deepocean
|
|
September 05, 2017, 06:44:00 PM |
|
Elherdeltada fiyat çok yüksek geldi bana.alacaktim vazgeçtim. Emir girdim biri yanlışlıkla satar belki.
|
|
|
|
furylmz
|
|
September 06, 2017, 09:53:52 AM |
|
Elherdeltada fiyat çok yüksek geldi bana.alacaktim vazgeçtim. Emir girdim biri yanlışlıkla satar belki.
Bana da etherdelta fiyatları çok yüksek geldi nerden baksan 10 cent daha yüksek o yüzden vazgeçtim almaktan
|
|
|
|
Crytocoin
|
|
September 06, 2017, 10:38:34 AM |
|
Kusura bakmayın ICO fiyatı nekadardı acaba ? 2-3 ETH lik biraz daha almak istiyorum .
|
|
|
|
erguse
|
|
September 06, 2017, 10:42:39 AM |
|
Kusura bakmayın ICO fiyatı nekadardı acaba ? 2-3 ETH lik biraz daha almak istiyorum .
Yanlış hatırlamıyorsam 6093 CDT - 1 ETH ediyordu sanırım... Şu an o seviyelerde olsa gerek bakmadım ama en son oralardaydı. Ya da biraz yükseğindedir...
|
|
|
|
torrentco
|
|
September 06, 2017, 10:42:57 AM |
|
Bana da etherdelta fiyatları çok yüksek geldi nerden baksan 10 cent daha yüksek o yüzden vazgeçtim almaktan yahu koin zaten 3 sent,10 sent daha yuksek nasıl oluyor.
|
|
|
|
sokusimafuckusima
|
|
September 06, 2017, 11:03:52 AM |
|
Bana da etherdelta fiyatları çok yüksek geldi nerden baksan 10 cent daha yüksek o yüzden vazgeçtim almaktan yahu koin zaten 3 sent,10 sent daha yuksek nasıl oluyor. 10 cent yüksek olması imkansız hocam. Arkadaş 1 cent demek istedi sanırım. Dalginligina gelmiştir büyük ihtimalle. 0.039 dolar şu anda etherdelta fiyatı.
|
|
|
|
furylmz
|
|
September 06, 2017, 11:32:31 AM |
|
Bana da etherdelta fiyatları çok yüksek geldi nerden baksan 10 cent daha yüksek o yüzden vazgeçtim almaktan yahu koin zaten 3 sent,10 sent daha yuksek nasıl oluyor. Yav 1 cent yazacaktım aceleyle 10 yazmışım normal piyasa 3 cent ether deltada 4.5 cent
|
|
|
|
Distraction
|
|
September 06, 2017, 12:31:05 PM |
|
Yine de bahsettiğiniz miktarda çok yüksek, etherdeltada normal piyasa değerinin %50 üstünden işlem görüyorsa,coindash almak için etherdeltadan uzak durmak lazım.
|
|
|
|
myfranco
|
|
September 06, 2017, 04:29:46 PM |
|
Bana da etherdelta fiyatları çok yüksek geldi nerden baksan 10 cent daha yüksek o yüzden vazgeçtim almaktan yahu koin zaten 3 sent,10 sent daha yuksek nasıl oluyor. Yav 1 cent yazacaktım aceleyle 10 yazmışım normal piyasa 3 cent ether deltada 4.5 cent O dediğiniz Mercatox, Ether'de fiyat ortalama.
|
|
|
|
ramsay snow
|
|
September 06, 2017, 05:30:17 PM |
|
Yine de bahsettiğiniz miktarda çok yüksek, etherdeltada normal piyasa değerinin %50 üstünden işlem görüyorsa,coindash almak için etherdeltadan uzak durmak lazım.
Etherdelta arbitraj yapmak için güzel bir yer. Diğer borsalardan ucuza toplayıp, delta'da %50 primli satışa koyun, 1-2 gün içinde bir çoğu satılır zaten.
