youngcastor (OP)
Newbie
Activity: 1
Merit: 0
|
|
May 21, 2017, 01:39:46 AM |
|
Merhaba arkadaşlar tavsiye ettiğiniz 1 2 sene sonra ciddi anlamda değerlenecek altcoin önerileriniz nelerdir ? baya bir altcoin alıp hesaba koyup unutmak istiyorum , tecrübeli abilerim görüşlerini yazarsa çok sevinirim
|
|
|
|
ballot
|
|
May 22, 2017, 09:42:01 PM |
|
Waves i önerebilirim. Biraz araştırıp içinize sinerse alabilirsiniz
|
|
|
|
Egosmaster
|
|
May 22, 2017, 09:56:39 PM Last edit: May 22, 2017, 10:56:21 PM by Egosmaster |
|
Merhaba arkadaşlar tavsiye ettiğiniz 1 2 sene sonra ciddi anlamda değerlenecek altcoin önerileriniz nelerdir ? baya bir altcoin alıp hesaba koyup unutmak istiyorum , tecrübeli abilerim görüşlerini yazarsa çok sevinirim
Veros diyorum. az önce bir konuya attıgım mesajı aynen kopyalayıp buraya atayım: "Coinmarketcap'te çok gerilerde olan Veros(vrs) coinini araştırmanızı öneririm. gelecek vadettiğini düşünüyorum. riske atmamak adına ufak da olsa yatırım yapılabilir. potansiyeli var. ethereum altyapısını kullanan coinler arasında 1. sırada yer alıyor https://ethplorer.io/topkendi borsası(nisanda 2017) ve kendi blockchaini var arkasında asyalı yatırım grubu var altyapı çalışmasına önem verildi. kısa sürede romanyada ve singapurda birçok bankamatiğe giriş yaptı. onlarca işyeri veros ile ödeme kabul ediyor arkasında milyonlarca dolar alım-satım ile spekülasyon yapıp baloncuk oluşturabilecek kapasitede asyalı yatırım grubu olmasına rağmen bunu yapmıyor. fayda sağlamayacagını da biliyorlar. coin doğal bir şekilde ilerliyor. emin ve sağlam adımlarla" Ben bunu facebookta network marketingçi birilerinden görüp merak edip araştırmıştım. Tam anlamıyla bir ponzi sistem. Uzak durun. edit: adam mesajı silip kaçmış iyimi
|
|
|
|
Peao
Legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
|
|
May 22, 2017, 09:57:39 PM |
|
şu an borsa çok yükseldi. dikkatli davranmak gerekiyor. yeni projeler ağırlıkta olabilir tercihlerinde. edg, gup, waves, iex, ... ciddi bir yatırım yapacaksanız iyi bir araştırma ve gelişmekte olan bir projeye yatırım yapabilirsiniz. tabiki proje takımının etkinliklerini de takip etmek gerekir.
hayırlı kazançlar.
|
|
|
|
Egosmaster
|
|
May 22, 2017, 10:35:02 PM |
|
Veros diyorum. az önce bir konuya attıgım mesajı aynen kopyalayıp buraya atayım: "Coinmarketcap'te çok gerilerde olan Veros(vrs) coinini araştırmanızı öneririm. gelecek vadettiğini düşünüyorum. riske atmamak adına ufak da olsa yatırım yapılabilir. potansiyeli var. ethereum altyapısını kullanan coinler arasında 1. sırada yer alıyor https://ethplorer.io/topkendi borsası(nisanda 2017) ve kendi blockchaini var arkasında asyalı yatırım grubu var altyapı çalışmasına önem verildi. kısa sürede romanyada ve singapurda birçok bankamatiğe giriş yaptı. onlarca işyeri veros ile ödeme kabul ediyor arkasında milyonlarca dolar alım-satım ile spekülasyon yapıp baloncuk oluşturabilecek kapasitede asyalı yatırım grubu olmasına rağmen bunu yapmıyor. fayda sağlamayacagını da biliyorlar. coin doğal bir şekilde ilerliyor. emin ve sağlam adımlarla" Ben bunu facebookta network marketingçi birilerinden görüp merak edip araştırmıştım. Tam anlamıyla bir ponzi sistem. Uzak durun. İşin içine networking girince bütün coinler ponzi olmuyor.. evet ponziler de var doğru. bunun ceremesini çekenleri gördüm. verosu ciddi manada araştırdığınızı düşünmüyorum ya da fazlasıyla önyargınız var bilemem. kairos ya da mmm gibi piramit sistem, saadet zinciri durumu söz konusu değil. neyse daha fazla