Moze...
Na prvi pogled:
WeWork Amsterdam (adresa gde kazu da su locirani) je "flex-work" kancelarija koja "iznajmljuje" kancelarije za 100 eura mijesecno. To ja za Amsterdam neverovatno jeftino, i to zato sto to uopste nije "prava" adresa, nego "samo" postanska adresa (ne znam dai sam ze dobro izrazio, ja sam rodjen ovdje pa mi Hrvatski nije bas najbolji jezik).
"CEO"
Victor Grosser je "mladic" koji je 2016. "zavrsio" fakutet u Rusiji (i na profilu mu pise da je studirao takodje u Hrvatskoj/Dubrovniku) i pored Hashmining je "CEO" od: BitcoinScamFighter, Livesolutions247.com, Nex7Go, Bedrijstarten.Amsterdam i sta ja znam cega jos vise. Meni to ne zvuci pre-pozitivno... U mojem iskustvu (i "dokazano") samo mzes biti dobar u onome u cemu se fokusiras. Mozes biti CEO od
jednog poduzeca (Bill Gates kod MS, Steve Jobbs kod Apple), ili "entrepreneur" sa vise (Bill GAtes nakon MS, Richard Branson itd)... Ali i jedno i drugo nije dobar znak... (moje osobno misljenje: prije znak nekog koji pokusava na svakakvih nacina da grebe a nema dovoljno sredstava da zaposli porfesionalce).
Inace su jos premladi da se nadje puno "konkretnoga" ali ako sada vec pocinje:
I would like to know why payouts are so irregular. In my dashboard last addition of mined Eth was on 26-06. There are already 3 dots on the 0 line for the past 3 days. What is happening? It doesn't provide a lot of confidence if the reason one puts money into this project doesn't get the feeling something is actually happening.
to mi nije bas dobar znak...