lordzc
|
|
December 03, 2017, 09:45:28 PM |
|
Adamlar scam planı yapsalar bile minex' i gördükten sonra işlerine dört elle sarılmışlardır . Site basit ve anlaşılır olmuş .
|
|
|
|
torikan (OP)
|
|
December 06, 2017, 03:17:38 PM |
|
Adamlar scam planı yapsalar bile minex' i gördükten sonra işlerine dört elle sarılmışlardır . Site basit ve anlaşılır olmuş . tespit gibi tespit... bence dolandırıp kaçıcağımıza piyasa sürsek 100 dolar yapıp satsa malı hamuduyla görürüz bile diyebilirler. ki yaparlarmı bilmiyorum artık ama en azından testnet bittirdiler diye haber okudum önümüzdeki yıl gerçekten yaparlarsa ki sosyal medya ve konferansların alayında var gaila bir bu adam iki inşallah başarılı olurda yatırım yapanıda bounty hunteri da seviniri.
|
|
|
|
aliyagiz207
|
|
December 06, 2017, 05:13:44 PM |
|
bunların bounty odullerı sıtede hala beklıyor cekemıyoruzda cuzdan da yok borsaya gırmedıler herhalde o zaman ıyı projelerden bırısıydı ama tam çöp çıktı
|
|
|
|
jeks
|
|
December 06, 2017, 06:18:36 PM |
|
arkadaşların dediği gibi minex'e bakarak bir şeyler çıkarmaya çalışırlarsa azda olsa beklentim var kendi block zincirini oluşturan projeler çoğunlukla tutuyor bence.
|
|
|
|
PrintMule
|
|
December 06, 2017, 06:24:20 PM |
|
geçin abi o işleri minex gibi nasil yapacaklar. ortada hiç bi bok yok ki adamlara dair. anca bi tane ceo var andrew zimine midir ne zikkimdir gezip gezip duruyor eleman. şurada bi güncelleme var burada bi toplanti var konferans var adamlar da anca paylaşiyor işte rusyadaydik bilmem bi yerdeydik ceo muzdu oradaydi felan calişmalar son hız devam ediyor hiç bir görsel vs yok ama. minex cok küfür yedi geç borsaya girdi diye yedi. yoksa testnet sürecinde ben vardim mesela mining olayinda da vardim . minexexplorer cikardilar test transferleri yapildi bilmem ne yani bişiler vardi ortada. exscudo da bişi yok ki anca saçmalik.para eziyo şerefsizler varsa bunların icosuna girene felan allah sabir versin. valla büyük para atan varsa yakinda yapişir bunun yakasina nereye gittigi ne bok yedigi belli zaten elemanin bigün bi yerde yapişirlar .
|
|
|
|
Ergenekon
|
|
December 07, 2017, 01:09:08 AM |
|
beklenmedik taş, baş yarar derler. Ben artık hiçbir coin için öngörü yapmıyorum. Balinalar isterse, herşeyi yapabilirler.
|
|
|
|
gokhan17
|
|
December 07, 2017, 06:08:34 AM |
|
Birisi yazmıştı adamların yol haritası gerçekten yol haritasıymış diye gezmekten başka yaptıkları bir halt yok yakında yıllanacak bir proje ve kesinlikle scamdır arkadaşlar bu kadar zamandır birşeyler ortaya koyulmalıydı
|
|
|
|
Monkey1
|
|
December 07, 2017, 06:11:11 AM |
|
Birisi yazmıştı adamların yol haritası gerçekten yol haritasıymış diye gezmekten başka yaptıkları bir halt yok yakında yıllanacak bir proje ve kesinlikle scamdır arkadaşlar bu kadar zamandır birşeyler ortaya koyulmalıydı
Ama sıkım olsa böyle dolaşıpda yüzünü ezberletmezdi gibi geliyor. Bende bir halt olacağını düşünmüyorum ama göz önünde bulunması saçmalık olurdu.
|
|
|
|
PrintMule
|
|
December 07, 2017, 08:19:36 PM |
|
ahahah ne güldüm yaa akşam akşam valla öyle olmuş hocam adamlar geze geze bitiremediler. vallahi inancim yokta işte yine bi ümit tabi bountyden gelenler vardi beklesinler bakalim. olur da yarin öbür gün borsaya felan girerse beklerim ama bi minex vakasini daha kaldiramaz bu yürek muhtemelen girerse uçururlar fiyati da adamlar bildigin profesyonel scam. eli yüzü gözüküyo dingil her yere gidiyolar yada gerçekten gidiyolarmi bilmiyoz ki görsel olarak paylaşiyorlar sonucta o kadar para toplamişlar yatirim almişlar görsel ayarlamakta da bir sorun yok diye düşünüyorum bende yapardim heralde. neyse bakalim kısmet artık bu kadar zaman geçmiş bu son 1 ayda 2-3 kez güncelleme geçtiler testnet başladi bitti vs diye belki şaka maka girerler bi yere.