açıklama yapmayacagım. herkes kendi yatırımını yapar; kazanır ya da kaybeder. verosun degerinin artacagı konusunda kesinlik vermiyorum, veremem de. lakin büyük potansiyeli oldugunu düşünüyorum. hayırlı kazançlar networking varsa bütün coinler ponzi diye birşey demedim zaten. Ama network marketingten para kazanan adam için önemli olan sadece ref bonusudur. Sistem yalan söylüyor doğru söylüyor pek umursamaz. Bu yüzden böyle tiplerden coin falan gibi bişey duyunca merak edip araştırırım işin aslını. Baya baya araştırdım bu sistemlere yabancı biri değilim merak etme. Zaten tanıtım videolarına bakınca ne olduğu kabak gibi ortaya çıkıyor. Klasik oldu bunlarda olaya şöyle giriliyor hep bakın bitcoin 6 sene önce 1 dolar bile değildi bugün 2000 dolar. Neden bizim coinimizde böyle değerli olmasın derler. Sanki 400-500 adet başka coin yokmuş gibi, insanların zekasıyla dalga geçercesine. Ponzi'ye aşırı derecede karşı biri değilim onu söyleyeyim, ponziyi oyun gibi görürüm. Eğer kriterlerime uyuyorsa ve roi ihtimalini yüksek görüyorsam zaman zaman riske atabileceğim bir miktarla denediğim olur. Bu sistemde roi olmak ve üstüne para kazanabilmek aşırı zor. Sadece ekip kuran için iyi kazanç var. Bunlara inanıp sadece para yatıran adam bişey kazanamaz bu Veros'ta. Resmen sazan.avi bence burda fazla şansını zorlama sana pek ref çıkmaz burdan networkçü kardeş.
|
|
|
|
fkod
|
|
May 22, 2017, 10:45:12 PM |
|
Ah çağrı kardeş ah biliyorum bu yorumum için en azından içinden de olsa tepki göstereceksin. İnsanın inandığı veya inanmak istediği şeyin karşısında durulması tabii ki insana hoş gelmez anlarım. Ama bu konu sahibi tarafından ciddi projeleri öğrenmek amacıyla açmış olduğu bir konu.
Adını sıfatını her ne şekilde tanımlamaya çalışırsanız çalışın genel özelliği cinsi bellidir ve bahsettiğiniz türdeki bir sanal paranın tavsiyesini verebilmek için hiç kimsenin buraya gelip reklamını yaparak kirletmeye hakkı yoktur. En başta konu sahibine ve bu konuyu önemseyip takip etmek isteyenlere karşı saygısızlıktır. Anlayın, "Sadece potansiyeli olduğunu düşünmek" gibi bir gerekçeyle cinsi sıfatı belli bu tür bir sanal parayı burada yazıp önerme hakkına sahip değilsiniz. Aya çıkacak dahi olsa cinsi sıfatı bellidir o düşündüğünüz potansiyel milyarda bir dahi değildir.
Sizin düşünme yeteneğiniz, zekanız size göredir ancak bu çöpün özelliklerini buraya yazalım bu cevap bu çöp hakkındaki açıklama için yetsin. Bu özelliklerden arkasındakilerin niyeti bellidir. Kimsenin zekasıyla alay etmeye kimsenin hakkı yok. Bilerek yapmamış olsanız da öyle oldu.
Circulating Supply Total Supply 85,486,938 VRS 10,000,000,000 VRS
Gerçekten bu son mesajınız olsun umarız.
Edit: Sayın Egosmaster mesajınızı okuyunca farkettim. Ne güzel tevafuk olmuş aynı cümlelerimiz "kimse kimsenin zekasıyla alay etmesin"
|
|
|
|
cercitolga4545
|
|
May 23, 2017, 01:52:46 AM |
|
1-2 sene bekleyecek sabrın varsa bitcoin al at kenara kardeşim İllede altcoin dersen Eth-Zcash-Xmr benim şuan ki sıralamam
|
|
|
|
gambleroflife
Newbie
Activity: 24
Merit: 3
|
|
May 23, 2017, 06:39:21 AM |
|
Benzeri bir tavsiyeye benim de ihtiyacım var.
Özellikle bitcoinin onay sürecinin çok uzaması, bir sürü onaylanmamış işlemin kalması vb. durumlar bitcoinin geleceğine dair endişemi arttırıyor.
Öte yandan hangi altcoin bitcoin kadar işlem hacmine sahip olunca hızını korur? Ayrıca bitcoine üstün özelliklere sahip olur? Örneğin litecoin ve etherium için iyi diyorlar ancak şu anki hacim içn durum böyle. İleride nasıl olur bunlar?
