|
temmuz
|
|
May 23, 2017, 09:17:50 AM |
|
taas tan sonra hekes çok hızlı geliyor insana bence öyle ama gerçekten bunlar hızlıymış. taktir etmek lazım
|
|
|
|
orhi02
Newbie
Activity: 40
Merit: 0
|
|
May 23, 2017, 09:24:20 AM |
|
Sosyal medyada sadece biri olmuyor mu mesela facebook ikisine bir mi katilmak lazim ?
|
|
|
|
Dammitt
|
|
May 23, 2017, 09:46:06 AM |
|
taas tan sonra hekes çok hızlı geliyor insana bence öyle ama gerçekten bunlar hızlıymış. taktir etmek lazım Güncellemeleri yapan kişi Matchpooldan sanırım çünkü bakıyorum hemen ekliyor bakıyor güncelliyor. Bu konuda çok iyiler işte bu tarz projeler her zaman tutar. Taası hatırlatma boşver onu.
|
|
|
|
uniquehero
|
|
May 23, 2017, 09:47:32 AM |
|
Arkadaşlar bounty için eth adresi istiyor. Bu adresi polo yada bittrex den versek bir sakıncası olur mu ? Birde bu bounty şartları nelerdir ? Bu konuda göremedim sanki
|
|
|
|
mentalpanda
Legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
|
|
May 23, 2017, 09:56:38 AM |
|
Arkadaşlar bounty için eth adresi istiyor. Bu adresi polo yada bittrex den versek bir sakıncası olur mu ? Birde bu bounty şartları nelerdir ? Bu konuda göremedim sanki
sakıncası olurmu ne demek direk fail icolardaki ilk kural asla exchange adreslerini vermeyin private keyi sizde olan bir adresi verin, borsalarda şuan coindashmı varda ordan aldığınız adresi vereceksiniz. ek olarak borsalardaki ether adreslerinin altında asla etherden başka token göndermeyiniz yazar.
|
|
|
|
uniquehero
|
|
May 23, 2017, 10:05:55 AM |
|
sakıncası olurmu ne demek direk fail icolardaki ilk kural asla exchange adreslerini vermeyin private keyi sizde olan bir adresi verin, borsalarda şuan coindashmı varda ordan aldığınız adresi vereceksiniz. ek olarak borsalardaki ether adreslerinin altında asla etherden başka token göndermeyiniz yazar. İlk defa bir ico ya katılıyorum o yüzden kurallar nedir ne değildir bilgim yok. Uyarı için teşekkür ederim private key için ne önerirsiniz daha önce ether için bir şey kullanmadım. Teşekkürler
|
|
|
|
exortis
|
|
May 23, 2017, 10:27:42 AM |
|
bu adamlar sımdı tek tek twıtterdakı rt lerı takıp mı edecekler aynı zamanda facebooktakılerı 25 adet tek tek sayacaklarmı yoksa ana baslık altına bız postları lınkleyecekmıyız eger oyleyse çok sıkıcı oluyor,ayrıca çok hızlılar kayıt oldum heme geçmiş,yoksa manuel degılde dırek kayıt formumu eklıyor documente
|
|
|
|
deepocean
|
|
May 23, 2017, 10:29:26 AM |
|
sakıncası olurmu ne demek direk fail icolardaki ilk kural asla exchange adreslerini vermeyin private keyi sizde olan bir adresi verin, borsalarda şuan coindashmı varda ordan aldığınız adresi vereceksiniz. ek olarak borsalardaki ether adreslerinin altında asla etherden başka token göndermeyiniz yazar. İlk defa bir ico ya katılıyorum o yüzden kurallar nedir ne değildir bilgim yok. Uyarı için teşekkür ederim private key için ne önerirsiniz daha önce ether için bir şey kullanmadım. Teşekkürler Myetherwallet kullanabilirsiniz hocam
|
|
|
|
mentalpanda
Legendary
|
|
May 23, 2017, 10:30:51 AM |
|
sakıncası olurmu ne demek direk fail icolardaki ilk kural asla exchange adreslerini vermeyin private keyi sizde olan bir adresi verin, borsalarda şuan coindashmı varda ordan aldığınız adresi vereceksiniz. ek olarak borsalardaki ether adreslerinin altında asla etherden başka token göndermeyiniz yazar. İlk defa bir ico ya katılıyorum o yüzden kurallar nedir ne değildir bilgim yok. Uyarı için teşekkür ederim private key için ne önerirsiniz daha önce ether için bir şey kullanmadım. Teşekkürler myetherwallet.com a girin ekran klavyesiyle cüzdan şifresi oluşturun ve cüzdan dosyanızı kaydedin. şifre ve cüzdanı asla kaybetmeyin bunlara sahip olduğunuz sürece o adrese gelecek ether ve diğer tokenlerinde sahibisiniz.
