ya arkadaş gelmişsiniz bide ahkam kesiyosunuz 2 3 tane exchange adı öğrenmişsiniz bana şekil koyuyosunuz. poloniex'te varken neden bittrex'e girsin ki derken gerçekten neden girsin yani ? hadi diyelim girdi diyorum işte neden siçrama yaşatsin ki. neymiş bittrex'in de kendisine ait müşteri kitlesi varmiş. ya nerde var oranin müşterisi de sensin benim işte etherden liqui ye girdi hacim kaydı. oradan poloya geçti bu sefer ikisinin hacmi kaydi poloniex'e. şimdi sen diyosun ki bittrex'e girecek ne olacak polonun hacmi orayami kayacak ? öyle bişi yok en yüksek seviyeden exchange'e girdi. hiçbişi değişmez kimse tutupda hacmi oraya kaydirmaz. daha önce gördüyseniz böyle bişi söyleyin de bilelim. polodaki bi coin diyin ki bittrex'e girdi hacim de müşteri de oraya gitti vs.
hocam şu bi buçuk aylık newbi halime bile , yanlış anlama ; ağır saçmalıyorsun gibi geliyor.
'bittrex e neden girsin ? ' nasıl bi soru ya ? bi tek bana mı saçma görünüyo bu . diğer coinler de girmesin o zaman anasını satayım ;
olay sadece hacim kaymasıyla mı alakalı ? yaygınlaşması da bir değer ifade etmiyo mu ?
önemli değilse başka exchangelere girmesi ; neden millet yatırım yaptıkları coinin asya borsalarına gireceği söylentisi çıkınca umutlanıyo ?
onu geçtim ; peşine tutup diyosun ki 'hadi girdi diyelim niye sıçrasın ?' e birader baştan söyle o zaman bunu .
biz de sana söyleyelim ; kimsenin , yazdığın 100x abartısı çapında bişey beklemediğini ki bu cevap da verilmiş yukarda .
bana 'hacim kayar' denen cümleyi gösterir misin ? kendin çalıp kendin oynuyosun . kim dedi oranın müşterisi hacmiyle oraya gider diye ?
kendi kendine - şu olmaz hadi oldu diyelim e şöyle diyosun e öyle bişey olmuş mu ? -
psikozda mısın arkadaşım ne bu şiddet bu celal ? adamlar yatırım yapmışlar ki ben de yaptım . umutlanıyoruz iki kelime laf ediyoruz senin nerene batıyo ?
sen borsa ismi zikretmeyi 'bişey öğrenmek' olarak algılayıp ; borsa ismi geçince ; bunu 'bak ben biliyorumculuğa' yoruyosan bu kafayla harbi dikkat et hayatta
ulan farklı exchangelere girmesinden bahsediyoruz konuda ; meyve ismi mi söyleyelim örneklerken ?
senin derdin başka hacı ; millet 1.5 dolar diyo 100x diyosun , 'niye girsin ?' diyosun sonra 'e oldu da girdi diyosun' dengesiz misin , psikozda mısın nasıl bi kafa yaşıyosun çözemedim.