Keşke biraz daha dürüst olsanda satma sebeni çözümleri olduğu halde uydurmasaydın.
Rigi kurmadan önce çocuğun ve hayvanın yokmuydu? vardı.
Rigi kurmadan önce rigi koyacak yerin yokmuydu? vardı.
Şimdi aylık 3 4 bin tl kazanç hayal edip kurduğun rig 1,5bin bile vermeyince satmaya karar verdin.
Bazen dürüst olmak iyidir. Gerçekleri yaz dostum. İyi satışlar ama şu dönemde kimse almaz rig falan.
Hem konuyu düzgün okumayı becerememişsin, hem de başkalarının işini baltalamaktan haz alıyorsun. Ben de ne zaman konuyu troll basacak diye düşünüyordum, hoş geldin
Tek amacı egosunu tatmin etmek adına milletin konusuna baltalamak olan, başkalarını yalancılıkla suçlayan ve konularını manipüle etmeye çalışmak olan küçük trollerin benim konumda yeri yok. İlan hoşuna gitmediyse bakmazsın, yapacağın yorum varsa da saygı çerçevesinde yaparsın. Hem saygıdan bir habersin hem de konumu eğlence malzemen haline getirmeye çalışıyorsun.
Ben bu rig'i zaten evde çalıştırmak için almadım. Planım bir yer kiralamaktı, onda da bir sürü sıkıntı çıktı. Yine de körü körüne bir yer kiralarım da oraya kurarım diye düşünmedim. Sıkıntı çıkarsa en kötü cam balkon yaptırıp balkonda çalıştırırım diye düşünüyordum. Sen şimdi konuya çok ilgi duymuşsun belli, Ankara'da cam balkon malzemelerinin tedarik süresini öğrenir misin rica etsem? 1 ay'ı duyduğunda ne yazacaksın konuya acaba. Kazanç konusuna da değinecek olursak, bir insan ancak bu kadar gülünç bir biçimde manipüle etmeye çalışabilirdi. Mining ve cryptcurrency'lerle ilgilenenler zaten fiyatların 1 Ağustos'ta gelecek olan BTC fork'undan dolayı böyle olduğunun farkında. O yüzden üstüne bir şey eklemeye gerek yok.
Umarım bu yazdıklarım aklına girmeye çalıştığın insanların tereddütlerini giderecek nitelikle cevaplar olmuştur. Hem saygıdan bir habersin hem de amacın düpe düz manipülasyon, bu konudan sana eğlence çıkmaz, yanlış yerdesin boşuna ümitlenme. Bir mesajın sonuna İyi satışlar yazmış gidişatı yumuşatmak adına, hınzır seni. Bir sıkıntısı olan pm ile konuşsun, post kasmak için burada şov yapmaya lüzum yok.