Kalemder
Legendary
Activity: 1904
Merit: 1727
Be A Hope
|
|
August 18, 2018, 10:12:19 AM |
|
Şuan son haftada pump yememiş nadir coinlerden. Satış baskısı da var gerçi ama ne yapsak ki? 4-5k alasım var ama karar veremedim. Bir yandan ico price seviyesi el sallıyor, bir yandan boğa ihtimali canımı sıkıyor.
Elimde zaten yüklü var, daha alayım mı...
|
Kripto Para Rehberi: Koinmen▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ▄▄████████████████▄ ▄▄██████████████████████▄ █████████████▀█████████████▄ ▄█████████████▀ ▄█▀ ███████████ ▄██████████ ▀▀ ████████████ ▄█████████████ ▄▄▄ ▀▀██████████ █████████████▀ ████▄ ▀█████████▄ █████████████ ▀▀█▀▀ ▄██████████ ████████████▀ ▄▄ ████████████ ████████████ ▄████▄ ███████████ █████████ ██████ ██████████ █████████▄▄ ▄██████████ ▀██████████ ██ ▄▄▄▄████████████ ▀█████████▄▄█▄ ███████████████▀ ▀██████████████████████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀▀██████████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀ | |
|
|
|
Elysio
|
|
August 18, 2018, 11:38:37 AM |
|
Boğa gelince kesinlikle pump yiyicek bir coin tezos ama boğanın gelişini bilmediğimizden her yeşil görmede coinlere sazan gibi dalıyoruz balinalarda bizlere çok güzel oyunlar oynayıp yükseltip çakıyolar hep aynı sistem ama hala biz çözemedim heycana gelip giriyoruz kademeli alış en iyisi.
|
|
|
|
Neo--
|
|
August 18, 2018, 01:02:49 PM |
|
bogadan ziyade henuz daha bir borsada listelenmiyor gate disinda iyi 1-2 borsa 2X birakir boga diyenler bogada ne alirsan yukseliyor.
|
|
|
|
KodesCrew
|
|
August 18, 2018, 02:23:58 PM |
|
henüz betanet çalıştığından coini ekleyen borsa sayısı az. mainnet ile durumlar değişebilir. fakat benim endişem bunların borsalarda listelenmek için ödeme yapmayacağı. öyle olursa da mainnet de olsa sc ler de gelse, gate.io dan öte gidemez
|
|
|
|
tuanvie
|
|
August 18, 2018, 02:34:32 PM |
|
Yav boğa geldiğinde pump yemeyen coin- token kalmıyor ortada zaten. Her konuda boğaya bel bağladıysak işimiz yaş. Doğru düzgün borsalarda listelenmek için ekiplerin uğraşması gerekiyor, tezos için de bu geçerli.
|
|
|
|
temmuz
|
|
August 18, 2018, 03:26:46 PM |
|
beta nette doğru dürüst bir borsa zaten almaz ki neyi hayal ediyorsunuz
|
|
|
|
Neo--
|
|
August 18, 2018, 04:38:05 PM |
|
beta nette doğru dürüst bir borsa zaten almaz ki neyi hayal ediyorsunuz
borsalar isterse daha alphasi olani bile alirlar sorun o degil gate cok iyi bir borsamida aldi tezosu? Bence buradaki olay tamamen duygusal
|
|
|
|
Mavilcposeti
|
|
August 21, 2018, 09:16:50 PM |
|
birisi o gün yüklü miktarda tezos topladı.dikkat etmek lazım boğa zamanında direk uçuşa geçebilecek potansiyele sahip.tek eksisi ekip cimri basıp parayı girmiyor binance a
|
|
|
|
jhontwis
|
|
August 21, 2018, 11:06:03 PM |
|
Saçma sapan bir seviyede fiyatı 5-6 dolar bandına güle oynaya gelmesi gereken bir coin. Mainet eylül içersinde çıkarsa btc 6500 lerde sallansa dahi bu fiyatlara gelebilir
|
|
|
|
koin_34
|
|
August 21, 2018, 11:08:10 PM |
|
benim 1-2 eth lik tezosum var, bunlar işte fırıncılık madencilik falan bir şey diyorlar, bu şekilde bir karı olur mu eğer yaparsam
|
|
|
|
vuslatgelir
Member
Activity: 195
Merit: 10
-
|
|
August 21, 2018, 11:14:27 PM |
|
fiyat olarak bence de çok düşük seviyelerde kolayca 5-6 dolar seviyelerine gelebilecek bir koin neden buralarda olur hala anlamış değilim
|
|
|
|
SanalPara
|
|
August 22, 2018, 08:43:12 AM |
|
Betanet başladıktan sonra Gate.io borsasında listelendikten sonra Tezos ciddi bir düşüş yaşadı. Sanırım ico'dan alanlar Gate.io'da Tezos'u Btc'ye ve Usdt'ye dönüştürdü. Bu da kaçınılmaz son olan Dump'ı tetikledi. Fiyat şuan aslında tam alınabilir seviyelerde.
