Bitcoin Forum
December 14, 2017, 09:21:43 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1] 2 »  All
  Print  
Author Topic: Armory kept crashing and now showing 0 balance  (Read 634 times)
Skag
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 46


View Profile
July 07, 2017, 12:40:04 PM
 #1

Using Armory v 0.96
After I paid into my wallet, Armory kept crashing. I tried rebuild and re-scan everything.
Now it shows 0 balance.
My receiving address in Armory shows the correct balance in blockchain.
Can't attach log as it exceeds characters limit. Which part do you need?
1513286503
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513286503

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513286503
Reply with quote  #2

1513286503
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1513286503
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513286503

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513286503
Reply with quote  #2

1513286503
Report to moderator
1513286503
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513286503

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513286503
Reply with quote  #2

1513286503
Report to moderator
1513286503
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513286503

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513286503
Reply with quote  #2

1513286503
Report to moderator
goatpig
Moderator
Legendary
*
Online Online

Activity: 1694

Armory Developer


View Profile
July 07, 2017, 01:29:51 PM
 #2

Quote
Can't attach log as it exceeds characters limit. Which part do you need?

The whole thing. Use pastebin.

Skag
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 46


View Profile
July 07, 2017, 01:39:00 PM
 #3

Here it is:
https://pastebin.com/iuDtS5Vp
Skag
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 46


View Profile
July 07, 2017, 01:42:52 PM
 #4

I just ran Bitcoin Core and it seems to be 4 weeks behind, though Armory didn't mention that.
goatpig
Moderator
Legendary
*
Online Online

Activity: 1694

Armory Developer


View Profile
July 07, 2017, 02:44:29 PM
 #5

I just ran Bitcoin Core and it seems to be 4 weeks behind, though Armory didn't mention that.

It does not do that for you. Armory only cares about block data on disk to bootstrap its DB. It doesn't matter how far back in the past that data is.

Update to this at any rates:

https://github.com/goatpig/BitcoinArmory/releases/tag/v0.96.0.4

Skag
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 46


View Profile
July 07, 2017, 03:31:06 PM
 #6

I updated to v0.96.0.4, cleared and rebuild everything.

Same issue. Down right shows Connected.

Logs: https://pastebin.com/uRSAfT50
goatpig
Moderator
Legendary
*
Online Online

Activity: 1694

Armory Developer


View Profile
July 07, 2017, 05:37:34 PM
 #7

Quote
-INFO  - 16:28:38.407: (..\DatabaseBuilder.cpp:272) parsed block file #167

It can't get past this block file. Try the following:

1) Empty the content of this folder: C:\Users\Achilles\AppData\Roaming\Armory\databases

2) In the command line, cd to Armory's install folder and run this command:

Code:
ArmoryDB.exe --db-type=DB_BARE

3) Your Bitcoin node should not be running for this process.

4) Once this part is done (says "enabling zero conf parsing"), don't close anything and start ArmoryQt, let it run.

Report here if anything fails. Post dbLog.txt this time.

Skag
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 46


View Profile
July 08, 2017, 11:29:49 AM
 #8

Process completed succesfully but account still shows 0.

dbLog.txt: https://pastebin.com/x7kLQ0iQ

Closed it, reopened it and got stuck at 97% of Scanning transaction history.
goatpig
Moderator
Legendary
*
Online Online

Activity: 1694

Armory Developer


View Profile
July 08, 2017, 11:48:44 AM
 #9

Are you using auto bitcoind? Start BitcoinQt and see how many blocks it's showing. Your DB can't get past block ~300k, something is off there.

Skag
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 46


View Profile
July 08, 2017, 12:18:05 PM
 #10

I am not using auto bitcoind as far as I know.
I re-opened Bitcoin Core v14 and says 2 weeks behind and continues scanning.
goatpig
Moderator
Legendary
*
Online Online

Activity: 1694

Armory Developer


View Profile
July 08, 2017, 12:26:26 PM
 #11

Try again from the top with --thread-count=2

Skag
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 46


View Profile
July 08, 2017, 12:36:36 PM
 #12

I ran Armory --thread-count=2, cmd window opened, then ran Armory UI. Daemon is running in the background (cpu utilization), and Armory's dashboard says "Armory is online!" and it's spinning.
I guess I'll wait for the daemon to finish its thing?
goatpig
Moderator
Legendary
*
Online Online

Activity: 1694

Armory Developer


View Profile
July 08, 2017, 02:20:46 PM
 #13

No, I want you to only run the DB, GUI or Core.

Skag
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 46


View Profile
July 08, 2017, 02:26:49 PM
 #14

Shutdown everything, and restarted UI only.

Now it's spinning at Organizing Blockchain, and in the task manager Armory db is running at ~25-30% utilisation.

Sounds like it's going well ?
goatpig
Moderator
Legendary
*
Online Online

Activity: 1694

Armory Developer


View Profile
July 08, 2017, 02:48:40 PM
 #15

I want you to run only the DB. Do not run the GUI nor your node.

Skag
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 46


View Profile
July 08, 2017, 03:02:36 PM
 #16

Ok, shut down everything and just ran ArmoryDB --thread_count=2.
Now it's sitting on organizing chain with cpu utilisation ~30%.
Skag
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 46


View Profile
July 08, 2017, 03:47:37 PM
 #17

That's finished now and I ran ArmoryQt.
Again, says Armory is online, and at the background bitcoind is using ~40% cpu.
goatpig
Moderator
Legendary
*
Online Online

Activity: 1694

Armory Developer


View Profile
July 08, 2017, 05:05:36 PM
 #18

If you still don't see your balance, post your logs again.

Skag
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 46


View Profile
July 08, 2017, 06:39:17 PM
 #19

Bitcoind is still going at ~40% utilization for the last 3 hours and no change in the UI.
Still balance shows 0.

https://pastebin.com/aHJnfgud
goatpig
Moderator
Legendary
*
Online Online

Activity: 1694

Armory Developer


View Profile
July 08, 2017, 07:21:25 PM
 #20

Bitcoind is still going at ~40% utilization for the last 3 hours and no change in the UI.
Still balance shows 0.

https://pastebin.com/aHJnfgud

Are you pointing your Node to different blockchain folders?

Pages: [1] 2 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!