Bitcoin Forum
December 03, 2016, 01:49:51 PM *
News: To be able to use the next phase of the beta forum software, please ensure that your email address is correct/functional.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: ubuntu miner stops respondig when i start mining?  (Read 697 times)
penta
Member
**
Offline Offline

Activity: 80


View Profile
June 21, 2011, 05:11:49 AM
 #1

so i built 6 identical miners, 6990+5870, new to linux so followed http://forum.bitcoin.org/index.php?topic=7514.0;all

5 of them work fine, but one just stops responding to ssh/rdp/pings when i start pocldm mining on any of the cores(after like aminute of mining), it wont even reply to pings, wierd thing is it responds again after afew minutes then blacks out again with  no access, it dosnt reboot and keeps on mining again. temps and everthing have seemed fine and it also gets the right the megahashes when it mines, only problem is it just goes on and off with 5-10 min intervals.

how do i troubleshoot this, preferably try to fix it over ssh first before i try to reinstall everything.
1480772991
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480772991

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480772991
Reply with quote  #2

1480772991
Report to moderator
1480772991
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480772991

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480772991
Reply with quote  #2

1480772991
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1480772991
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480772991

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480772991
Reply with quote  #2

1480772991
Report to moderator
1480772991
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480772991

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480772991
Reply with quote  #2

1480772991
Report to moderator
sakkaku
Member
**
Offline Offline

Activity: 70



View Profile WWW
June 22, 2011, 12:02:01 AM
 #2

Try connecting a monitor to see if the console is responsive when it goes out as it might be a bad network port.  Maybe try starting one card or the other and see if it runs fine.

13NiQcetcioQj3YwHL1ZWvgQg8eAjkzUdt
Blog/Projects: zxlu.com | syn-multiminer
penta
Member
**
Offline Offline

Activity: 80


View Profile
June 22, 2011, 04:37:41 AM
 #3

thanks for the reply, it only seems to happen when i mine, it stays connected if i dont mine, as soon as i mine( with either card) after a minute or 3 it starts going in and out of the blackouts. as it happends it stops responding to ssh/ping.


could it maybe be faulty memory? its so wierd that the GPUs dont seem to crash but just keeps on mining as soon as it comes back.

i dont have physical access to it right now, but i guess i will go check later and maybe reinstall as i dont know any other way to troubleshoot it.
drgr33n
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 266



View Profile
June 22, 2011, 04:52:42 AM
 #4

i would say its your card getting to hot ? You setting the fanspeed ?
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!