uniquehero
|
|
August 04, 2017, 06:25:18 PM |
|
Gelen, giden hiçbir şey yok
|
|
|
|
Distraction
|
|
August 04, 2017, 08:36:02 PM |
|
Bu coindash projesinin dağıtımına bile güvenmiyorum gerçekten hacklendilerse dağıtımı bile beceremez bunlar yanlış adreslere yollarlar tokenları.
|
|
|
|
|
furylmz
|
|
August 05, 2017, 04:58:25 PM |
|
Hayırlısıyla bir dağıtsalardı Bekle bekle ciğerimiz soldu
|
|
|
|
Kubra Dam (OP)
|
|
August 05, 2017, 05:05:07 PM |
|
Hayırlısıyla bir dağıtsalardı Bekle bekle ciğerimiz soldu Yapacak bir şey yok çoğu bounty'de artık aynı mesele var. ICO bitince pek umrunda olmayabiliyor karşı tarafın. Doğru şekilde gönderdikleri sürece problem yok benim adıma.
|
|
|
|
PastirmaliYumurta
Full Member
Activity: 490
Merit: 100
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
|
|
August 05, 2017, 05:17:51 PM |
|
Hayırlısıyla bir dağıtsalardı Bekle bekle ciğerimiz soldu Yapacak bir şey yok çoğu bounty'de artık aynı mesele var. ICO bitince pek umrunda olmayabiliyor karşı tarafın. Doğru şekilde gönderdikleri sürece problem yok benim adıma. Benin rt sayacımda hala 1 yazıyor fakat anladığım kadarıyla pending yazdığı sürece sıkıntı yok.
|
|
|
|
Kubra Dam (OP)
|
|
August 05, 2017, 06:23:40 PM |
|
Hayırlısıyla bir dağıtsalardı Bekle bekle ciğerimiz soldu Yapacak bir şey yok çoğu bounty'de artık aynı mesele var. ICO bitince pek umrunda olmayabiliyor karşı tarafın. Doğru şekilde gönderdikleri sürece problem yok benim adıma. Benin rt sayacımda hala 1 yazıyor fakat anladığım kadarıyla pending yazdığı sürece sıkıntı yok. Slack'ten sorun bildirip cevabı ve açıklamaları takip etmeniz lazım.
|
|
|
|
Holess
Sr. Member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
|
|
August 05, 2017, 10:09:23 PM |
|
kubra hoca ben şimdi panele baktım ve imza için pending yazıyor, tiwtter içinde claim yaptım o da şuan pending ama retweet sayısı panelin bilgi sayfasına yanlış görünüyor. facebook ve slack içinde approved diyor. facebok ve slack sorunsuz gibi ama twitter kafamı karıştırdı. pending yazması yeterli mi?
|
|
|
|
alpoahmo
|
|
August 05, 2017, 10:40:39 PM |
|
Yav ben cdt almak için eth alacaktım hata verdi alırken sonrasında hacki gördüm iyiki almadım diye şükür ettim
|
|
|
|
Kubra Dam (OP)
|
|
August 06, 2017, 06:34:46 PM |
|
kubra hoca ben şimdi panele baktım ve imza için pending yazıyor, tiwtter içinde claim yaptım o da şuan pending ama retweet sayısı panelin bilgi sayfasına yanlış görünüyor. facebook ve slack içinde approved diyor. facebok ve slack sorunsuz gibi ama twitter kafamı karıştırdı. pending yazması yeterli mi?
Hocam ben bu karmaşada hiçbir şey diyemem çünkü ne desem ertesi gün farklı bir şey oluyor ve yalancı konumuna düşüyoruz. O yüzden yapacağınız en sağlıklı şey bizzat kendiniz Slack kanalından soruyu sormanız ve cevabını almanız. Veya ordaki yazılanları takip etmeniz. Bir şey söylerim, sonra bir anda değiştirirler tekrardan, yanlış bir iş olur bunun sorumluluğunu alamam. Tam bir karmaşa mevcutken.
