PHI1618
Legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
|
|
October 22, 2017, 03:09:33 PM |
|
kaç ay geçti hala cüzdan yayınlamadılar. ister misiniz scam çıksın bu. tüm icolara güveni sıfırlar valla.
Olmayan coin için cüzdan çıkarmak gerekli mi? Cüzdan olsa içine atacak coin yok daha ortada
|
"Damnant quod non intelligunt." Anlamadıkları şeyi suçlarlar. BTC
|
|
|
sokusimafuckusima
|
|
October 22, 2017, 03:14:40 PM |
|
kaç ay geçti hala cüzdan yayınlamadılar. ister misiniz scam çıksın bu. tüm icolara güveni sıfırlar valla.
Olmayan coin için cüzdan çıkarmak gerekli mi? Cüzdan olsa içine atacak coin yok daha ortada coin ve cüzdan yoksa hitbtcde nasıl işlem görüyor bu? sanal bir şekilde falan mı? scam çıkarsa site ne yapacak delist mi edecek
|
|
|
|
alpoahmo
|
|
October 22, 2017, 03:27:50 PM |
|
Tezos a soruşturma açmışlar bakalım ne olacak paso kötü haber geliyor tezos hakkında inşallah sorun çıkmaz sağlam çıkar
|
|
|
|
lossnet
Legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
|
|
October 22, 2017, 04:15:01 PM |
|
Bu haber gerçekten de çok kötü. ICO'ya katılmamıştım ama büyük umutlarla çıkmasını bekliyordum. Haberde dendiğine göre ilk kez bir kripto para için resmi soruşturma açılmış. Projenin başarısı riske girmiş. Ortaklar arasında maddi ve yönetimsel çekişme ile dolandırıcılık suçlamaları varmış. Soruşturma temiz bile çıksa piyasada güven kaybı yaratacak gibi görünüyor. Bu gelişme hiç iyi olmadı
|
|
|
|
exortis
|
|
October 22, 2017, 05:01:13 PM |
|
Ben abd'lilerin bu tarz yalan dolan dolaplarini iyi kivirdigina inaniyorum, tezos piyasaya cikmadan once hakkinda bir ton kotu haber yay sonra piyasada guveni sarsilmis yatirimcininn elindekileri topla sonra fiyatlari yukari cikart. Nedense hic inanmiyorum bu haberlere
|
|
|
|
Kripto_adam
Full Member
Activity: 350
Merit: 108
The World’s First Blockchain Core
|
|
October 22, 2017, 05:05:05 PM |
|
Arastirilacakmis ama birsey cikacagini sanmiyorum bundan.
|
|
|
|
usmanaga
|
|
October 22, 2017, 05:07:18 PM |
|
Tezosun token yakma gibi bir durumu varmi sizce mesela her yil 50bin token yakacagiz falan deseler.Nihayi rakam da mesela 350 falan olacak deseler neden 10x olmasin o zaman.Dolasimdaki token sayisi dusuk olursa 10x de cok mantiksiz olmaz oyle degilmi
bu haberler genelde spekülasyona giriyor hocam. tezosun buna ihtiyac duyacağını sanmıyorum.
|
|
|
|
rekcahxfb_foundation
Sr. Member
Activity: 350
Merit: 250
CrowdWiz
|
|
October 22, 2017, 09:43:53 PM |
|
Tezosun token yakma gibi bir durumu varmi sizce mesela her yil 50bin token yakacagiz falan deseler.Nihayi rakam da mesela 350 falan olacak deseler neden 10x olmasin o zaman.Dolasimdaki token sayisi dusuk olursa 10x de cok mantiksiz olmaz oyle degilmi
bu haberler genelde spekülasyona giriyor hocam. tezosun buna ihtiyac duyacağını sanmıyorum. yakma işleri her zaman piyasaları + yönünde etkileyemeyebilir, yabancı forumda birileri tartışıyordu, sanırım AMP coinininde yakma işlemi olmuş, fiyat daha aşağılara düşmüş.
|
|
|
|
LoveFooL
Member
Activity: 476
Merit: 12
|
|
October 22, 2017, 10:00:01 PM |
|
aynen. yakma işlemine kesin artış gözüyle bakmamak lazım. takip ettiğim 2-3 işlem var . çok değer kaybetmediler ama sonuçta aradan zamanda geçmesine rağmen değer kazanmadılar
|
|
|
|
Elysio
|
|
October 23, 2017, 02:04:45 AM |
|
Allahtan şu tezos alırda 3 4 yıl unutur parayı kırarız dedik adamlar bizi duydu galiba para kazanmasın bunlar dediler aralarında anlaşamadılarda gitti canım tezos allahınızdan bulun emi.
