valla 0,8 centten açarsa oradan toplamak büyük avantaj diyebilirim. kısa vade de 1 doların çok rahat üstüne atar bu sevieden açılırsa. kısa vade çok kısa zaten gecelik repo kadar kısa
ama piyadaki para artıkca ve yatırımcı sayısıda yükseldikçe bu coini bekleyen oldukça fazla . illk yatırımcıları çok mutlu olacak gibi duruyor
Yahu o tarihten beri (Temmuz idi sanırım) sadece BTC 2 kat arttı.
Şuan Tezosun doğal ico fiyatı bile 0,8+ dolar sayılır.
Pazar iştahını hesaba katmadan...
En azından, en kötü 2x pazar iştahınıda katarsak 1,6 doların üzerinde bir değer beklenebilir alamayanlar için en iyi ihtimal.
ilk hangi borsaya gireceğini önceden bilebiliyor muyuz hocam ? ve net çıkış tarihi açıklanıyor mu ?
tezos konusunda kafam epey karışık ; 5000 dolar ayırdım ilk alım için ; ama gördüğüm kadarıyla icodan girenler kar satışı yaptığında vs düşme ihtimali de var .
çıktığı gibi saldırıp toplayım mı ? yoksa icodan girenler eldekini satar da fiyat düşüşü yaşar mı ? çıktığında beklesem mi düşer diye ? ne kadar süre beklemem gerekir ? oldu da düşmedi aldı yürüdü kötü olur benim için ; ama aldım çıktığı gibi ; hop peşine daha da düştü fiyat (o düştüğü fiyattan da toplarım bi kamyon da ; canım çok sıkılır)
nasıl hareket edeceğimi hiç bilmiyorum . bakalım ; o ara da takip ederim buraları ; bişey oluşur herhalde aklımda
öyle ya da böyle uzun vadede güzel kazandıracak