|
|
|
|
lordzc
|
|
December 18, 2017, 09:35:28 AM |
|
Exscudo Haftalık Güncellemeİnanılmaz haberler! EON testnet başarıyla güncellendi ! Kullanıcılar eşlerini, Exscudo ekibi tarafından Github'da yayınlanan kaynak kodu kullanarak güncelleyebilir: https://github.com/EonTechnology/server . Açık Beta Ocak ayında yapılacakmış.
|
|
|
|
PrintMule
|
|
December 18, 2017, 05:54:35 PM |
|
şaka maka proje markete girecek heralde bin küsür tane bounty den gelen tokenim var muhtemelen eğer girerlerse ki gidişat öyle gözüküyor o kadar küfür ettim salladim ama bi yandan da inanmak istiyor insan inşallah girerler ne diyim. o şartlarda fiyat olarak nasıl olur bilmiyorum ama uzun zamandır beklenen bir proje ve hangi markete girerse girsin kesinlikle pumplanir diyorum. örneğini minexcoin de gördük gerçi onların haftalık faiz olaylarından ötürü tabi biraz ilgi de fazlaydi da o kadar pumplanmasa da illa ki iyi bi katlama yapar diye düşünüyorum.
|
|
|
|
|
gokhan17
|
|
January 22, 2018, 08:32:24 PM |
|
sosyal medyasına katılmıştım 121 adet token var ve hala kuzu kuzu yatıyor sıtelerınde, ben umidi kestim bu adamların birşey yapacağını sanmıyorum neyseki para yatırmamışım yatıranların vay haline
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
January 23, 2018, 07:21:53 AM |
|
parça parça oldukça fazla token var. mnx tarzı olursa cok ucuzdan toplanabilir 1 dolardan mnx toplayan cok kişi oldu.bundada ico fiyatı altından toplamalar olacaktır.
|
|
|
|
omorfi
|
|
January 24, 2018, 01:47:55 AM |
|
Sabır sabır.. Kendi blok zincirini kuran projelerin hemen hemen hepsi güzel yatırımlar alıyor. Bu bide finansal tabanlı bir blokzincir. Ve çokta komplike birşey olacak. Çok iyi olacakmış gibi geliyor bana . Bir sene daha bekledik bir sene daha beklenir ne olacak. Hazirana kadar exchange ortaya çıkar yol haritasına göre
|
|
|
|
|
ozgr
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
|
|
January 25, 2018, 09:39:11 PM |
|
Çok şükür testnet olsa bile bi zincir başlatabildiler! Adam güzel yol haritası çıkarmış bu yaşta exscudo ayağına dünya turu yaptı 3288 exscudom varmış bakalım bi halta yarayacak mı.
|
|
|
|
Peao
Legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
|
|
January 26, 2018, 08:17:11 PM |
|
Çok şükür testnet olsa bile bi zincir başlatabildiler! Adam güzel yol haritası çıkarmış bu yaşta exscudo ayağına dünya turu yaptı 3288 exscudom varmış bakalım bi halta yarayacak mı. unutulmuştu tekrar hatırladık. coinmarketcap e de girme vakti geldi demekki. :)gerçekten çok konferansa katıldılar bakalım nasıl bir giriş yapacak borsalara. hayırlısı olsun bountyci arkadaşlara.
|
|
|
|
kriptom
|
|
January 30, 2018, 01:03:55 PM |
|
Exscudo Weekly UpdateExscudo is happy to announce that EON blockchain testnet was successfully updated on Friday (25.01.18) at 12 AM UTC. Users can update their peers with the source code published on Github by Exscudo team: https://github.com/EonTechnology/serverThe features introduced to the testnet today include colored coins and a bunch of new commands.The new commands are also connected to colored coins. Users can now issue new coins, change their amount, make transactions and check the balance. You can find the detailed description of the new commands in the new client Readme. Güncellenmiş istemci sürümünü indirmek için bağlantılar: https://exscudo.us14.list-manage.com/track/click?u=e6d63ffa83c0478eab65bbdac&id=51b42dc0ad&e=99b4b015cdKısacası 25 ocakda testnet başarılı bir şekilde gerçekleşmiş . Ama şu renkli para olayını anlayamadım .
|
|
|
|
karmenali
|
|
February 05, 2018, 08:29:10 PM |
|
Bu coinin imza kampanyasını görenler hero / legendary olmuş Wings ve bunu sayarsak bütün bitcointalk serüvenim bu 2 coini bekleyerek özetlenebilir Neyse ki şifremi unutmamışım 3000 küsür varmış bende ama bir işe yarayacağını sanmıyorum yanlış hatırlamıyorsam bunlar unsold coinleride dağıtacaktı.
|
|
|
|
|