gorkem
|
|
July 29, 2017, 05:00:00 PM |
|
Fiyat fena çakıldı 2-3 günde. Nereye doğru gidiyor sizce? ETH'ye karşı da değer kaybetti epey. bancor.network üzerinde fiyat iconun da ilk kez bu kadar altında, güncel olarak 0.009189 eth = 1.6951 usd.
hocam modaya bu da uydu.herkes bcc ıcın bıtcoıne gecıyor durumlarda böle oluyor.guzel alım fırsatı var her coınde oldugu gıbı bunda da olustu
|
|
|
|
emreunsal10
|
|
July 29, 2017, 05:10:52 PM |
|
Fiyat fena çakıldı 2-3 günde. Nereye doğru gidiyor sizce? ETH'ye karşı da değer kaybetti epey. bancor.network üzerinde fiyat iconun da ilk kez bu kadar altında, güncel olarak 0.009189 eth = 1.6951 usd.
hocam modaya bu da uydu.herkes bcc ıcın bıtcoıne gecıyor durumlarda böle oluyor.guzel alım fırsatı var her coınde oldugu gıbı bunda da olustu Ben alım fırsatı olduğu konusunda emin değilim pek, nedense daha düşebilirmiş gibi geliyor.
|
|
|
|
CoinSpeculator
|
|
July 29, 2017, 05:54:32 PM |
|
hocam modaya bu da uydu.herkes bcc ıcın bıtcoıne gecıyor durumlarda böle oluyor.guzel alım fırsatı var her coınde oldugu gıbı bunda da olustu fiyatlar dipledikçe alım fırsatı diyoruz da dibin dibi de yok ki arkadaş indikçe iniyor. umarım 1 ağustostan sonra bir toparlanma olur da artık yeşile döneriz. duman olduk eridik.
|
|
|
|
DrMsEr
|
|
July 29, 2017, 07:08:55 PM |
|
Ben de alım fırsatı görüyorum bu olayları.Bcc furyası bitince altcoinler yükselişe geçicek.Sepetime bancor'u da ekledim bu süreçte.
|
|
|
|
valley365
|
|
July 30, 2017, 05:31:38 AM |
|
Dün ilk defa ETH' den bağımsız olarak fiyat geriledi, 201 USD / 1.89 USD şu an. Bancor' a kızıp, ETH' ye geçiş yapanlara yaramış gibi bu durum.
|
|
|
|
gogo1903
|
|
July 30, 2017, 05:51:55 AM |
|
onumuzdeki hafta bir hareketlenme bekleniyor
|
|
|
|
hidrocop
|
|
July 30, 2017, 09:28:04 AM |
|
Arkadaşlar alım fırsatı veriyor sürekli 1 agustostan sonra durumu ne olur dersiniz 0.10 btc civarında bosta bi butcem kaldı alsammı acaba karar veremedım ya bunu yada wetrusta yonelecegım
|
|
|
|
emreunsal10
|
|
July 31, 2017, 08:51:43 AM |
|
Kaynak? Kim bekliyor? Böyle postlar atarken rica ediyorum destekli yazın.
|
|
|
|
Dammitt
|
|
July 31, 2017, 12:27:58 PM |
|
Kaynak? Kim bekliyor? Böyle postlar atarken rica ediyorum destekli yazın. Sallıyordur büyük ihtimalle bir hareketlenme olmaz bence aşağı düşer dahada.
|
|
|
|
CoinSpeculator
|
|
July 31, 2017, 12:43:40 PM |
|
Kaynak? Kim bekliyor? Böyle postlar atarken rica ediyorum destekli yazın. büyük ihtimalle stox icosundan kaynaklı böyle bir düşünce oluştu arkadaşta. sonuçta stox bancor protokolünü kullanacak ya.
|
|
|
|
anu
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
|
|
July 31, 2017, 08:12:44 PM |
|
ekipte bu ego olduktan sonra biz daha çok bekleriz bancor için. bunlardan bir cacık olsaydı şimdiye çoktan yerdik meyvesini. benim inancım kalmadı, ethereum 3 sıfırlı kurlara gelince salarım gider.
|
|
|
|
GalaWan
|
|
July 31, 2017, 08:17:52 PM |
|
ekipte bu ego olduktan sonra biz daha çok bekleriz bancor için. bunlardan bir cacık olsaydı şimdiye çoktan yerdik meyvesini. benim inancım kalmadı, ethereum 3 sıfırlı kurlara gelince salarım gider.
