TurkiyePriest
Full Member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
|
|
September 01, 2017, 02:58:53 PM |
|
Ben dün 1.30dan 1000 civarı aldım. Şuanda da yükseliyor gibi alpha sürümünün gelmesi ufakta olsa bi etkiledi fiyatını. 1 2 ay kadar elimde tutucam bakalım neler göreceğiz.
|
|
|
|
FlyOn35
|
|
September 01, 2017, 04:30:45 PM |
|
Yaptıkları her harekette insanın aklıyla dalga geçiyorlar. Şimdi de STOX Kripto dünyasında 43. Sıra diye tweet atıyorlar fakat alakası yok ilk 100'de bile değiller.
Alpha diye yayınlanan sürümde 2 sayfalık anket sitelerinden farkı yok. Hadi başlangıçtır her gün üstüne bir tuğla koyarlar gelişir dedik, telegram grubunda bir sürü kişi "reportlanan bugları, düzeltilen bugları, alpha üzerinde yapılan gelişmeleri gün gün takip edebileceğim bir "Haberler" sayfası yapılmalı dendi. Bir kulaktan girip öbüründen çıkıyor.
İnsanları susturmak için 2 satır anket sitesi kodu yazıp aha buyrun ALPHA diye insanları susturabileceğini sanıyorlar. Bütün ekibin linkedin'ini inceledim ama maalesef bir avuç amatör İsrail'linin yiyemeyeceği muzu soyması gibi bir durum söz konusu.
Bu tarz ICO'ları, projeleri, ekipleri gördükçe topladıkları paraya baktıkça bu kadar mı kolay bu işler diye düşünmüyor değilim. Arkadaşlar biliyorsunuz yığınla Betting sitesi var hergün telefonlarımıza bir betting sitesi reklamı geliyor. Ve bu sitelerin tasarımına işleyişine bakınca budur diyoruz ki bu siteler 30-40'tan fazladır. E arkadaş sen 30 Milyon $ parayı 1 günde topluyorsun, bu 30-40 sitenin ortaya sürdüğü sitenin binde birini sunacak yazılımcı tasarımcı mı bulamıyorsun?
Yani alphayı denerken biraz daha iyimserdim ama ekibi inceledikçe telegramda insanların tutumu gördükçe bir avuç ne yaptığını bilmeyen İsrail'linin insanları sağması diyebilirim.
Ciddi anlamda iyi iş yapan 3-4 yazılımcı 1-2 mühendis 1-2 de pazarlamacıyla milyon dolarlar toplayan bir ICO yapmak bu piyasada hiç de zor değil gibi.
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
September 01, 2017, 06:10:28 PM |
|
Bountyler dagıtılsın sonrasında daha hızlı yukarı hareket yapabileceğini dusunuyorum. Hedef fiyatım 1 mbtc.
|
|
|
|
Elturko
|
|
September 02, 2017, 01:02:11 PM |
|
1 dolar ve altına geldiğinde güzel güzel toplarım stx ları, şu anda 1.18 dolara gelmiş. ICO fiyatı 1 dolardı o zaman ethereumun fiyatı da düşüktü sanırım. Yatırımcılar büyük ihtimalle eth bazında zarar ettiler ya da etmeye yakınlar
|
|
|
|
truncus
|
|
September 02, 2017, 02:10:58 PM |
|
stoxtan beklentim büyük benim. bence tutun yakın zamanda 2x 3x yapar. çok güzel reklam yapıyolar ve projenin arkası sağlam.
|
|
|
|
Halmater
|
|
September 02, 2017, 02:12:21 PM |
|
bende bountylerin dağıtılmasını bekliyorum alım için.telegramda alpha herkese açık diye yazmışlar ama bana hala bir comfirme maili gelmedi.resimlerle idare ediyorum.
|
|
|
|
Gatotare
|
|
September 04, 2017, 08:44:41 PM |
|
80 cent civarlarında işlem görüyor ico fiyatının %20 altında neredeyse.bayaa bi topladım 70 centlere kadarda emir biraktim.fiyatın düşmesini bekleyenlere duyurulur..
