hiburak (OP)
|
|
August 02, 2017, 09:59:14 PM |
|
Halka arzdan önce 15m dolar ortak yatırımcılardan topladılar yanlış bilmiyorsam. İco süresi bittikten sonra dağıtılacak ödüllere bu ön satıştaki 15m'da eklenecek mi ?
15 milyon şu ana kadar toplanan 25 milyona dahil aslında. Yani dağıtılacak ödüllerin toplanacak olan 148 bin ether üzerinden yapılması gerekiyor.
|
|
|
|
gangnam2016
Full Member
Activity: 190
Merit: 100
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!
|
|
August 02, 2017, 10:08:43 PM |
|
birileri bunun imza kampanyasi icin bolca calinti hesap almis. 92 ether gibi bir rakamin ayrildiginin umarim farkindasinizdir.
|
|
|
|
SuperCryptoMan
|
|
August 02, 2017, 11:57:27 PM |
|
Güzel bir ico oldu. Hard cap ulaşıldı. Simdi sıra proje takımında.
|
|
|
|
Osmanli42
Sr. Member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
|
|
August 03, 2017, 12:07:03 AM |
|
Ne para toplanmış 1 agustosun gecmesininde etkisi oldu tabi. milletin kafasındaki belirsizlik bir nebze olsun azaldı
|
yobit.net is banned from signatures
|
|
|
Ergenekon
|
|
August 03, 2017, 12:09:47 AM |
|
Güzel bir ico oldu. Hard cap ulaşıldı. Simdi sıra proje takımında.
hardcap için 34.000eth daha lazım. bugün bu kalanınıda toplarlar. imzaları, ico bittikten sonra 1 hafta daha tutacağız. hemen değiştirmeyin
|
|
|
|
SUPERSAIAN
Legendary
Activity: 2394
Merit: 1379
|
|
August 03, 2017, 01:20:32 AM |
|
115,266.45 ETH Contributed İyi gazlamışlar ama hala bitmemiş. Yarına biter artık. Toplanan para az değil.
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
|
valley365
|
|
August 03, 2017, 06:27:47 AM |
|
Aldıkları yatırıma yeni baktım. OHA dedim. 25 milyon doların üzerinde toplamışlar. Elimde boşta etherim yok. Olsa gözünün yaşına bakmazdım.
|
|
|
|
Kalemder
Legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
|
|
August 03, 2017, 08:53:57 AM |
|
2 eth yatırdım bende. 400 stox yaptı. Bakalım kaç kat artacak değeri.
Tahminleriniz nedir?
|
Kripto Para Rehberi: Koinmen▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ▄▄████████████████▄ ▄▄██████████████████████▄ █████████████▀█████████████▄ ▄█████████████▀ ▄█▀ ███████████ ▄██████████ ▀▀ ████████████ ▄█████████████ ▄▄▄ ▀▀██████████ █████████████▀ ████▄ ▀█████████▄ █████████████ ▀▀█▀▀ ▄██████████ ████████████▀ ▄▄ ████████████ ████████████ ▄████▄ ███████████ █████████ ██████ ██████████ █████████▄▄ ▄██████████ ▀██████████ ██ ▄▄▄▄████████████ ▀█████████▄▄█▄ ███████████████▀ ▀██████████████████████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀▀██████████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀ | |
|
|
|
uniquehero
|
|
August 03, 2017, 09:20:04 AM |
|
Yatırım yapamadım ama imza ve sosyal medyadan umarım iyi bir şeyler gelirde saklayıp beklediğime değer.
|
|
|
|
aliyagiz207
|
|
August 03, 2017, 09:28:33 AM |
|
Tahminleriniz nedir?
ben en az 2x yaparsınız dıye dusunuyorum açıldıgı an sonrasında 1x e kadar duşer,bountyler gelene kadar ico altına iner odulleri gerı topladıktan sonra yıne 1x fıyatına çıkar
|
|
|
|
uniquehero
|
|
August 03, 2017, 01:40:08 PM |
|
Tahminleriniz nedir?
