olcaytu2005 (OP)
Legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
|
|
October 10, 2017, 05:55:02 AM |
|
Discord platformundan yaptıkları açıklamaya göre henüz böyle bir borsa anlaşmaları yok. Yakında bir duyuru yapacaklarmış. Neither Aventus, nor or any of its associated entities have confirmed the Exchange at this stage. Inferences were made about the potential exchange given blockchain activity and a link on the an exchange not giving an error. We will provide an official update once we are able to.
|
|
|
|
Forumgeiq
|
|
October 10, 2017, 10:54:34 AM |
|
Discord platformundan yaptıkları açıklamaya göre henüz böyle bir borsa anlaşmaları yok. Yakında bir duyuru yapacaklarmış. Neither Aventus, nor or any of its associated entities have confirmed the Exchange at this stage. Inferences were made about the potential exchange given blockchain activity and a link on the an exchange not giving an error. We will provide an official update once we are able to. Burada her ne kadar bir şey yok deseler de bu bir ihtimal NDA yüzünden olabilir. Sonuçta Finex'de görülmüş bu. İlginç zamanlar... AVT eklenirse şaşırırım gerçekten.
|
|
|
|
Geleve
|
|
October 10, 2017, 03:14:18 PM |
|
Herkesin ağzında bitfinex lafı geziniyor. Umarım doğrudur. Zaten duyan alım yapıyor, 1 gündür güzel fiyatlandı. Hacim olunca bounty hunterlar çıkış yapmazsa gidişat olumlu, artış da devam eder bence. Daha yolun başındalar uzun vade de her türlü kazandıracaktır.
|
|
|
|
CTRLX
|
|
October 10, 2017, 06:23:17 PM |
|
Bitfinex'te aventus diye arama yapıyorum herhangi bir sonuçla karşılaşmıyorum. Haberin spekülasyon olması ve ekip tarafından yapılıyor olması olağan olabilir. Üstüne birde gerçekten borsaya giriş yapılarak fiyat tavan seviyelere çekilebilir. Elimdeki aventusları $10 olmadan bozdurmayacağım.
|
|
|
|
nalpagutt
Sr. Member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
|
|
October 10, 2017, 07:46:27 PM |
|
Bitfinex eklemiş bu güzel haber. Bitfinex çok asil bir borsa gelir hem isminden hem çok çok seçici olmalarından . Umarım monetha'yıda görürürüz
|
|
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
October 10, 2017, 08:47:59 PM |
|
Şu iconun tutacağını bile bile, bountysine ağırılık vermediğime yanıyorum, iki tur yaptılar, yeterince değerlendiremedik
|
|
|
|
yslyv
|
|
October 10, 2017, 08:55:13 PM |
|
Fiyat çok tatlı artıyor. Bütün piyasa kıpkırmızıyken aventus katlıyor. Ekibi takdir ettim. Yatırımcıyı nasıl tatmin edeceklerini biliyor. Diğerleri gibi crowdsale den sonra süründürmüyorlar. Umarım nazar değmez.
|
turn the page
|
|
|
apple_talk
Sr. Member
Activity: 473
Merit: 250
"Proof-of-Asset Protocol"
|
|
October 10, 2017, 09:26:40 PM |
|
Bitfinex'e girdiğine hala inanamıyorum demekki adamlar parayı bastırıp girdi borsaya.. Buda kriptoparalarını önemsedikleri anlamına geliyor.. Aventus'un birde Kraken'le anlaştığını düşünsenize? Yirmi dolar olsa şaşırmam açıkçası.. Ben $10 altı bu tokeni satmayı düşünmüyorum.
|
|
|
|
olcaytu2005 (OP)
Legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
|
|
October 10, 2017, 09:49:16 PM |
|
Ekipten resmi duyuru geldi. Zaten bitfinex te kendi duyurusunu yaptı. Artık resmileşti. Fiyat biraz daha artıp uygun bir yerde sabitlenecektir.
|
|
|
|
neite99
|
|
October 10, 2017, 09:54:01 PM |
|
Helal olsun avt ekibi hodl yapıyorduk haksız çıkarmadınız. Ben şahsen 15 dolar belirlemiştim satış noktamı ancak ekip güzel gelişmeler vermeye devam ederse daha yukarı da çekebilirim token sayısı az daha yukarılara ulaşması imkansız değil.
|
|
|
|
PokerStein1
|
|
October 10, 2017, 10:33:27 PM |
|
Helal olsun avt ekibi hodl yapıyorduk haksız çıkarmadınız. Ben şahsen 15 dolar belirlemiştim satış noktamı ancak ekip güzel gelişmeler vermeye devam ederse daha yukarı da çekebilirim token sayısı az daha yukarılara ulaşması imkansız değil.
