PokerStein1
|
|
August 11, 2017, 08:51:01 PM |
|
Dün bu hack olaylarını vs.. göz önüne alıp CDT'leri sattım ama şu an pişman oldum neyse sağlık olsun. Bugün dahada pişman oldum sevgili sözlük , nasıl artış o öyle arkadaş bu kadar çöp oldu öldü bitti bu hack'ten sonra kendine gelemez denilen coin nerelerde şu an cidden inanamıyorum. Ve 1 2 yıl saklayacam deyip girdiğim bu ico'yu sattığım için cidden kendime kızıyorum.
|
|
|
|
unois
|
|
August 11, 2017, 10:44:57 PM |
|
Dün bu hack olaylarını vs.. göz önüne alıp CDT'leri sattım ama şu an pişman oldum neyse sağlık olsun. Bugün dahada pişman oldum sevgili sözlük , nasıl artış o öyle arkadaş bu kadar çöp oldu öldü bitti bu hack'ten sonra kendine gelemez denilen coin nerelerde şu an cidden inanamıyorum. Ve 1 2 yıl saklayacam deyip girdiğim bu ico'yu sattığım için cidden kendime kızıyorum. Ico fiyatı neydi ki bu tokenin? 15 cent olmuş hatta aşmış an itibarıyla değeri. Grafiklere bakılırsa ico değerine göre x3 yapmış gibi görünüyor. Bir yandan da TaaS için seviniyorum, yatırımcısıyım. Coindash' a ve TeNx' e yatırım yapmışlardı, uçtu ikisi de.
|
TAYLOR Crypto Trading for Everyone | | ---- ---- ---- ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ---- | | | | ---- ---- ---- ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ---- | | | | ---- ---- ---- ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ---- | | | [ | | ] |
|
|
|
Betfair
|
|
August 12, 2017, 01:42:28 AM |
|
Dün bu hack olaylarını vs.. göz önüne alıp CDT'leri sattım ama şu an pişman oldum neyse sağlık olsun. Bugün dahada pişman oldum sevgili sözlük , nasıl artış o öyle arkadaş bu kadar çöp oldu öldü bitti bu hack'ten sonra kendine gelemez denilen coin nerelerde şu an cidden inanamıyorum. Ve 1 2 yıl saklayacam deyip girdiğim bu ico'yu sattığım için cidden kendime kızıyorum. Ico fiyatı neydi ki bu tokenin? 15 cent olmuş hatta aşmış an itibarıyla değeri. Grafiklere bakılırsa ico değerine göre x3 yapmış gibi görünüyor. Bir yandan da TaaS için seviniyorum, yatırımcısıyım. Coindash' a ve TeNx' e yatırım yapmışlardı, uçtu ikisi de. 6000CDT = 1Ether
|
|
|
|
deepocean
|
|
August 12, 2017, 02:26:32 AM |
|
Yuh. Hacklenenlere aciyordum iyi ki girmedim diyordum şimdi kendime aciyorum.
|
|
|
|
PokerStein1
|
|
August 12, 2017, 04:08:06 AM |
|
Yuh. Hacklenenlere aciyordum iyi ki girmedim diyordum şimdi kendime aciyorum.
Valla bende kendime acıyodum ilk başta sonra 1 ETH'ye aldığım token'ları 1.3 ETH'ye sattım diye sevindim bugün ise 3 ETH'den fazla olduğunu görünce yine kendime acıyorum
|
|
|
|
erguse
|
|
August 12, 2017, 06:18:53 AM |
|
Good Morning Coindashers Bugün de böyle bir grafik ile başlayalım güne madem Bu yükselmede tabi ki BTC'nin önemi büyük. Ama projenin tuttuğunun hatta daha iyi yerlere geleceğinin de işareti. Bountyler 15'inde dağıtılınca hemen çıkarmayın elinizden sakın...
|
|
|
|
gogo1903
|
|
August 12, 2017, 06:23:05 AM |
|
guzel artti bugun hala da yavas yavas artiyor.