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
May 23, 2017, 10:37:33 AM |
|
Sosyal medyada sadece biri olmuyor mu mesela facebook ikisine bir mi katilmak lazim ?
Ben facebook girmedim o kısma no facebook yazmıştım o şekilde listeyi güncellemişler. Sıkıntı olacağını sanmam.
|
|
|
|
uniquehero
|
|
May 23, 2017, 11:07:29 AM |
|
@mentalpanda @deepocean şimdi myetherwallet da bir şifre girdim ve dosya oluşturdum. O indirmiş olduğum dosyadan benim ether adresi hangisi acaba ? tarih falan bir şeyler var ama . dan sonraki kısım mı benim ether adresim oluyor ? birde bu dosyayı nasıl kullanacağım teşekkürler
edit : ilerledikce verdi buldum teşekkürler.
|
|
|
|
|
temmuz
|
|
May 25, 2017, 07:55:28 AM |
|
sorduğunda burdan yanınla ilgilenildiğini biliyorlar ozman. haa yapmakta zorunda da değilsin bu da ayrı bişey çok inceleyememekle birlikte ben bunların sisteminin ilgi çekici olduğunu düşünüyorum özellikle sosyal ticaret olayı çok ilgin verdiğin bilgilerden tuttuğunda para kazandıracak bir sistem gibi bişey hoş yani
|
|
|
|
mentalpanda
Legendary
|
|
May 25, 2017, 09:47:11 AM |
|
|
|
|
|
Kubra Dam (OP)
|
|
May 25, 2017, 04:52:58 PM |
|
Arkadaşlar imza kampanyası için Türkçe Alternatif Kripto-Paralar bölümüne atılan postlar dahil değil. Bu bilgiyi verebilirim, imza kampanyası katılımcılarına.
|
|
|
|
uniquehero
|
|
May 25, 2017, 05:42:05 PM |
|
Arkadaşlar imza kampanyası için Türkçe Alternatif Kripto-Paralar bölümüne atılan postlar dahil değil. Bu bilgiyi verebilirim, imza kampanyası katılımcılarına.
Bütün mesajları ana konu altına mı atacağız ?
|
|
|
|
Dammitt
|
|
May 25, 2017, 07:23:45 PM |
|
Bütün mesajları ana konu altına mı atacağız ? https://bitcointalk.org/index.php?board=161.0Buraya atmanız lazım ama sadece burası değil alternatif Kripto paralar olan bölüme ingilizce olarak diyor. Kısacası ayvayı yediniz aslında kolay ama sadece ingilizce bölümü sınırlı tutması sıkıntı.
|
|
|
|
uniquehero
|
|
May 25, 2017, 07:26:06 PM |
|
Bütün mesajları ana konu altına mı atacağız ? https://bitcointalk.org/index.php?board=161.0Buraya atmanız lazım ama sadece burası değil alternatif Kripto paralar olan bölüme ingilizce olarak diyor. Kısacası ayvayı yediniz aslında kolay ama sadece ingilizce bölümü sınırlı tutması sıkıntı. Karambole ingilizce bir şeyler saçmalayıp duracağız o zaman
|
|
|
|
Kubra Dam (OP)
|
|
May 25, 2017, 08:21:55 PM Last edit: May 26, 2017, 12:40:30 PM by Kubra Dam |
|
Bütün mesajları ana konu altına mı atacağız ? https://bitcointalk.org/index.php?board=161.0Buraya atmanız lazım ama sadece burası değil alternatif Kripto paralar olan bölüme ingilizce olarak diyor. Kısacası ayvayı yediniz aslında kolay ama sadece ingilizce bölümü sınırlı tutması sıkıntı. Hocam burası değil tam olarak, burası post atılabilecek yerlerden sadece bir tanesi. Alternate cryptocurrencies altındaki yerler uyuyor teyit ettirdim. https://bitcointalk.org/index.php#6
|
|
|
|
|