Arkadaşlar uzun süre emek verip çevirdiğim JustDatingSite.com projesinin çevirisi iki kez silindi.Silinme sebebi olarak hiçbir bildirim gelmedi konuyu kontrol etmek için girdiğimde fark ettim ne bir mesaj ne de başka bir şey konunun linki burada ama artık açılmıyor:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=2036125.0 Kampanya yöneticisi Yahoo ile konuştum ve çeviriyi kabul etmişti hatta şuan ana konusunda türkçe bölüm konusu için size verdiğim link bulunuyor.Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz
Kıymetli arkadaşım Senin şu olay aynısını bende yaşadım.
1 masak kara para aklama ile ilgili konu açtım zırrrrrrrttttttttttttttttttttttttttttttt silindi sitede öyle bir konu yok.
2-Bugün nette bir haber gördüm estonya bitcoin işine devlet girip estcoin diye coin parası çıkaracak ekonomi kısmına konu açtık ve ne oldu.
zırrrrttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt konu silindi..
3-Sitede olan ister mod ister admin olsun adam kafasına göre takılıyor bnece bonzai kullaıyor.
4-Bilgi mesajı yok yani konun şundan dolayı silindi. diye
5-bende ne yaptım aynı buraya konu siliniyor diye 1 saat önce konu açtım konuda konuyu silen ona yetki veren kim varsa ana avrat düzdüz gidiyorum....
he biri yazmış ağa ağır ol diyede işte yanlışlıkla silindi falan yazmıştı cevap yazamadan aynı konu gene silidi.
6-Yani şu mesajı okuyupta bilip bilmeden yazmayın ağa.
7-Görünen ali baş kesen birini mod admin yapmışlar oda çingene hesabı önce babasını kesmiş sonrada hayatta bir zik olmayan biri işte yetki verilince aynı ülkeyi yönetenler gibi davranır…
Kafasına göre konu siler mesaj düzenler...
bende ona diyorumki...............
anlamıştır o.................