Bu arada arkadaşlar Tezos'un icosuna katılmıştım. İco'dan aldığım Xtz'leri nasıl Gate.io borsasına gönderebilirim?
|
|
|
|
mustafayasinsenturk
|
|
August 22, 2018, 11:02:09 AM |
|
Büyük patlama beklediğim bir kaç coinden biri de tezos. Coin sayısı da fazla değil bu da yüksek değerlere çıkabileceğinin göstergesi.
|
|
|
|
tekno
Sr. Member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
|
|
August 22, 2018, 11:05:57 AM |
|
şuanki değeri coinmarketcap'te 1.35 USD ilerleyen dönemde herkes gibi bende 5-6$ civarlarına gelir diye düşünüyorum açıkçası elimdekinin üzerine biraz daha ekleyeceğim ilerleyen günlerde
|
|
|
|
pleasantschoolb
Newbie
Activity: 3
Merit: 0
|
|
August 25, 2018, 04:29:32 AM |
|
bunca zaman bekledik binanceye girsin baride yüzümüz gülsün artık
|
|
|
|
CEPNIBEY
|
|
August 25, 2018, 07:00:35 AM |
|
Binancedeki oylamaya katılırsa kazanabilir. Fiyatı düşük olsada destekleyen sayısı bir hayli fazla . Tabi oylamadaki diğer coinlerde etkili olur.
|
|
|
|
Blackeagle190342
|
|
August 25, 2018, 08:42:09 AM |
|
Hitbtcde fiyat gate.io ya göre yüksek ama hitbtcde deposit işlemleri kapalı daha doğrusu hiç açılmamış herhalde. Bu hitbtcye mtcden beri uyuz oluyorum zaten hiç haber vermeden coini listedışı yapmışlardı.
|
|
|
|
SanalPara
|
|
August 25, 2018, 08:53:33 AM |
|
Beyler yukarıda sormuştum ama kimse cevaplamadı. Tekrar soruyorum Tezos'un icosuna katılmıştım. İco'dan aldığım Tezosları nasıl Gate.io borsasına gönderebilirim? Kyc falan yapmıştım herşey tamam da şu gönderme işlemini çözemedim.
|
|
|
|
CEPNIBEY
|
|
August 25, 2018, 09:00:42 AM |
|
Beyler yukarıda sormuştum ama kimse cevaplamadı. Tekrar soruyorum Tezos'un icosuna katılmıştım. İco'dan aldığım Tezosları nasıl Gate.io borsasına gönderebilirim? Kyc falan yapmıştım herşey tamam da şu gönderme işlemini çözemedim.
https://tezos.com/betanet/ bunların çekimi biraz değişik galiba burada bir şeyler anlatıyor gibi. Kyc falan yapmanız gerekir galiba.
|
|
|
|
bileq
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
|
|
August 25, 2018, 09:53:38 AM |
|
bunla ilgili biri bi konu actiydi orada detayli anlatiyordu. oradan yapmistim islemleri. kyc dogrulama yapip aksivasyon kodu aliyorsun, coinleri aktive ediyorsun ve kullanilabilir oluyor. cuzdan yaziliminda da email, privatekey, sifre ile ico cuzdanini restore ediyorsun. konu linkini bulursam atarim
|
|
|
|
|