|
|
|
|
jeks
|
|
August 06, 2017, 06:37:30 PM |
|
çoğu insanın bu kampanya hakkında umudu kalmadı yaşanan talihsiz olaylara karşı her ne kadar güven sağlamaya çalışmaları devam etsede işleri yavaşlatmış durumda ileride kuracakları sistemin hack yemeyeceği ne malum maalesef başlamadan talihsizlik yaşayan bir proje oldu.
|
|
|
|
Holess
Sr. Member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
|
|
August 06, 2017, 10:42:53 PM |
|
Hocam ben bu karmaşada hiçbir şey diyemem çünkü ne desem ertesi gün farklı bir şey oluyor ve yalancı konumuna düşüyoruz. O yüzden yapacağınız en sağlıklı şey bizzat kendiniz Slack kanalından soruyu sormanız ve cevabını almanız. Veya ordaki yazılanları takip etmeniz. Bir şey söylerim, sonra bir anda değiştirirler tekrardan, yanlış bir iş olur bunun sorumluluğunu alamam. Tam bir karmaşa mevcutken. tamam üstad ben yarın slack kanalından bir sorayım bakayım ne diyecekler. dediğiniz gibi en sağlamı onlardan bilgi almak ama onlarda tam olarak ne diyeceklerini bilmiyor bence. twitter konusu gerçekten sorun olmuş bounty panelde.
|
|
|
|
hidrocop
|
|
August 07, 2017, 11:24:50 AM |
|
bunların bounty panelı bıle duzgun çalışmıyor hazır çalışan plugini bir adam akıllı çalıştıramadılar ben sıze dıyeyım hack yalan parayı topladılar bounty vermemek ıcınde panelı bozdu pezolar
|
|
|
|
furylmz
|
|
August 09, 2017, 12:53:49 PM |
|
ne oldu bounty hala ses seda yok bilen varsa bilgilendirirse sevinirim
|
|
|
|
deepocean
|
|
August 09, 2017, 01:28:37 PM |
|
ne oldu bounty hala ses seda yok bilen varsa bilgilendirirse sevinirim
15 Ağustos tarihinde ödeyeceklerini söylemişlerdi. Pek güvenmiyorum ama.
|
|
|
|
omorfi
|
|
August 09, 2017, 01:36:20 PM |
|
4 rt gösterdigi halde panelde benim retweet bountysi onaylandı arkadaslar 35 stara ulastım. Coindashın slacke girip #bounty den sorunu belirtin düzeltiyorlar. Facebooklarda bir gelisme yok o pending de onaylanmadı hala.
|
|
|
|
furylmz
|
|
August 09, 2017, 01:40:43 PM Last edit: August 09, 2017, 01:51:32 PM by furylmz |
|
4 rt gösterdigi halde panelde benim retweet bountysi onaylandı arkadaslar 35 stara ulastım. Coindashın slacke girip #bounty den sorunu belirtin düzeltiyorlar. Facebooklarda bir gelisme yok o pending de onaylanmadı hala.
Benim imza hariç onaylanmış face twitter slack üçüde sorunsuz, slack kanalından face için sorun bence
|
|
|
|
Distraction
|
|
August 09, 2017, 02:00:49 PM |
|
Hack(!) olayına rağmen bu projenin bountysinden para kazanılabilecek mi acaba merak ediyorum.Projeye hiç güvenim yok ama acaba hackledikleri etherler ile projeyi pumplarlar mı bir miktar diye aklımdan geçmiyor değil.
|
|
|
|
TurkiyePriest
Full Member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
|
|
August 09, 2017, 02:04:57 PM |
|
Hack(!) olayına rağmen bu projenin bountysinden para kazanılabilecek mi acaba merak ediyorum.Projeye hiç güvenim yok ama acaba hackledikleri etherler ile projeyi pumplarlar mı bir miktar diye aklımdan geçmiyor değil.
Valla güzel teori bana da mantıklı geldi. Çarptıkları paralarla kendi projelerini pumplayıp x2 vurgun
|
|
|
|
deepocean
|
|
August 09, 2017, 02:24:22 PM |
|
hack olmasaydıda paralar onlarındı yani hard cap yapıp alırlardı bu sefer. niye hack diyip projeyi batırsınlar ki ? hack demedende projesi bırakabilirlerdi.
|
|
|
|
|