|
|
|
|
orco#2
|
|
August 12, 2017, 06:32:47 AM |
|
twitterina girmiştim bunun ama daha gelen giden bişey yok sonra mı dağıtılacak yoksa vazmıgeçtiler bontyleri dağıtmaktan
|
|
|
|
jeks
|
|
August 12, 2017, 06:48:09 AM |
|
halen bountyleri dağıtmayı düşünmüyorlar heralde uzun zaman oldu artık dağıtsalar iyi olur neyi bekliyorlar acaba
|
|
|
|
Betfair
|
|
August 12, 2017, 06:57:04 AM |
|
halen bountyleri dağıtmayı düşünmüyorlar heralde uzun zaman oldu artık dağıtsalar iyi olur neyi bekliyorlar acaba
15 Ağustos
|
|
|
|
uniquehero
|
|
August 12, 2017, 07:03:40 AM |
|
Çok güzel bir yükseliş gösteriyor. İmza ve sosyal medya bounty den gelen giden yok. Hepsini mi 15 Ağustos'da dağıtacaklar ?
|
|
|
|
Betfair
|
|
August 12, 2017, 07:06:30 AM |
|
Çok güzel bir yükseliş gösteriyor. İmza ve sosyal medya bounty den gelen giden yok. Hepsini mi 15 Ağustos'da dağıtacaklar ?
Evet tamamı 15 ağustosta dağıtılıyor.
|
|
|
|
uniquehero
|
|
August 12, 2017, 07:39:07 AM |
|
Evet tamamı 15 ağustosta dağıtılıyor. Teşekkür ederim. Sosyal medya bountysi hesaplandı mı acaba ? Neye göre ne kadar dağıtım yapacaklar sosyal medyadan.
|
|
|
|
Betfair
|
|
August 12, 2017, 07:48:57 AM |
|
Evet tamamı 15 ağustosta dağıtılıyor. Teşekkür ederim. Sosyal medya bountysi hesaplandı mı acaba ? Neye göre ne kadar dağıtım yapacaklar sosyal medyadan. Sosyal medya bounty'si hesaplanmadı ama 60stars varsa 1500CDT civarı geleceğini öngörüyorlar slackte.Tabi bu rakamlar kesin değil tahmini bu arada coindash temsili
|
|
|
|
Halmater
|
|
August 12, 2017, 08:07:46 AM |
|
ben ekibin hala projenin arkasında durmasını ''bakın hacklendik ama projeye inanıyoruz,hala burdayız'' mesajı olarak görüyorum. ve halen bu hacklenme olayını içerden birilerinin yaptığını düşünüyorum.
|
|
|
|
Betfair
|
|
August 12, 2017, 08:12:34 AM |
|
ben ekibin hala projenin arkasında durmasını ''bakın hacklendik ama projeye inanıyoruz,hala burdayız'' mesajı olarak görüyorum. ve halen bu hacklenme olayını içerden birilerinin yaptığını düşünüyorum.
madem içerden birisi yaptı şuan o para neden hala wallet'ta duruyor?
|
|
|
|
taner32
|
|
August 12, 2017, 08:43:52 AM |
|
CDT yi, myether adresine nasıl ekleyeceğiz?
|
|
|
|
erguse
|
|
August 12, 2017, 09:00:50 AM |
|
Bunlarla ekleyebilirsin hocam, Address: 0x177d39AC676ED1C67A2b268AD7F1E58826E5B0af Symbol: CDT Decimals: 18
|
|
|
|
taner32
|
|
August 12, 2017, 09:04:37 AM |
|
Bunlarla ekleyebilirsin hocam, Address: 0x177d39AC676ED1C67A2b268AD7F1E58826E5B0af Symbol: CDT Decimals: 18 Teşekkür ederim, ekledim. Bakalım dedikleri gibi ayın 15 in de gönderecekler mi bountyleri.
|
|
|
|
uniquehero
|
|
August 12, 2017, 09:20:39 AM |
|
Kar satışları mı başladı ne
|
|