Bu kadar aceleci olursan bir şey olmaz tabi şu anda piyasaların hepsi kötü normal olarak buda tabi şu anda aşağı doğru kayıyor. Ama bir kaç ay sonra rayına oturacak diye düşünüyorum.
|
|
|
|
valley365
|
|
July 31, 2017, 08:50:31 PM Last edit: August 01, 2017, 05:56:12 AM by valley365 |
|
Bancor news başlığıyla bir mail yollamışlar. Stox' dan bahsetmişler biraz. Bir de Brock Pierce isimli bir şahıs katılmış Advisor ekibine. Aktörmüş amcam aynı zamanda. Burada medium linki var. Şurada da Brock Pierce sinematürk sayfası.
|
|
|
|
emreunsal10
|
|
August 01, 2017, 07:49:56 AM |
|
Bancor news başlığıyla bir mail yollamışlar. Stox' dan bahsetmişler biraz. Bir de Brock Pierce isimli bir şahıs katılmış Advisor ekibine. Aktörmüş amcam aynı zamanda. Burada medium linki var. Şurada da Brock Pierce sinematürk sayfası. Teşekkürler hocam paylaşımlar için. Fiyat bugün kendini %10 yukarı attı, stox etkilemeye başladı mı acaba? Yoksa dibi gördü diyebilir miyiz?
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
August 01, 2017, 08:07:03 AM |
|
Bancor news başlığıyla bir mail yollamışlar. Stox' dan bahsetmişler biraz. Bir de Brock Pierce isimli bir şahıs katılmış Advisor ekibine. Aktörmüş amcam aynı zamanda. Burada medium linki var. Şurada da Brock Pierce sinematürk sayfası. Teşekkürler hocam paylaşımlar için. Fiyat bugün kendini %10 yukarı attı, stox etkilemeye başladı mı acaba? Yoksa dibi gördü diyebilir miyiz? Ether artıyor. Etherle paralel ilerileyen bir coin. Aslında şuan 75k civarlarında olması lazımdı. daha yuksek sıçrayış yapabilir.
|
|
|
|
emreunsal10
|
|
September 08, 2017, 12:25:07 PM |
|
Konuyu dirilteyim. Bunu tutan yok mu hiç? Uzuuun bir süredir devam ediyor yatay, hafif de aşağı doğru. Hodlamaktan bir hal oldum.
|
|
|
|
troleybüs
Legendary
Activity: 1424
Merit: 1001
|
|
September 08, 2017, 12:28:49 PM |
|
Konuyu dirilteyim. Bunu tutan yok mu hiç? Uzuuun bir süredir devam ediyor yatay, hafif de aşağı doğru. Hodlamaktan bir hal oldum. Maalesef var. ICO zamanı çok ufak bir miktar yatırım yapmış olsam da Blockfolio'da gördükçe boşa yer kapladığını düşünüyorum. Aldığım fiyata gelse bile satarım, başka hiçbir beklentim yok.
|
|
|
|
emreunsal10
|
|
September 08, 2017, 12:34:24 PM |
|
Konuyu dirilteyim. Bunu tutan yok mu hiç? Uzuuun bir süredir devam ediyor yatay, hafif de aşağı doğru. Hodlamaktan bir hal oldum. Maalesef var. ICO zamanı çok ufak bir miktar yatırım yapmış olsam da Blockfolio'da gördükçe boşa yer kapladığını düşünüyorum. Aldığım fiyata gelse bile satarım, başka hiçbir beklentim yok. Geçtiğimiz gün uzun bir aradan sonra güncelleme yaptılar; https://blog.bancor.network/bancor-progress-update-42a2d8cabc70Roadmap'e uyuyoruz diyorlar, görücez bakalım. https://www.bancor.network/partnersSmart contract'ları hayata geçirecekleri ortakları da listede, önemli projeler var. Bunlar hayata geçip protokol, ürüne dönüşünce sanırım ancak o zaman görürüz ivmelenmeyi.
|
|
|
|
ikm
|
|
September 08, 2017, 12:54:34 PM |
|
bancor baya bir partnership buluyor . indorseylede anlaştılar ve bence bancor için süper bir sistem kendi içinde coin basacak kişiler artık eth adresini kendi coinin adını tanımlıcaklar. zikilaci.eth zikilaci coinin adresi mesela
|
|
|
|
truncus
|
|
September 08, 2017, 01:16:59 PM |
|
bancor baya bir partnership buluyor . indorseylede anlaştılar ve bence bancor için süper bir sistem kendi içinde coin basacak kişiler artık eth adresini kendi coinin adını tanımlıcaklar. zikilaci.eth zikilaci coinin adresi mesela enterasan olur bencede. bancordan herkes büyük sıçrama bekliyor umarım bunun sayesinde biraz yükselir
|
|
|
|
|