Üstüme vazife olmasa da anladığım kadarıyla ben cevaplamaya çalışayım.
- Hocam vps tavsiyeniz nedir ? pc yi her zaman açık tutamayacaklar için (akıllı bot için)
digitalocean bu alanda bir hayli kullanılıyor, buradan hizmet alabilirsiniz.
- Akıllı botun masaüstü versiyonu ne işimize yarayacak normal siteye girmekten farkı nedir ?
Botların çalışması için sunucu borsa sitesine emir gönderiyor, aynı sunucu üzerinden belli miktarda istek gönderebiliyorsunuz. Bunu aşmak için Resul Hoca her kullanıcı için sunucu çalıştırmalı, anladığım kadarıyla bunu kullanıcının ip adresinden istek gönderecek şekilde olmasını planlıyor.
- Üyelik türleri neye göre belirlenecek ?
- Üyelerle Sözleşme yapılacak vs gibi bir şeyden bahsetmiştiniz , açar mısınız ?
- Ana para garantisi neleri kapsıyor ? mesela borsa çöktü paramız içeride kaldı !..
Muhtemelen Üyelik türleri, Ana para koruma şartları ve kullanıcı haklarını barındıracaktır bu sözleşme. (Borsa dan kaynaklı bir sorunu telefi etme durumu olacağını sanmam, poloniex in kaskosu olmak saçma ve anlamsız olur)
- Çalışan bota usdt yahut btc takviyesi yapmak işleyişi bozar mı ?
işleyişi etkileyeceğini sanmam
Resmi Telegram hesabı gerçekten çok iyi olur oradan bir çok bilgiyi anında arkadaşlarla konuşarak öğrenebiliriz
Şahsen ben Slack kanalı kurmuştum yaz aylarında ama kullanmadık, bu konuda bir şeyler yapılabilir.