Discord channel'de millet 20-30 dolar arasını konuşmaya başladılar hedef olarak. Fakat product release'a 2 3 ay varken bence beklemek çok daha mantıklı gibi 6 milyon cap var güzel bir ürün çıkartırlarsa ve birde Ticketmaster vs.. gibi çok sağlam bir piyasa lideri ile anlaşırlarsa çok daha büyük yerlere gidemez mi acaba ?
|
|
|
|
vezirrr
Full Member
Activity: 364
Merit: 114
The revolutionary trading ecosystem
|
|
October 11, 2017, 12:00:27 AM |
|
Aventus bitfinex'e girerek kendini benim gözümde tekrar kanıtlamış oldu Gerçekten hakkını vermek lazım, çünkü çoğu projeye mükemmel gözüyle bakarken aslında yaptıkları iş sadece currency aleminden ibaret. Ama aventus işi dışarıya kadar taşımış bir proje. Alırken hiç tedirgin olmadığım coinlerden. Güzel haberler bekliyoruz, takipteyiz...
|
|
|
|
omorfi
|
|
October 11, 2017, 12:46:06 AM |
|
Odul kampanyaısnın ikinci bölümüne katılamamış olmak üzücü. Ama ikinci bölümdeki sartlarda oldukca agırdı dogrusu. Kacan balık büyük olurmus derler. Isi uzatıyolar scammi sumu bumu derken motivasyon filan kalmıyor tabi ) Bu sene yazdan itibaren özellikle cok curcunalı ve cok sayıda iconun arasında bogulduk gittik. Aventusun imzasına katılabilmek varmıs
|
|
|
|
PrintMule
|
|
October 11, 2017, 07:57:59 AM |
|
Bitfinex'e girdiğine hala inanamıyorum demekki adamlar parayı bastırıp girdi borsaya.. Buda kriptoparalarını önemsedikleri anlamına geliyor.. Aventus'un birde Kraken'le anlaştığını düşünsenize? Yirmi dolar olsa şaşırmam açıkçası.. Ben $10 altı bu tokeni satmayı düşünmüyorum.
parayı bastırınca girebileceginiz bi yer oldugunu düşünmüyorum acıkcası bitfinex'in. aventus'ada helal olsun ama daha ilk başlarda belliydi de cok abanmamiştik forum ahalisi olarak. gerçi yakından takip eden arkadaşlar vardi daha ico su yapilmadan sitesi felan hazirdi yapilacak konserler ile ilgili maçlar ile ilgili anlaşmalar vs paylaşiliyordu bounty de iyi para dağitti bildigim kadariyla tanesi sabah 3.3o dolar idi az önce baktigimda 3.1o lardaydi bitfinex haberi ciktiktan sonra bu seviyelerdeydi ama şu piyasada tüm altcoinlerin çakildigi yerde adamlar dimdik duruyorsa var demek ki bi olay. muhtemelen 1-2 ay içerisinde 5-6 dolarlari görecektir belki de daha fazla. alınabilir seviyeler gibi duruyor ne yapsak bilemedim ama.
|
|
|
|
BurntSnow
Sr. Member
Activity: 462
Merit: 250
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!
|
|
October 11, 2017, 08:55:34 AM |
|
Discord channel'de millet 20-30 dolar arasını konuşmaya başladılar hedef olarak. Fakat product release'a 2 3 ay varken bence beklemek çok daha mantıklı gibi 6 milyon cap var güzel bir ürün çıkartırlarsa ve birde Ticketmaster vs.. gibi çok sağlam bir piyasa lideri ile anlaşırlarsa çok daha büyük yerlere gidemez mi acaba ? Yavaş olsunlar. Tamam, Aventus güzel proje. Ekibi de vizyon olarak kaliteli ama çok eksikleri var. Öncelikle dev kadroları aşırı eksik ve daha da önemlisi gerçek hayat kullanımı konusunda hiç tecrübeleri yok. Doğru dürüst organizasyon birliktelikleri, platformlarını kullanmaya hazır büyük organizatörler yok. Maalesef ne kadar iyi ürün çıkarırlarsa çıkarsınlar gerçek hayat kullanımı için onu gerçekten kullanacak birileri gerekiyor. Not: ICO yatırımcısıyım. Bitfinex beni şaşırtmadı. İngiliz merkezli, başı sonu belli sağlam bir proje.
