kenafirherif (OP)
Member
Activity: 118
Merit: 10
|
|
July 15, 2017, 08:14:07 PM |
|
kısa süre önce hakkında iyi şeyler duymuştum ama siz profesyonel arkadaşlara da sormak isterim. sizce geceleği var mı bu altcoinin? yada kısacası ytd deseniz bile uzun vadede kazandıracak güzel altcoin tavsiyeleri alabilir miyim sizden. ben etc ltc wawes diye düşünüyorum ama sizi de merak ediyorum?
|
|
|
|
aliyagiz207
|
|
July 15, 2017, 08:39:12 PM |
|
Segwit gecirdi cok yukseldi saglam duzeltip bizide duzduler acikcasi.3 btc civari girdim simdi 1 btc bile yok elimde.Gelecegi varmi bilmiyorum ama proje durdu gibi minecraft icin sozde ibm,microsoft gorusmeleri.olacakti yalan haber cikti.Sonra kendi serverlarini kuracaklarini soylediler.Benim pek inancim yok param baglandi kaldi,alim icin.iyi fiyatda su siralar
|
|
|
|
PokerStein1
|
|
July 15, 2017, 08:40:58 PM |
|
Valla son 1 2 ayda çok ciddi bir düşüş yaşadı , reddit vs.. herkes hold diyordu ama alanların hepsi çok büyük zararlar etti 6 7 kat azaldı yatırımları. Ama şu an bayağı bir dip gibi fiyatı.
|
|
|
|
ferhat1242
Sr. Member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
|
|
July 15, 2017, 09:54:04 PM |
|
her altcoin için ayrı konu açman gereksiz
|
|
|
|
Cixboy61
|
|
July 17, 2017, 08:17:02 AM |
|
Minecraft vs haberleri ile bende alım yaptım. Ufak miktar aldığım için şanslıyım ve o yüzden şuan sadece bir ümit olarak tutuyorum portföyde. Segwit'i atlatırsak Ağustos ayı için Liskten beklentim çok yüksek.
|
|
|
|
SanalPara
|
|
July 17, 2017, 08:27:26 AM |
|
Digibyte 0.00010000 Btc olacak diyorlardı. Lâkin şimdi ki fiyatı 0.00000470 Btc civarlarında dolaşıyor. E kardeşim bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demezler mi adama. Bende almıştım 0.00002000 seviyelerinden ama düştükçe düştü bende zarar edip çıktım bu kripto paradan.
|
|
|
|
DarkXen
|
|
July 17, 2017, 01:50:56 PM |
|
bende bu projeye oldukça inanmıştım açıkça , ancak yatırımım elimde kaldı . tekrar yükselmesini bekliyorum ama herhalde ATH yapması uzun zaman alacak belki aylar. Ama ne demişler satmadıkça zarar da sayılmazsınız. satmıyorum bekliyorum.
|
|
|
|
Blacknavy
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
|
|
July 17, 2017, 02:01:20 PM |
|
DigiByte'den bir halt olacağına inanmıyorum. Bu tip altcoinler yükseliş piyasasında iş yapar, onun dışında normal piyasada pek yer alamaz.
|
|
|
|
exortis
|
|
July 17, 2017, 03:36:32 PM |
|
bende bu projeye oldukça inanmıştım açıkça , ancak yatırımım elimde kaldı . tekrar yükselmesini bekliyorum ama herhalde ATH yapması uzun zaman alacak belki aylar. Ama ne demişler satmadıkça zarar da sayılmazsınız. satmıyorum bekliyorum. Yav bırak bu işleri sana 2k olduğunda sat kar'ı cebe at düşecek altdan girersin dedık dinlemedın gözünü yükseğe diktin olacagı oldu sonunda
|
|
|
|
aliyagiz207
|
|
July 17, 2017, 04:24:15 PM |
|
Ah ah su dgb yakti bizi dusen etheremi yanayim,hack edilen coindash mi desen nereden tutsak verdiler elimize.Eskiden biri demisti kaldirdilar bekliyorlar diye.Almislar bizi kucaga farkinda degiliz
|
|
|
|
dreamturk
Newbie
Activity: 34
Merit: 0
|
|
July 20, 2017, 01:41:08 PM |
|
|
|
|
|
hidrocop
|
|
July 20, 2017, 05:39:51 PM |
|
Milleti gaza getirenler vardi eskiden hepsi tasi taragi toplamislar.Yat alacaklardi sozde naptilar acaba yatlari alip gezmeyemi gittiler
|
|
|
|
Sync485
|
|
July 20, 2017, 05:43:46 PM |
|
scam muhabbetleri vardı reddit ve twitterda. o buluşma şeyleride beklendiği gibi şeyler değilmiş sanırım. illa ki şu an ki dipten yukarı çıkacaktır ama yakın-orta zamanda ath yapcağını sanmıyorum
|
|
|
|
SUPERSAIAN
Legendary
Activity: 2394
Merit: 1379
|
|
July 20, 2017, 05:47:15 PM |
|
https://coinmarketcap.com/currencies/digibyte/Burası her şeyi anlatıyor. Martta 20 satoshi, Haziranda 2000 satoshi. Şimdi 450 satoshi.