ben en az 2x yaparsınız dıye dusunuyorum açıldıgı an sonrasında 1x e kadar duşer,bountyler gelene kadar ico altına iner odulleri gerı topladıktan sonra yıne 1x fıyatına çıkar Birisi 4k ether yatırmış. Twitter'da rt yapmışlar
|
|
|
|
TurkiyePriest
Full Member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
|
|
August 03, 2017, 01:43:28 PM |
|
Tahminleriniz nedir?
ben en az 2x yaparsınız dıye dusunuyorum açıldıgı an sonrasında 1x e kadar duşer,bountyler gelene kadar ico altına iner odulleri gerı topladıktan sonra yıne 1x fıyatına çıkar Birisi 4k ether yatırmış. Twitter'da rt yapmışlar İşte o adam kafasına göre belirlicek fiyatı. Ulan paranın gözü kör olsun
|
|
|
|
marpaci
|
|
August 03, 2017, 02:36:18 PM |
|
ICO bitti. Hard cap a ulaşıldı. Artık ETH göndermeyin diye tweet attılar. 24 saat sürmedi. Bakalım piyasaya hangi fiyattan çıkacak...
|
|
|
|
SUPERSAIAN
Legendary
Activity: 2394
Merit: 1379
|
|
August 03, 2017, 02:59:16 PM |
|
ICO bitti. Hard cap a ulaşıldı. Artık ETH göndermeyin diye tweet attılar. 24 saat sürmedi. Bakalım piyasaya hangi fiyattan çıkacak... Twitterları mı hacklendi acaba? Sitedeki sayaç 133,361.95 ETH Contributed gösteriyor. Daha 15 bin ETH gelmesi lazım. Ya sitede hata var ya Twitterda sorun var. 25 saat geçti tamamlanamadı.
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
jmalkovich
|
|
August 03, 2017, 03:11:00 PM |
|
Tahminleriniz nedir?
Augur gibi olacağını düşünüyorum hatta daha ötesini aşabilir bu piyasa pr ve hype ile gazlanıyor bunlar kralını yaptı ve yapacak..
|
|
|
|
valley365
|
|
August 03, 2017, 03:15:38 PM |
|
Tahminleriniz nedir?
Augur gibi olacağını düşünüyorum hatta daha ötesini aşabilir bu piyasa pr ve hype ile gazlanıyor bunlar kralını yaptı ve yapacak.. Muhtemelen söylediğiniz gibi olacaktır. Bunların Bancor ekibiyle bir bağlantıları var mı acaba, merak ettim şimdi. Sebebi onların üslubuna çok yakın bir şekilde reklam yapıyor olmaları.
|
|
|
|
Gatotare
|
|
August 03, 2017, 03:18:51 PM |
|
augur da amerikalılar yatırım yapabilmişti diye hatırlıyorum.bunların tek handikapı amerikada yasayanların ICO ya katılamamasıydı galiba? buna ragmen beklenen rakama ulaşıldı
|
|
|
|
julslet84
|
|
August 03, 2017, 03:26:45 PM |
|
augur da amerikalılar yatırım yapabilmişti diye hatırlıyorum.bunların tek handikapı amerikada yasayanların ICO ya katılamamasıydı galiba? buna ragmen beklenen rakama ulaşıldı
Beklenen rakama ulaşılması herkes tarafından beklenen bir şey idi sanırım. Asıl bundan sonrası merak uyandırıcı. Kazançlı olmasını dilerim. Kesin bir bilgi kaynak var mı hard cap a ulaşıldığı ile ilgili?
|
|
|
|
uniquehero
|
|
August 03, 2017, 03:28:13 PM |
|
Beklenen rakama ulaşılması herkes tarafından beklenen bir şey idi sanırım. Asıl bundan sonrası merak uyandırıcı. Kazançlı olmasını dilerim. Kesin bir bilgi kaynak var mı hard cap a ulaşıldığı ile ilgili? 30m toplayıp bitirmişler. Bundan sonra süreç nasıl ilerleyecek hangi borsaya girecekler güncelleme devamlı yapacaklar mı bakalım
|
|
|
|
|