|
|
|
|
Jakez
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
|
|
September 04, 2017, 08:58:20 PM |
|
Piyasadaki birçok altcoin gibi çok güzel alım fırsatları verdi ve hala alınacak seviyede ama elde alacak para kalmadı, son etherleri de lrc ye bağladım keşke stox için biraz ayırsaydım diyorum şimdi, vardır bunda da bir hayır heralde. şu çin etkisi bi geçerse hepsi beklenilen karı verecek inş
|
|
|
|
kimkibu
|
|
September 05, 2017, 08:13:27 AM |
|
2.60 dolar iken dagıtmadılar ödülleri şimdi 4 te 1 fiyattan ödülleri dagıtsalar iyi bir küfür yerler.(kayıtlara geçsin 70 centten işlem görüyor) bu fiyatlardan alasım var ama bi çok altcoinde alım fırsatı var. karar vermek çok zor .
|
|
|
|
ForeverFener
|
|
September 05, 2017, 08:16:10 AM |
|
En başında bounty ödüllerini dağıtsalardı katılımcı arkadaşlar gerçekten iyi bir kazanç elde edecekti.Benim de telegramdan dolayı az bir alacağım var ama çok bir şey edeceğini düşünmüyorum.
|
|
|
|
smiletyson
|
|
September 05, 2017, 07:00:35 PM |
|
2.60 dolar iken dagıtmadılar ödülleri şimdi 4 te 1 fiyattan ödülleri dagıtsalar iyi bir küfür yerler.(kayıtlara geçsin 70 centten işlem görüyor) bu fiyatlardan alasım var ama bi çok altcoinde alım fırsatı var. karar vermek çok zor .
üç beş ünlünün gazıyla çok güzel kakaladılar 1 yıl civarı 1$ altında gezer bu stox, sonra ancak pump yer, o da ortaya bir şey koyarlarsa.
|
|
|
|
Easy2Mine
|
|
September 05, 2017, 10:13:48 PM |
|
Gözümüz aydın stoxlar yatmış arkadaşlar . İyi günlerde harcayalım.
|
|
|
|
tlcash
|
|
September 05, 2017, 11:04:11 PM |
|
Stoxlar yattı ama değeride düşünce milletten tepki yememek için dağıttılar herhalde, baya beklettiler. Bountyden az dağıttılar zaten.
|
|
|
|
Lethapudi
|
|
September 05, 2017, 11:28:01 PM |
|
Bana Twitter'den gelen giden herhangi bir şey olmadı.
|
|
|
|
marpaci
|
|
September 05, 2017, 11:53:45 PM |
|
Sosyal medya yatmamış henüz, sadece imza bountyleri gelmiş.
|
|
|
|
omorfi
|
|
September 06, 2017, 02:58:52 AM |
|
imzalar ve telegram odulleri dagıtılmıs gözümüz aydın. Sosyal medyalarıda bugun yarın dagıtırlar artık. Roadmape baglı haber gelisimine göre fiyatta artar zamanla
|
|
|
|
Dr.Cocktail
|
|
September 06, 2017, 04:25:58 AM |
|
imzalar ve telegram odulleri dagıtılmıs gözümüz aydın. Sosyal medyalarıda bugun yarın dagıtırlar artık. Roadmape baglı haber gelisimine göre fiyatta artar zamanla
27 stox dağıtılmış telegramdan dolayı şuan çok bir değeri yok.Bakalım elimizde tutalım.Belki ilerde değeri çok fazla artarsa,hatrı sayılır bir değeri olabilir.
|
|
|
|
hollandalibaykus
|
|
September 06, 2017, 04:57:13 AM |
|
27 stox dağıtılmış telegramdan dolayı şuan çok bir değeri yok.Bakalım elimizde tutalım.Belki ilerde değeri çok fazla artarsa,hatrı sayılır bir değeri olabilir. Telegrama girildi diye 25 dolar veriliyor olması bence oldukça iyi bir miktar hocam ne bountyler var o kadar yazı yazıyosun 20 dolar bile vermiyor
|
|
|
|
Distraction
|
|
September 06, 2017, 05:17:15 AM |
|
Kesinlikle telegrama girmek 5 dakikanızı bile almaz bu işlem için 25 dolar civarında bir para gerçekten çok iyiymiş.Gözümden kaçmış benim,keşke ben de katılsaydım.
|
|
|
|
lordzc
|
|
September 06, 2017, 05:40:30 AM |
|
Bile bile değeri düşükken dağıtıyorlar. Bu fiyata en mantıklısı beklemek. Onlarda duracagına bizde dursun .
|
|
|
|
|