Dr.Cocktail
|
|
September 06, 2017, 05:48:04 AM |
|
Bile bile değeri düşükken dağıtıyorlar. Bu fiyata en mantıklısı beklemek. Onlarda duracagına bizde dursun .
Katılıyorum hocam aslında bazen bounty avcılarını boş yere suçluyorlar,bounty en başında dağıtsalar sonra bu değere düşse herkes hep bir ağızdan bountyciler dumpladı demeye başlardı.Stox'a güveniyorum ben de bu fiyattan alım bile yaptım.
|
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
September 06, 2017, 06:22:01 AM |
|
valla düşük fiyatlı hali bile bence şuan için tatmin edici bounty için , sağlam dump yemiş hali bu sonuçta, daha alacağı çok yol var.
|
|
|
|
bircoin
Sr. Member
Activity: 532
Merit: 251
Presale Starting May 1st
|
|
September 06, 2017, 06:39:49 AM |
|
valla düşük fiyatlı hali bile bence şuan için tatmin edici bounty için , sağlam dump yemiş hali bu sonuçta, daha alacağı çok yol var.
Evet haklısınız. Sonuçda 1 hafta imzasında kaldık en fazla 10 gün kalmışıktır. Bu kötü zamanlarda az da olsa bounty gelmesi moral açısından iyi.
|
|
|
|
nicomedya5
|
|
September 06, 2017, 07:01:10 AM |
|
Bu projenin bir bounty kampanyasına katılmadım ama sağlam dump yediğini görünce ve konudaki mesajları okuyunca,bir miktar stox alımı yaptım tekrar zirve noktasına çıkarsa sağlam kazandıracaktır.
|
|
|
|
Kalemder
Legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
|
|
September 06, 2017, 08:10:26 AM |
|
Daha nereye kadar düşebilir diye düşünüyorum. Düşemez herhalde. Btc fiyatı 60'lardan 17'ye düşer mi ya, düştü Bu arada maliyet düşürebilen ileride iyi kazanacak. Stox'a güveniyorum. Umarım sitede güzel ve canlı olacaktır.
|
Kripto Para Rehberi: Koinmen▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ▄▄████████████████▄ ▄▄██████████████████████▄ █████████████▀█████████████▄ ▄█████████████▀ ▄█▀ ███████████ ▄██████████ ▀▀ ████████████ ▄█████████████ ▄▄▄ ▀▀██████████ █████████████▀ ████▄ ▀█████████▄ █████████████ ▀▀█▀▀ ▄██████████ ████████████▀ ▄▄ ████████████ ████████████ ▄████▄ ███████████ █████████ ██████ ██████████ █████████▄▄ ▄██████████ ▀██████████ ██ ▄▄▄▄████████████ ▀█████████▄▄█▄ ███████████████▀ ▀██████████████████████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀▀██████████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀ | |
|
|
|
Jackling
|
|
September 06, 2017, 08:49:49 AM |
|
böyle kesik kesik dagıtmaya devam edecekler herhalde. telegram bountysini alanlar satsın da topluyalım kafasına girdiklerini düşünmüyorum. bu kadar küçük şeylerin hesabını yapacak adam degillerdir herhalde.
dün 70 centlere kadar düşmüşken alayım diye düşünüyodum yetişemedim tekrar fiyat 80 lere çıktı.bugun kontrol ettim 90 kusurlerde işlem görüyor.az biraz topladım.yarın 1 dolar olursa kademeli olarak satmaya başlıcam.yeni icolar var stox için aylarca beklemek hamallık gibi.
|
|
|
|
beyinsi
|
|
September 06, 2017, 08:54:45 AM |
|
Stox imza ve telegram ödülleri yatmış
|
|
|
|
ForeverFener
|
|
September 06, 2017, 09:06:06 AM |
|
Stox almak şu aşamada mantıklı galiba. Forumdaki arkadaşların ortak görüşü stox için bu fiyatın dip noktası olduğu yönünde bu yüzden bir miktar alım gerçekleştirmek lazım.
|
|
|
|
Crytocoin
|
|
September 06, 2017, 09:10:16 AM |
|
Ödülden biraz geldi , birazda ben satın altım 3-4 ay tutacağım.
|
|
|
|
furylmz
|
|
September 06, 2017, 09:28:45 AM |
|
Almayı düşünüyorum ama elde btc kalmadı her şey düşünce doldurduk sepeti btc bulduğum anda biraz alacağım
|
|
|
|
Halmater
|
|
September 06, 2017, 09:49:07 AM |
|
dün ve önceki fiyatları birdaha zor görürürüz gibi. peki ben aldım mı? hayır dahada düşer diye bekledim ne kadar düşecekse.tek ümidim ödül dağıtımlarında tekrar 70 centleri görmesi.
|
|
|
|
lordzc
|
|
September 06, 2017, 10:03:02 AM |
|
Paylaşıldımı bilmiyorum ama yinede paylaşayayim dedim.
1.Click "Add Custom Token"
2.Address: 0x006BeA43Baa3f7A6f765F14f10A1a1b08334EF45
3.Token symbol: STX
4.Decimal: 18
|
|
|
|
smiletyson
|
|
September 06, 2017, 05:16:56 PM |
|
dün ve önceki fiyatları birdaha zor görürürüz gibi. peki ben aldım mı? hayır dahada düşer diye bekledim ne kadar düşecekse.tek ümidim ödül dağıtımlarında tekrar 70 centleri görmesi.
ödülü alanlar dumplasın fiyatı tekrar yükselir, 20k satoşi civarı güzel fiyat benim için dumplarım bu gece. 15k'dan geri toplarım sattıklarımı.
|
|
|
|
Elturko
|
|
September 06, 2017, 10:44:15 PM |
|
Güzel alım fırsatı verdi, sepetimi doldurdum bekliyorum. İlerleyen zamanlar da değerlenecek muhakkak
|
|
|
|
omorfi
|
|
September 07, 2017, 09:54:22 PM |
|
Bunun sosyal medya odullerini niye dagıtmıyorlar anlayamadım. Hespalamada iflanmı sıkıntı cıktı acaba nedir? Tekrar tekrar ne diye ugrasıyorki adamlar bir sıkıntı oldu herhalde
|
|
|
|
hiburak (OP)
|
|
September 08, 2017, 12:38:02 AM |
|
Bunun sosyal medya odullerini niye dagıtmıyorlar anlayamadım. Hespalamada iflanmı sıkıntı cıktı acaba nedir? Tekrar tekrar ne diye ugrasıyorki adamlar bir sıkıntı oldu herhalde
Dağıtıma hala devam ediliyor. Yakında gelir eminim.
|
|
|
|
uniquehero
|
|
September 08, 2017, 06:16:20 AM |
|
ne güzel yükseliş trendine grmişti tekrar keşke bozmasaydı
|
|
|
|
slmn
|
|
September 08, 2017, 09:55:13 AM |
|
Benim sosyal medya ödülleri gelmiş minimum 2-3 ay bekleteceğim bakalım nerelere çıkacak? Ayrıca bunun telegram bountysine niye katılmamışım hatırlamıyorum 27 stxdan olduk.
|
|
|
|
Jackling
|
|
September 08, 2017, 10:06:11 AM |
|
banada teelgram ödülleri ulaşmış yeni farkediyorum.telegramında oldugunu bile unutmuşum.
|
|
|
|
alpoahmo
|
|
September 08, 2017, 05:56:38 PM |
|
Tüh ödülü mü varmış kaçırdık neden haber vermediniz girerdik yav
|
|