Bunlardan daha iyi şu var dediğini hangi altcoin var? Neden?
Bir de yeni konu açamadığım için soruyorum. Altcoin trade için tavsiye ettiğiniz bir borsa var mı? Saklamak için ayrıca tavsiye ettiğiniz bir wallet var mı?
Bu kadar soruyu cevaplayan da babayiğittir olacak herhalde. Bakınca ne çok sormuşum dedim.
|
|
|
|
denetci
|
|
May 23, 2017, 08:19:51 AM |
|
uzun vadeli yatırımımda ilk sırayı etc alıyor, gönül eth almak isterdi ama çok değerlendiği için eth trenine tam anlamıyla binemedim:(
|
|
|
|
so_handsome
Member
Activity: 69
Merit: 10
|
|
May 23, 2017, 08:24:52 AM |
|
alt coinlerden kar etmek icin fazla degerlenmemis coinleri almak lazim. Gelecekte degerlenebilecek alt coinler yeni ve guzel teknoloji getiren coinlerdir. Ben digibyte oneriyorum.
|
|
|
|
troleybüs
Legendary
Activity: 1424
Merit: 1001
|
|
May 23, 2017, 11:00:27 AM |
|
2 sene bekleyeceksen projesi güzel görünen, devleri çalışan coinlere bakmalısın. Şimdi piyasada ne alırsan yükseliyor ama bu hep böyle gitmeyecek. Ortalık kan gölüne döndüğünde dandik projelerin coinleri pul olurken sağlam projelerin coinleri bu katliam karşısında daha dayanıklı duracaklar.
|
|
|
|
Lydian
|
|
May 23, 2017, 12:05:14 PM |
|
NEM candir
|
|
|
|
kellendil
|
|
May 23, 2017, 10:29:18 PM |
|
Waves e yatırım yapabilirsin. Aktif bir community ve çok büyük bütceyi sahipler.
|
|
|
|
hhk1045
|
|
May 23, 2017, 10:31:29 PM |
|
Burada herkes yatırım yaptığı coini söylemiş bu başlığa bakıp yatırım yapmak sazan.avi demek. Bunu belirttikten sonra madem herkes görüşünü söylemiş bende altcoin alma BTC al diyorum illa altcoin diyorsan LTC al.
|
|
|
|
ballot
|
|
May 23, 2017, 11:33:14 PM |
|
Burada herkes yatırım yaptığı coini söylemiş bu başlığa bakıp yatırım yapmak sazan.avi demek. Bunu belirttikten sonra madem herkes görüşünü söylemiş bende altcoin alma BTC al diyorum illa altcoin diyorsan LTC al.
Sazan.avi demissinde benim coine ve getirdiği kazanca bi bak.
|
|
|
|
exortis
|
|
May 24, 2017, 06:17:55 AM |
|
benım yatırımımın %70 ini etc de bırıktırıyorum,6.5-7.5 aralıgından almıştım 100 adet kadar uzun vade bekletıyorum inşallah 100$ olacaktır dıyorum,twıtterda yoda 100 dolar olur dıyordu ve etc nın gelecegı epey parlak gıbı tabı hepsı 2500$ da segwıt soylentısı olan btc nın yapacagına baglı
|
|
|
|
metalcaptain
Newbie
Activity: 30
|
|
May 24, 2017, 08:23:35 AM |
|
Uzun vadeden kastınız ne kadar mesela?
|
|
|
|
exortis
|
|
May 24, 2017, 08:35:41 AM |
|
bu yıl 100$ dedıkoduları dolaşıyor etc için,hatta az once çin exchange borsalarına ekleyecek haberı geldı etc kore ve sıngapurdan sonrada çin borsalarına giriyor ben 100$ hedefını bu yıl sonuna kadar koruyorum 100*100 olarak satarım
|
|
|
|
metalcaptain
Newbie
Activity: 30
|
|
May 24, 2017, 08:47:11 AM |
|
bu yıl 100$ dedıkoduları dolaşıyor etc için,hatta az once çin exchange borsalarına ekleyecek haberı geldı etc kore ve sıngapurdan sonrada çin borsalarına giriyor ben 100$ hedefını bu yıl sonuna kadar koruyorum 100*100 olarak satarım Uzak bir gelecek değilmiş, olumlu haberlerle yayılıyor dünyada. Bi 100 bin ihtiyaç dışı paramız olsada eğlencesine güzel coinlerden alıp bekletsek
|
|
|
|
alpsea
Copper Member
Hero Member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
|
|