200 milyona ulaşmışlar o halde desene. Ben açıkçası fiyatı yüksek buldum düşük olsaydı almayı düşünürdüm. ICO tamamlansın projenin gidişatını görelim sonra bakarız yatırıma değecek mi. Kendi adıma yazıyorum.
mevcut yatırım ile maliyet 1$ bandına çok yakın ve bu proje için ortada birşey yokken yüksek geliyor.
Dan Larimer yine zenginliğine zenginlik katacak bir proje bulmuş. Steemit'te aylarca yapılan hype'ın karşılığını alıyor. Başta projeden umutluydum ama sonrasında kodu hazırlamakla bile uğraşmadıklarını fark edince ne amaca hizmet ettiğini anladım. Bitshares'in sorunlu altyapısını Ethereum'un ismiyle birleştirerek ortaya yenilik diye sunmak nedir? Yine Bancor'da olduğu gibi projenin ne olduğunu anlamayan bir sürü küçük yatırımcının parasını alıyorlar bu hype sayesinde.
bu söylentiler çok var forumda ve farklı platformlarda ve gerçekten mide bulandırıcı. ben olur da proje tutar diye 1-2 ETH atacaktım ama bunları duyunca birde buradan fikir alayım dedim.
Şimdi bu adamlar gerçekten 176 milyon dolar topladılar mı ? Rekor kırmış oluyorlar herhalde.
son günlerde rekor kırmayan ico sayısı çok çok az gibi.
bende son noktada yatırım yapmayı düşünüyorum. ico 1 yıl sürecek ve 1 yıl gerçekten çok uzun bir süre öngörü için.
proje durumuna göre farklı fırsatlar doğurabilir ama bu ilk 5 gün fırsat değil anlaşılan.
yorumlarınız için teşekkürler.