cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
July 04, 2017, 10:07:35 AM |
|
Bence bug bountysinde bir oyun yapmadılar en başından beri bu bountynin 2 yıl süreceğini yazmışlardı o yüzdende 0.5 ayırmışlardı. bug başına 5-10bin dolar vermeleri zaten biraz saçma olurduki çoğu bug gercektende çok ufak detaylar. Tekrar bounty kampanyaları başlatacaklarmış. Bakalım onlara katılım nasıl olacak
Nerde yazıyor ki bu durum tekrardan bounty kampanyası yapacakları. Yoksa bug ilemi dediniz? Bende bug olayında böyle bir durum olduğunu anladım niye herkes bu kadar tepki verdi anlam veremedim birde tepki verilecekse eğer haladaha bountylerin dağıtılmamasına tepki verilmeli. Telegramda gördüm. geçen haftada yeni bounty kampanyaları gelecek diyorlardı. Haftada 1 uğrasanız yetiyor cok fazla yazı birikmiyor.
|
|
|
|
Betfair
|
|
July 05, 2017, 01:23:06 PM |
|
ico öncesi price neydi şuan ne ?
|
|
|
|
emreunsal10
|
|
July 05, 2017, 01:26:25 PM |
|
ico öncesi price neydi şuan ne ?
icoda bir bnt token karşılığı 0.01 ETH idi. yani 100 bancor 1 eth. şu an 1 bnt 0.010603 ETH olarak gözüküyor.
|
|
|
|
neite99
|
|
July 05, 2017, 01:56:59 PM |
|
İco fiyatına göre çok fazla fark yok şu an ama zamanla çıkışa geçecektir alım için iyi zamanlar şu aralar diye düşünüyorum.
|
|
|
|
Neo--
|
|
July 05, 2017, 02:00:06 PM |
|
İco fiyatına göre çok fazla fark yok şu an ama zamanla çıkışa geçecektir alım için iyi zamanlar şu aralar diye düşünüyorum.
3 Milyon dolar degerinde bancor bounty olarak dagitilacak sizce bunu bozdurmayacaklarmidir alanlar? Ben ufakda olsa bi dusus bekliyorum..
|
|
|
|
Lethapudi
|
|
July 05, 2017, 02:08:55 PM |
|
3 Milyon dolar degerinde bancor bounty olarak dagitilacak sizce bunu bozdurmayacaklarmidir alanlar? Ben ufakda olsa bi dusus bekliyorum.. Bancor'un şu anki market değeri 106 Milyon Dolarken ve Bounty ödülleri %1'ken nasıl oluyorda 3 milyon dolarlık dağıtım oluyor anlamadım? 1milyon 60 bin dolarlık olması gerekiyor zaten 0.5'lik bug ödülü 0.1 olarak dağıtılacak şimdi
|
|
|
|
neite99
|
|
July 05, 2017, 02:12:39 PM |
|
3 Milyon dolar degerinde bancor bounty olarak dagitilacak sizce bunu bozdurmayacaklarmidir alanlar? Ben ufakda olsa bi dusus bekliyorum.. Bancor gelecek vaaden bir proje olduğu için bountycilerin yüzde kaçı bozdurur veya bozduran da elindekilerin hepsini hemen bozdurur mu zannetmiyorum, bekleyip görelim.
|
|
|
|
beyinsi (OP)
|
|
July 05, 2017, 02:15:43 PM |
|
3 Milyon dolar degerinde bancor bounty olarak dagitilacak sizce bunu bozdurmayacaklarmidir alanlar? Ben ufakda olsa bi dusus bekliyorum.. Bancor gelecek vaaden bir proje olduğu için bountycilerin yüzde kaçı bozdurur veya bozduran da elindekilerin hepsini hemen bozdurur mu zannetmiyorum, bekleyip görelim. bozdursalar nolacak, tüm bountycilerin elinde hepi topu 6500eth lik bnt var...
|
|
|
|
bileq
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
|
|
July 05, 2017, 03:14:11 PM |
|
dun gece demo.app sitelerini inceledim de guzel bir sistem olacak. su bountyler dagitilsa da bir kismini gelecek icolar icin sermaye yapsam. icolara yatirmaktan sermaye kalmadi
|
|
|
|
Navigo
|
|
July 05, 2017, 03:23:25 PM |
|
Bountycilerin hepsi bozdursa bile fiyatı fazla etkileyeceğini düşünmüyorum zaten bountyciler için ayrılan miktar devede kulak. Eğer üstüne de güzel bir gelişme paylaşırlarsa fiyatı aksine artadabilir.
|
|
|
|
nyks
|
|
July 05, 2017, 03:41:50 PM |
|
Bountycilerin hepsi bozdursa bile fiyatı fazla etkileyeceğini düşünmüyorum zaten bountyciler için ayrılan miktar devede kulak. Eğer üstüne de güzel bir gelişme paylaşırlarsa fiyatı aksine artadabilir.