|
|
|
|
dnz gns
|
|
October 23, 2017, 06:19:56 AM |
|
her türlü haber çıkabilir sıkıntı yapmaya gerek yok tezosu zaten icodan para kazanacağım diye gireniniz varsa boşa beklemesin anında satsın . en az 1 yıl tutulması gereken bir coin zaten şuanda eldeki btc artışından ve bitcoin cashlerden ico fiyatı 2 katına geldi . spekilasyon fiyat attırır düşürür ama proje ve geliştirilmesi gerçek değerini kazandırır.
|
|
|
|
SanalPara
|
|
October 23, 2017, 07:11:02 AM |
|
Her ne haber yapılırsa yapılsın ne kadar spekülasyon çıkarsa çıksın yine de Tezos'u desteklemeye ve ico'dan aldıklarımı şöyle bir 2-3 sene elimde tutacağım. Azdan az çoktan çok gider. Girdik bakalım uzun vadeli olarak umarım hakettiği değeri uzun vadede görür.
|
|
|
|
cryptoglobal79
Full Member
Activity: 308
Merit: 100
--
|
|
October 23, 2017, 07:29:01 AM |
|
Benim de takip ettiğim bir icoydu. Almadım ama baya ümitliydim. Belli olmaz yine yükseliş yapabilir ama bu soruşturma olayı güveni sarsmıştır yatırımcılar arasında. Bakalım buradan nasıl çıkacaklar.
|
|
|
|
hidrocop
|
|
October 23, 2017, 07:52:01 AM |
|
yaa bu kadar para kaldırmışlar seni beni kazıklarlar hadı anladımda adam tek basına 1 mılyon basmıstır tım trappermı ne haltsa bu adamlar götunden kan alır yok oyle aldı kaçtı ben ınanmıyorum
|
|
|
|
CoolnQuiet
Sr. Member
Activity: 388
Merit: 288
Living the dream
|
|
October 23, 2017, 07:58:31 AM |
|
Bu birazda kendine iş arayan hukuk firmalarından kaynaklanıyor, böyle haberleri duyar duymaz kendiliklerinden araştırmaya başladık deyip, müşteri çekmeye çalışıyorlar, yüklü yatırım yapanlardan para kotarmak için, avukat mantığı işte farklı işliyor biraz. bu olay gereksiz büyüdü bence, adam 20m mi istiyor en kötü verip def ederler olur biter. ICO da toplanan para şimdiki kurlarla 400m ediyor. Yüzde 5'i. Breitman lar zaten toplamda proje faal hale geçince 140m mi ne civarı bi para kazanacak zaten ama işleri doğru çerçevede yapmaya çalıştıkları için bu adamla uğraşıyorlar anladığım. Adam da yılların kurdu olduğu için ne koparsam kardır derdinde galiba zira 52 yaşında, burdan kotaracağı parayla emeklilik derdinde olabilir. Kendi saygınlığına da inanılmaz zarar vermiş durumda Geverr denilen arkadaş.
|
|
|
|
aliyagiz207
|
|
October 23, 2017, 08:10:26 AM |
|
boşuna tatava yapmasınlar o kadar yatırım yaptık bir ton insan umut bağladı, sürekli boktan bir haber çıkartıyorlar yok incelem yok zincir tamamlanmadı falan adam gibi iş yapsınlar tutsunlar adam gibi avukat savunsunlar haklarını bir ton ico çıkıyor her gun bi bunlardamı aksaklık var
|
|
|
|
aborjin
|
|
October 23, 2017, 08:28:51 AM |
|
reklamın iyisi kötüsü olmaz. Tezos daha çıkmadan ismini herkese tanıttı. Olaylar bir şekilde çözülür. Tezos'a inanmayan varsa satsın. Gelecekte çok kafasını taşlara vurur ama şimdiden not düşelim buraya.
|
|
|
|
Paxfultou
|
|
October 23, 2017, 11:10:26 AM |
|
Spekülasyon iyidir. En fazla yatırdığımızı iade ederler. Olur da proje geliştirilirse to the moon diyorum.
|
|
|
|
DarkXen
|
|
October 23, 2017, 11:19:13 AM |
|
Yıllardır kullanılan kendisini defalarca ispat etmiş olan düşsede küllerinden yeniden doğan BTC için bile neler neler dediler. Diyecekler tabi kimisi kötü niyetle kimisi bilinçsizliğinden ufacık olayları büyütecekler . Ancak ben zamanla taşların zamanla yerine oturacağını düşünüyorum. Zira proje çok iyi çok fazla bir yatırım yapmadım herhangi bir exchange girince biraz daha almak istiyordum . Düşsün fiyatı biraz daha ki alalım .
|
|
|
|
baybety
Member
Activity: 123
Merit: 10
|
|
October 23, 2017, 12:37:14 PM |
|
Etherin Ether olduğu dönemde 50 Etherlik Tezos aldım. çıkarsa şansımıza çıkmazsa bahtımıza.
|
|
|
|
|