Bitcoin Forum
May 22, 2019, 04:14:41 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.0 [Torrent] (New!)
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Run electrum on testnet?  (Read 1019 times)
reee
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 439
Merit: 252


Get Paid to Play your Media on Current


View Profile
June 23, 2017, 02:35:17 PM
 #1

Is it possible? How can I do it? Is there a testnet electrum server?

.
▄████████████████████████▄
██████████████████████████
██████████████████████████
██████████████████████████
▀█████████████████████████
   ▀██████████████████████
█▄▄   ▀███████████████████
████▄▄   ▀████████████████
███████▄▄   ▀█████████████
██████████    ▀██████████
███████▀▀        ▀███████
████▀▀              ▀████
█▀▀                    ▀█
..   █
█  █
█  █
█  █
█  █
█  █
█  █
   █
   Just Press Play
Spotify
YouTube
Soundcloud


8Tracks
Radio
Podcast

█  █
█  █
█  █
█  █
█  █
█  █
.
.
GET IN TOUCH
Telegram
.
ANN Thread
.
1558541681
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558541681

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558541681
Reply with quote  #2

1558541681
Report to moderator
1558541681
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558541681

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558541681
Reply with quote  #2

1558541681
Report to moderator
1558541681
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558541681

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558541681
Reply with quote  #2

1558541681
Report to moderator
The Man Behind
Pokémon
&
Yu-Gi-Oh
brands
Collect!
Trade!
Play!
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1558541681
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558541681

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558541681
Reply with quote  #2

1558541681
Report to moderator
1558541681
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558541681

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558541681
Reply with quote  #2

1558541681
Report to moderator
1558541681
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558541681

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558541681
Reply with quote  #2

1558541681
Report to moderator
reee
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 439
Merit: 252


Get Paid to Play your Media on Current


View Profile
June 23, 2017, 04:52:32 PM
 #2

I've read in another thread than I have to type:

electrum --testnet

but it doesn't work on windows. Any idea?

.
▄████████████████████████▄
██████████████████████████
██████████████████████████
██████████████████████████
▀█████████████████████████
   ▀██████████████████████
█▄▄   ▀███████████████████
████▄▄   ▀████████████████
███████▄▄   ▀█████████████
██████████    ▀██████████
███████▀▀        ▀███████
████▀▀              ▀████
█▀▀                    ▀█
..   █
█  █
█  █
█  █
█  █
█  █
█  █
   █
   Just Press Play
Spotify
YouTube
Soundcloud


8Tracks
Radio
Podcast

█  █
█  █
█  █
█  █
█  █
█  █
.
.
GET IN TOUCH
Telegram
.
ANN Thread
.
HCP
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 980
Merit: 1503

<insert witty quote here>


View Profile
June 24, 2017, 05:35:42 AM
Merited by pooya87 (3), HI-TEC99 (1)
 #3

I have a version of Electrum running on testnet... and all I did was use the --testnet commandline argument...

What I did was make a copy of the shortcut that the installer created for Electrum... and then changed the shortcut "Target" value to:

"C:\Program Files (x86)\Electrum\electrum-2.8.3.exe" --testnet


reee
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 439
Merit: 252


Get Paid to Play your Media on Current


View Profile
June 24, 2017, 07:11:38 AM
 #4

I have a version of Electrum running on testnet... and all I did was use the --testnet commandline argument...

What I did was make a copy of the shortcut that the installer created for Electrum... and then changed the shortcut "Target" value to:

"C:\Program Files (x86)\Electrum\electrum-2.8.3.exe" --testnet



wow, this way it works!!
It was trying to launch it from windows shell but it didn't work.
Thanks!  Grin

.
▄████████████████████████▄
██████████████████████████
██████████████████████████
██████████████████████████
▀█████████████████████████
   ▀██████████████████████
█▄▄   ▀███████████████████
████▄▄   ▀████████████████
███████▄▄   ▀█████████████
██████████    ▀██████████
███████▀▀        ▀███████
████▀▀              ▀████
█▀▀                    ▀█
..   █
█  █
█  █
█  █
█  █
█  █
█  █
   █
   Just Press Play
Spotify
YouTube
Soundcloud


8Tracks
Radio
Podcast

█  █
█  █
█  █
█  █
█  █
█  █
.
.
GET IN TOUCH
Telegram
.
ANN Thread
.
mrviit
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
March 21, 2018, 06:55:15 AM
 #5

This feature worked on Windows. How can we active testnet feature on Android?
Xynerise
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 322
Merit: 293

39twH4PSYgDSzU7sLnRoDfthR6gWYrrPoD


View Profile
March 21, 2018, 07:44:38 AM
 #6

This feature worked on Windows. How can we active testnet feature on Android?
Testnet is not available for Electrum on mobile AFAIK.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!