fiyatının her türlü. Yani yatırımcılara başta zaten ayıp bu durum millet nasıl kabul edecek anlamadım ben. Millete soranmi var bounty gectim daha yatirim yapmis adamlarin bile tokenlerini dogru durust gonderemediler.Hala mew de gelmedi diyenler var,yakmazlarsa tokenleri zaten bu ett den bir bok olmaz.Ekip cacik cikti arkadaslar
|
|
|
|
mentalpanda
Legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
|
|
June 25, 2017, 05:03:01 AM |
|
taasda kral oçlikler yaptı neler dedik neler etmedik sonuç icodan 2 hafta sonra %40 pump yani bountye alacağınız varsa umutsuzluğa kapılmayın alırsınız geç olur ama sonuçta alırsınız iyi fiyata da satarsınız.
|
|
|
|
sezyumx
|
|
June 25, 2017, 05:06:54 AM |
|
Yatırım yapanları hakları verilsinde . Benim gibi bounty leri sonra düşünsünler. Kimse mağdur olmasa bari. Bu adamlar kendi paralarını koruyamıyorum, kullanıcıların konuşmalarınımı koruyacaklar.
|
|
|
|
hidrocop
|
|
June 25, 2017, 05:11:16 AM |
|
Off bende taasdan zarar ettim hatirlatmayin hocam 1 btc yolladim.sinirimden sattim 0.8 btc ile ciktim %20 bonuslu hali.Ett ye girecektim son anda pc reset attiydi vardir bir is dedim girmedim iyikide girmemisim
|
|
|
|
coinzoid
|
|
June 25, 2017, 05:27:49 AM |
|
Off bende taasdan zarar ettim hatirlatmayin hocam 1 btc yolladim.sinirimden sattim 0.8 btc ile ciktim %20 bonuslu hali.Ett ye girecektim son anda pc reset attiydi vardir bir is dedim girmedim iyikide girmemisim
Diğer arkadaşlar sizin kadar şanslı olmamış demek ki Bir üstteki arkadaşın da iyi niyeti güzel. Ama bounty için de emek verilmiyor mu? Bounty için çalışanlar da benim gözümde küçük çaplı da olsa birer yatırımcı. Herkesin hakkı teslim edilmeli.
|
|
|
|
hidrocop
|
|
June 25, 2017, 06:52:51 AM |
|
Diğer arkadaşlar sizin kadar şanslı olmamış demek ki Bir üstteki arkadaşın da iyi niyeti güzel. Ama bounty için de emek verilmiyor mu? Bounty için çalışanlar da benim gözümde küçük çaplı da olsa birer yatırımcı. Herkesin hakkı teslim edilmeli. Ne acidan baktiniz anlamadim ama 1 btc yatirim yaltim taasa diyorum hocam,bountylerin derdinden dolayida bende sinir oldum bunlardan bir bok olmaz dedim,bountyciler dumplicak dedim gittim 0.2btc zararla sattim.Siz ne sansindan bahsediyorsunuz ben yatirimciydim
|
|
|
|
PrintMule
|
|
June 25, 2017, 07:04:17 PM |
|
proje medium'dan update 3 diye bi bildiri geçti gören arkadaşlar varmi bilmiyorum. yok destekleriniz için teşekkürler yok biliyoruz arkamizdasinizlardan yürümüşler tabi ki kim var arkasinda ne destek göstermiş bilmiyorum fakat aciklama ciddi gibi geldi. yani sallasalar bu kadar insani bi şekilde sallarlardi diye düşünüyorum. roadmap ile ilgili sıkıntı olmayacak endişe etmeyin şuanki durum pek iyi değil fakat zaman çizelgesine bagli kalacaz felan demişler. yatırımcılarla ilgili bonus vs verecekler onu da anladik sabır ve desteklerinden dolayi (şuan ellerinde tutanlari özellikle kastetmişler ama) fakat iş bounty gelince sizi de unutmadik diyen yok . özellikle baktım bikaç yerine açiklamanin ya ben göremedim yada gerçekten bountyciler ile ilgili herhangi bir bilgi yoktu. muhtemelen tüm bu karişikliklardan sonra bounty hunterlar ile de ilgilenirler.
|
|
|
|
coinzoid
|
|
June 25, 2017, 07:16:50 PM |
|
Diğer arkadaşlar sizin kadar şanslı olmamış demek ki Bir üstteki arkadaşın da iyi niyeti güzel. Ama bounty için de emek verilmiyor mu? Bounty için çalışanlar da benim gözümde küçük çaplı da olsa birer yatırımcı. Herkesin hakkı teslim edilmeli. Ne acidan baktiniz anlamadim ama 1 btc yatirim yaltim taasa diyorum hocam,bountylerin derdinden dolayida bende sinir oldum bunlardan bir bok olmaz dedim,bountyciler dumplicak dedim gittim 0.2btc zararla sattim.Siz ne sansindan bahsediyorsunuz ben yatirimciydim Siz demişsiniz ya "pc reset attı vardır bir iş girmedim" buna istinaden şanslı olduğunuzu yazdım. Eğer bu icoya da katılmış olsanız bu durumu yaşayanlar arasında olsanız, şu anki halinize göre daha şanssız olmaz mıydınız?
|
|
|
|
exortis
|
|
June 25, 2017, 07:30:56 PM |
|
https://medium.com/@encryptotel/an-important-update-3-9ba6abd0c7bd yatırımcılara ikramiye dagıtacaklarmış yanlız ana konuda bounty hunterlara tehdit savuranlar olmuş sorumlularmı bilmiyorum ama chronobankın blog yazarlarının diskalifiye ettigini yazmışlar yani size birşey ödemek zorunda degiliz demişler or maybe they will not pay too! after all you are just bounty hunters! beside there is nothing you can do anyway if they won't pay you! I remember chronobank disqualified almost all blog bounty participants. soon ETT will find a way to disqualify the rest of the bounty hunters
|
|
|
|
|