Edgeless içinde aynı şeyler söylendi çok fazla bounty dağıttı tabi ben her zaman ki o sıralar gibi dandik bountylerle meşguldum. Henüz temmuza söz verdikleri gelişmeleri bile yayınlamadan neredeyse 1 dolara yaklaştı. Piyasadaki genel dumpın aksine sürekli yükselişte. Bancorunda çok fazla dump yiyeceğini düşünmüyorum çoğu satmak için beklyecektir.
|
|
|
|
GalaWan
|
|
July 05, 2017, 07:24:54 PM |
|
Bountyler dağıtılmadan konuşmamak lazım şu an için önce bir elimize ulaşsın ondan sonrasında artık ne yapılacak belli olur. 2-3 aya yükselişe geçer diye düşünüyorum ben. Dumptan çok fazla etkileneceğini sanmıyorum açıkçası.
|
|
|
|
emreunsal10
|
|
July 05, 2017, 09:27:54 PM |
|
Bountyler dağıtılmadan konuşmamak lazım şu an için önce bir elimize ulaşsın ondan sonrasında artık ne yapılacak belli olur. 2-3 aya yükselişe geçer diye düşünüyorum ben. Dumptan çok fazla etkileneceğini sanmıyorum açıkçası.
ben de şeytanın avukatlıgını yapayım madem ki kimse yapmıyor.. ben de büyük düşüş bekleyenlerdenim, öyle yarı yarıya değil ama elinden çıkaracak çok kişi olacak, düşüklere alım emri girip bunu alım fırsatı olarak görmemiz gerektiğini düşünüyorum.
|
|
|
|
twn
Legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
|
|
July 05, 2017, 09:29:27 PM |
|
100 bancor 1 etherin altina inemez. Satilirsa salakliktan olur hemen alin cunku sirkete 100 bancoru 1 ethere geri satma sansimiz var.
|
|
|
|
sammys
|
|
July 05, 2017, 09:40:13 PM |
|
Dağıtılsın artık şu bountyler 4 te 1 ni yicem 4 te sini icolara yine 4 te birini tutucam
|
|
|
|
anu
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
|
|
July 05, 2017, 09:42:35 PM |
|
Bounty dağıtımı için net bir tarih belirtildi mi ? Forumda ve Telegram' da bu konuyla alakalı herhangi bir şey göremedim. Aslında biraz da yorgunum, çok inceleyemedim. Eğer tarih açıklandıysa ve ben bunu kaçırdıysam özür dilerim.
|
|
|
|
Dammitt
|
|
July 05, 2017, 09:44:30 PM |
|
Bounty dağıtımı için net bir tarih belirtildi mi ? Forumda ve Telegram' da bu konuyla alakalı herhangi bir şey göremedim. Aslında biraz da yorgunum, çok inceleyemedim. Eğer tarih açıklandıysa ve ben bunu kaçırdıysam özür dilerim.
Eli kulağında her gün bir blog yayınlamalarını bekliyoruz bugün yarın araba falan çarpıp veya yalandan dolandırılmazlarsa dağıtılacaktır diye düşünüyorum.
|
|
|
|
lordzc
|
|
July 05, 2017, 09:44:43 PM |
|
Ben bu hafta yatması lazımdı diye hatırlıyorum . Tabii resmi kaynağı görmek lazım.
|
|
|
|
graviteta
|
|
July 06, 2017, 02:07:21 AM |
|
imzayıda değiştiremedik dağılsında bitsin artık
|
|
|
|
USScrypto
|
|
July 06, 2017, 02:14:56 AM |
|
imzayıda değiştiremedik dağılsında bitsin artık Neden değiştirmiyorsunuz ki hocam? Önceki sayfalarda konusu geçmiş imzayı çoktan kaldırabilirsiniz, dağıtım olmadan kaldırmam diyorsanız siz bilirsiniz tabi.
|
|
|
|
|