İmzasını yeni edinebildim bir spreadsheeti yok mu acaba?
Buradan takip edebilirsiniz:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1FPHCKyJlP8sCT6a0voiGZLx3VMTVu19OyedR0aKKa3E/edit#gid=2124913613Arkadaşlar haftalık 15 mesajın başlangıç günü ne zaman oluyor
günlük mesaj limiti varmı acaba mesela gunluk en çok 3 mesaj gibi bir yaptırım varmıdır
15 mesajı da aynı gün içerisinde yazarsanız sorun çıkartabilirler. Ayrıca, duyuru konusunda yazdığı üzere:
- Hafta gece 00:00'da(UTC) başlar, Pazar 23:59'da son bulur.
- Bir haftadan stake alabilmek için Cuma 23:59'a kadar üye olmanız gerekmektedir. Haftasonu girerseniz post sayımları pazartesi başlar.
- Stake'ler haftalık kazanılır
bu bounty sayfasındaki kullanıcı adı forumdaki kullanıcı adı aynı olmak zorundamı acaba
Hayır değil, istediğiniz kullanıcı adını kullanabilirsiniz.
2 gün kalmış toplu satışın başlamasına 4 eylülde bitecek olması baya bir uzun zaman dilimi var diyebiliriz. Yalnız bunların bounty sistemleri düzgün bir şekilde çalışmıyor gibi duruyor.
Bounty sistemleri gayet iyi çalışıyor fakat halen manuel stake işlendiği için panel pek güncellenemiyor. Merak etmeyin yakın zamanda otomatik olması söz konusu.
Hangi ülkede yapılıyor bu proje? Hangi ülke tabanlı ben inceledim her konuyu da bulamadım.
Proje sadece bir kişinin elinden çıkma, geliştiricinin adı da Dean olduğuna göre Amerikan tabanlı diye düşünüyorum.