Ya arkadas Turkiyede neler olup bitiyor anlamis degilim , kimseyi zan altinda birakmiyorum ve sesli dusunup sizinle paylasmak istiyorum.
Bu arkadasin isi , banka hesabi olmayanlara kendi banka hesabini kullandirmak , bu hizmeti de dogal olarak dolandiricilar kullaniyor. Siz hic hayatinizda bir sey satip , parasini tanimadiginiz internetten buldugunuz birinin hesabina yonledirdiniz mi ? Yani bu hizmeti kullanmak icin saglam ayakkabi olmamak lazim.
Arkadasa birsey demiyecem cunku o da kendince bir internette banka hesabi olmayip da ihtiyac duyur diye kendince hizmet baslatmis. Hani nerden aklina geldi o ayri bir mevzu.
Gecen de baska bir yerde kredi kartini kiralatma diye bir sey duydum , siz parayi gonderiyorsunuz karsi tarafta size sanal kartinda almak istediniz urunun almaniz icin gerekli sanal kart bilgilerini veriyor ve limit tanimliyor. Islem sirasinda bir sorun cikmamis yanliz bir sure sonra urunle ilgi bir sorun cikmis , parayi geri iade edelim diyor si rket ama urun sahibi kabul etmiyor ( cunku kart benim degil , adamida bulamiyorum diyemiyor ) diyor bana elden verin parayi, sirket yetkiside iyice suphenmeye basliyor ( uzun mesele ) .... vs
Hep boyle alengirli , alicengiz isleri