|
|
|
|
Dr.Cocktail
|
|
September 06, 2017, 06:48:04 PM |
|
Etherdelta arbitraj yapmak için güzel bir yer. Diğer borsalardan ucuza toplayıp, delta'da %50 primli satışa koyun, 1-2 gün içinde bir çoğu satılır zaten. Yeni çıkan coinleri hızlıca eklemeleride gerçekten çok iyi etherdelta açısından ama coindash için arada %50lik bir fark oluştu mu ben göremedim de heralde kapatmıştır arbitajcılar
|
|
|
|
uniquehero
|
|
September 07, 2017, 04:01:24 AM |
|
Etherdeltayı yeni kullanıyorum. vermiş olduğum satış işlemini nasıl iptal edebilirim
|
|
|
|
Betfair
|
|
September 07, 2017, 07:25:33 AM |
|
Etherdeltayı yeni kullanıyorum. vermiş olduğum satış işlemini nasıl iptal edebilirim
MY_TRANSACTIONS altından ORDER Kısmından iptal edeceksin uzun suruyor açılması oraların firefox vs. diğerleri ile dene bazen çıkmıyor.
|
|
|
|
uniquehero
|
|
September 07, 2017, 08:00:26 AM |
|
MY_TRANSACTIONS altından ORDER Kısmından iptal edeceksin uzun suruyor açılması oraların firefox vs. diğerleri ile dene bazen çıkmıyor. Dün çok denedim de iptal olmamıştı düşük fiyattan az bir karla satılmış
|
|
|
|
taner32
|
|
September 07, 2017, 08:12:00 AM |
|
düşüşe rağmen toparlamaya başladı. çoğunluk hissenin çin borsalarında olması kötü etkilenmesine sebebiyet verdi.
kötü görünen olaylar bazen iyi sonuçlarla geri dönüşte bulunabiliyor kanımca. hacklenme olmasaydı bountyler yüksek sayıda gelmeyebilirdi, proje yöneticilerin bu kadar istikrarlı olduğunu görmekte güzel hissettiriyor.
2018 yılının başlangıcında ve ortalarında atraksiyon bekliyorum, yol haritaları üzerinden konuşuyorum. şimdilşk tutmaya devam. ytd.
|
|
|
|
erguse
|
|
September 07, 2017, 09:28:42 AM |
|
düşüşe rağmen toparlamaya başladı. çoğunluk hissenin çin borsalarında olması kötü etkilenmesine sebebiyet verdi.
kötü görünen olaylar bazen iyi sonuçlarla geri dönüşte bulunabiliyor kanımca. hacklenme olmasaydı bountyler yüksek sayıda gelmeyebilirdi, proje yöneticilerin bu kadar istikrarlı olduğunu görmekte güzel hissettiriyor.
2018 yılının başlangıcında ve ortalarında atraksiyon bekliyorum, yol haritaları üzerinden konuşuyorum. şimdilşk tutmaya devam. ytd.
Katılıyorum size hocam. Ben de yarısını başka altcoinlere çevirmiştim. yarısı halen daha duruyor. Hiç paraya satmaktansa dursun kalabalık etsin orda noolacak. Ben de 2018-2019 gibi fena şeyler olacağını düşünüyorum...
|
|
|
|
Betfair
|
|
September 07, 2017, 07:18:40 PM |
|
MY_TRANSACTIONS altından ORDER Kısmından iptal edeceksin uzun suruyor açılması oraların firefox vs. diğerleri ile dene bazen çıkmıyor. Dün çok denedim de iptal olmamıştı düşük fiyattan az bir karla satılmış Ether kalmamıştır belki hesabınızda? gas lazım iptal etmek içinde order ları.Birde bazen order kısmında görünüyor bazen görünmüyor değişik browser la alakalı olabilir firefox la kullanıyorum bende.
|
|
|
|
Baser
|
|
September 11, 2017, 01:17:51 PM |
|
Sanıyorum 2 ay içinde Liqui, Cryptopia ve sonrasında Bittrex'e girecektir.İmkanım olursa Ocak ayına kadar tutmayı düşünüyorum elimde.Projede boş değil.Ben şuan bağladım Mew hesabımı Coindash'a oradan takip ediyorum mesela çok kolaylaştırıyor...
|
|
|
|
Egosmaster
|
|
September 11, 2017, 02:02:33 PM |
|
Coindash'in betasına kayıt oldum ama portföy olarak sadece ethereum adresini tanıtabiliyoruz. Bitcoin, Waves ve diğerlerini de desteklese şuan bile aktif olarak kullanmayı düşünebilirdim. Siteden baktığıma göre 2019'dan önce 3. parti yatırım araçlarına yani bu coinlere destek gelmeyecek galiba veya ben yanlış mı anlıyorum?
|
|
|
|
sezyumx
|
|
September 11, 2017, 07:54:26 PM |
|
Yavaş yavaş ümidimi kaybediyorum coindash den, ama sonra diyorum onlarda bizim ümidimizin kaybolmasını bekliyor.
|
|
|
|
|