|
████ ███ ███ ████ ███ ███ ███ ███ ████ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ████ ███ ███ ██ ███ ███ █████████████████ ███ ███ ███ ██ ███ ███ ██ ██ ███ ██████████ ███ ███ ██████ ███ ███ ██ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ████
| | GUTS | | ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███
| | smart-ticket protocol for events ✔ live product with market traction! | | ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███
| | ▶ BTC ANN ▶ WEBSITE ▶ BLOG
| | ▶ SANDBOX ▶ WHITEPAPER ▶ BOUNTY
| |
|
|
|
PokerStein1
|
|
October 12, 2017, 09:16:38 AM |
|
Discord channel'de millet 20-30 dolar arasını konuşmaya başladılar hedef olarak. Fakat product release'a 2 3 ay varken bence beklemek çok daha mantıklı gibi 6 milyon cap var güzel bir ürün çıkartırlarsa ve birde Ticketmaster vs.. gibi çok sağlam bir piyasa lideri ile anlaşırlarsa çok daha büyük yerlere gidemez mi acaba ? Yavaş olsunlar. Tamam, Aventus güzel proje. Ekibi de vizyon olarak kaliteli ama çok eksikleri var. Öncelikle dev kadroları aşırı eksik ve daha da önemlisi gerçek hayat kullanımı konusunda hiç tecrübeleri yok. Doğru dürüst organizasyon birliktelikleri, platformlarını kullanmaya hazır büyük organizatörler yok. Maalesef ne kadar iyi ürün çıkarırlarsa çıkarsınlar gerçek hayat kullanımı için onu gerçekten kullanacak birileri gerekiyor. Not: ICO yatırımcısıyım. Bitfinex beni şaşırtmadı. İngiliz merkezli, başı sonu belli sağlam bir proje. Bitfinex anlasmasini yapan ekip bence saglam organizator vs.. de bulacaktir kendilerine ya da ne bileyim belki bir Ticketmaster ile anlaşırlar bizde avuclarimizi ovustururuz 😁 bence 1 sene beklenebilir Aventus icin ici dolu bir proje uzun vadede guldurecektir.
|
|
|
|
Ergenekon
|
|
October 12, 2017, 06:31:29 PM |
|
Bitfinexten sonra aventusun önü açık artık. bugün çok yükselmiş devamı da gelir artık
|
|
|
|
Geleve
|
|
October 12, 2017, 06:40:47 PM |
|
Bitfinexten sonra aventusun önü açık artık. bugün çok yükselmiş devamı da gelir artık
Tam tersi hocam bugün çok düştü. Bir kaç gündür güzel yükseliyordu hatta dün 3.5 usd seviyelerine yaklaşmıştı. şu an genel altcoin trendine uydu. bitcoin biraz durulsun tekrar artmaya başlar.
|
|
|
|
ap3311
|
|
October 13, 2017, 08:03:36 AM |
|
Discord channel'de millet 20-30 dolar arasını konuşmaya başladılar hedef olarak. Fakat product release'a 2 3 ay varken bence beklemek çok daha mantıklı gibi 6 milyon cap var güzel bir ürün çıkartırlarsa ve birde Ticketmaster vs.. gibi çok sağlam bir piyasa lideri ile anlaşırlarsa çok daha büyük yerlere gidemez mi acaba ? Yavaş olsunlar. Tamam, Aventus güzel proje. Ekibi de vizyon olarak kaliteli ama çok eksikleri var. Öncelikle dev kadroları aşırı eksik ve daha da önemlisi gerçek hayat kullanımı konusunda hiç tecrübeleri yok. Doğru dürüst organizasyon birliktelikleri, platformlarını kullanmaya hazır büyük organizatörler yok. Maalesef ne kadar iyi ürün çıkarırlarsa çıkarsınlar gerçek hayat kullanımı için onu gerçekten kullanacak birileri gerekiyor. Not: ICO yatırımcısıyım. Bitfinex beni şaşırtmadı. İngiliz merkezli, başı sonu belli sağlam bir proje. Bitfinex anlasmasini yapan ekip bence saglam organizator vs.. de bulacaktir kendilerine ya da ne bileyim belki bir Ticketmaster ile anlaşırlar bizde avuclarimizi ovustururuz 😁 bence 1 sene beklenebilir Aventus icin ici dolu bir proje uzun vadede guldurecektir. valla ne olursa olsun adamlar gerçekten proje olarak orjinal bir fikir ile daha önce kimsenin yapmadigini yaptilar diye biliyorum üstelik gerekli anlaşmalarda yapilmişti diye hatirliyorum boy boy twitterdan oradan buradan paylaşimlar yapiyorlardi. konserlerin sanatçilarin hatta manchester city nin bikaç karşilaşmasinin ticket sale ini koymuşlardi diye biliyorum örnek olarak mi hazirladilar gerçekten yaptilar mi böyle bişi bilmiyorum ama görsellerde vardi. daha yürür bu proje dün ve bugun ki düşüşler tamamen bitcoin'e geçen yatirimcilardan kaynakli diye düşünüyorum ortalik sakinleşince tekrar yükselişe geçecektir.
|
|
|
|
|