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
iktisatci
Member
Activity: 112
Merit: 10
|
|
July 21, 2017, 05:26:55 AM |
|
yukselis trendi basladigi icin ( ne ifade ettiginin bir onemi kalmiyor ) yukselir muhtemelen, haziran ortalari olan 1800-1900 e ,
|
in cryptography we trust
|
|
|
denetci
|
|
July 21, 2017, 07:25:45 AM |
|
DGB'ın kısa vadede artacağına inanmıyorum. Benim elimde 140 satoshi maliyetli DGb var, o yüzden rahatım ve satmayacağım.
|
|
|
|
hidrocop
|
|
July 22, 2017, 12:55:37 PM |
|
dgb yi yukarıdan alanlar en az sımdı 1 yıl eskı fıyatına gelsın dıye ellerınde tutacaklar birisi vardı satmayın 5bın olacak dıyordu acaba onu dınleyıpte satmayanlar neler yapıyorlardır sımdı
|
|
|
|
SanalPara
|
|
July 22, 2017, 02:05:32 PM |
|
dgb yi yukarıdan alanlar en az sımdı 1 yıl eskı fıyatına gelsın dıye ellerınde tutacaklar birisi vardı satmayın 5bın olacak dıyordu acaba onu dınleyıpte satmayanlar neler yapıyorlardır sımdı
Siz nereden biliyorsunuz ki Dgb'nin 1 yıl sonra eski fiyatına geri döneceğini? Belki de 1000 sat'ın üzerine bile çıkamayabilir. Nasıl böyle emin konuşarak yorumlarda bulunuyorsunuz garip bir durum.
|
|
|
|
Penguen
|
|
July 22, 2017, 02:33:05 PM |
|
Bişi demiyeyim dedim ama dayanamadım gene, adamlar 100 satken alın 2000 olacak dediler,hedef 2500 dediler bende aynısını araştırıp yazmıştım. En geç 2500 te çıkmanız gerekiyordu ; yok eğer siz 2500 de aldıysanız diyecek bir şey yok; siz bu işleri bırakın zaten. Şimdi tepe noktadan alıpta ağlayanlara geçmiş olsun. Yine yeni haber çıkartıp eski seviyelerine getireceklerdir. Sonra tekrar düşüreceklerdir. Zaten bu şekilde para kazanıyorlar. Şunu da unutmayın hiç bir zaman havadan para gelmez , mutlaka birileri kaybedecek ki birileri kazansın.
|
|
|
|
exortis
|
|
July 22, 2017, 09:41:20 PM |
|
Bişi demiyeyim dedim ama dayanamadım gene, adamlar 100 satken alın 2000 olacak dediler,hedef 2500 dediler bende aynısını araştırıp yazmıştım. En geç 2500 te çıkmanız gerekiyordu ; yok eğer siz 2500 de aldıysanız diyecek bir şey yok; siz bu işleri bırakın zaten. Şimdi tepe noktadan alıpta ağlayanlara geçmiş olsun. Yine yeni haber çıkartıp eski seviyelerine getireceklerdir. Sonra tekrar düşüreceklerdir. Zaten bu şekilde para kazanıyorlar. Şunu da unutmayın hiç bir zaman havadan para gelmez , mutlaka birileri kaybedecek ki birileri kazansın. Adam tepeden almadigini belirtiyor zaten mesajinda birde millete surekli bu isleri birakin diyen sizin tipler cok itici sanane dostum ister 5000 den alir ister 3000 den ben zamaninda dedim hidrocopa girme balon proje diye dinlemedi 800 civarindan aldi,1500 civarindan verdi.Ben simdi gecmise bakiyorum da 100 sat dan almisim.
|
|
|
|
|