Bu projeyi tamamen göz boyama olarak görüyorum ben zaten artık. TVE kampanyalarındaki verdikleri tokenlerden sonra falan. Tutucağını da pek sanmıyorum
TVE ile projeyi karıştırmayın derim. TVE proje ekibinin kontrolünde olan bir platform değil ve sosyal medya için ayrılan toplam bütçe gayet normal hatta iyi. Gerisi bounty'nin başındaki kişiyle alakalı bir durum. Toplam bütçe Social Media campaign: 30% (84 Million) ve bu gayet iyi bir rakam. TVE neden az veriyor cidden anlamıyorum.
Arkadaşlar girdim imzasına aama ana konuya veya bounty konusuna mesaj atma zorunluluğu varmı acaba
Birde altcoin bölümü hariç atılan mesajların geçerliliği varmı,konu dışına falan yazsak kabul görürmü
Düzgün şeyler yazmanız lazım ve konuların alakalı olması gerekiyor. Çok saçma konularda spam tespit edilirse kampanyadan eleme hakları mevcut. Konu dışına yazmak alakasız konulara yazmaya giriyor. Bitcoin, altcoin vs. tipteki konulara yazmanız daha sağlıklı olur garantiye almak isterseniz.
Jamal sadece kampanya yönetiyor Bountyleri şirketin kendisi takip ediyor diye biliyorum. Eğer gerçekten hepsine o baksaydı bountyler bir yılda bitmezdi.
Bounty'lerin muhasebesini tutuyor ama onun yanına yardımcı gelecek büyük ihtimalle.
Bunun imzasına girdim ama adamların tuttuğu çizelge açıkcası hiç hoşuma gitmedi. Birde ico bittikten sonra 1 hafta süre istiyorlar sayım yapmak için yani ico ne zaman biterse o günden sonra 1 hafta daha bu imzayı taşıyacağız sırf özensiz bir çizelge tutulduğu için.
Haha ne 1 haftasi bounty yoneticisi efsane dingil jamal.Adam ayni anda 5-8 arasi bounty yonetiyor.Cok ozensiz bir adam,her kademede kotu yonetim ve paylasim yapiyor bu adama taas faciasindan sonra hala nasil sorumluluk verirler anlamiyorum.Dent bounty programi 1 ay surer kardesim
Jamal sadece kampanya yönetiyor Bountyleri şirketin kendisi takip ediyor diye biliyorum. Eğer gerçekten hepsine o baksaydı bountyler bir yılda bitmezdi.
Jamal çizelgeleri filan hazırlıyor. Ama çizelge de meymenet yok nick var ethereum adresi var giriş tarihi var. Yani hiç özenilmemiş. Haftalara ayırayım daha kolay olur işim filan demiyor adam yani zaten mimli birisi kendileri.
Çizelgenin bence de daha düzgün hazırlanması lazımdı en baştan. Artık tonla kişi geldikten sonra da kıymeti yok maalesef. Umarız erken biter ama bu ico klasiği oldu artık iş bitince süründürmekten zevk alıyorlar. Yapacak bir şey yok.
Ana konuya mesaj atma zorunluluğu yok ancak malum 50 mesaj istiyor kampanya sonuna kadar normalde 26 Temmuz'a kadar tamamlamak lazım ancak 12'sinde başladığında olur da 1-2 gün içinde hedef tamamlanırsa o zaman problem olabilir.
Güzel bir noktaya dikkat çekmişsiniz. Katılıyorum aynı şekilde.