sorun çözüldümü merak ettim. bu tarz kampanyalarda başlangiçta bir sorun oldugu vakit kampanya bitene kadar devam ediyor bir şekilde bu sorun hatta daha da büyüyor. yeni başlayan ico için tabi kötü bi durum ama umarım çözülür. mobilego icosuna girdim ben aynı zamanda imzasının yanında arkadaş bir sorun cikti çözemediler yatırımların karşiligi ele geçen tokenlerle ilgili yürüdü gitti kaldi 11 12 gün ico bitişine hala ufak tefek sorunlar oluyor bununla ilgili yeni yatirim yapanlarin özellikle bikac gün ne kadar token kazandiklari sayfalarindan gözükmüyor. minex'e baktim 2.gün sanirim bu 12 btc toplamiş az gibi duruyor 10 dakikada milyonlari toplayan icolara nazaran :d onlarda nasil topluyor o ayri bi mevzuda neyse umarım iyi olur ico sonucu bende takipteyim.
şu an için her hangi bir sorun yok. geçen gün sosyal medya stakelerinin ödenmediği söylenmişti. her hangi bir sorun yok ekip bu konuda titizlikle çalışıyor.
hangi tweetten hangi paylaşımdan hangi beğeniden kaç hisse alınmış her şey kişisel minex hesabınızda şeffaf bir şekilde gösterilmektedir.
#minexcoin
2 gündür bende paylaşimda bulunuyorum fakat bana yansıyan bişi yok. sadece newsletterin ki gelmiş stake olarak twitterdan gelen yok catir catir retweet yapiyorum ama anlamadim. hala bi numara yok
twitter follow kısmının stake de yok received kısmında .halbuki sağ üstte ekranda twitter connected diyor bitcointalk connected diyor. supporta yazsammi yoksa beklesemmi bilemedim.