carlzec
|
|
October 14, 2017, 04:20:47 PM |
|
Atlant yatırımcıları için biraz daha sabır gerekiyor galiba. Proje güzel aslında mantıklı bir proje sadece önceki projelerin olumsuz havası var. Atlant ın başaracağına inanıyorum.
|
|
|
|
Distraction
|
|
October 14, 2017, 09:01:29 PM |
|
Atlant'a çok inanmıyorum bence bu kadar özen gösterilmeden hazırlanan bir bounty kampanyası daha önce görmedim bol keseden dağıtacaklar eee bountyciler sattıklarında ne olacak
|
|
|
|
jhontwis
|
|
October 14, 2017, 09:56:06 PM |
|
Bounty için fazla ödül payı gözüküyor. Ben Bounty nin güncelleneceğini düşünüyorum. Atlant ekibi projeye gerçekten fazla güveniyor anlaşılan. Piyasa çok çalkantılı ICO'ları ciddi etkiliyor bence.
|
|
|
|
carlzec
|
|
October 14, 2017, 10:07:48 PM |
|
Atlant yorudu biraz Ancak hala umudum var. Piyasa çalkantıda. Zaten ne olacağı belli olmuyor. Ben orta vade de iyi fiyat yapacağına inanıyorum. ICO ya çekinik kalan bazı yatırımcı borsadan toplarım diyecektir oda fiyatı yükseltebilir.
|
|
|
|
USScrypto
|
|
October 14, 2017, 10:52:27 PM |
|
propy nin dustugu icler acisi durumu gordukce atlantin da ayni kaderi paylasacagini dusunuyorum nedense. emlak projeleri bir turlu tutturamadi bu piyasada. guzel basliyorlar ama is icraata uygulamaya gelince bir adim yol alamadiklari icin haliyle tokenlarda degersizlesiyor. umarim atlant bir surpriz yapar da ben yanilirim.
Bu konuda katılıyorum. Rex vardı mesela çok kötü durumda şu an. Propy'de baya çakılmış durumda. Real var bir de yeni sayılır ama o da aşağıya doğru gidiyor.
|
|
|
|
SuperCryptoMan
|
|
October 15, 2017, 05:49:05 AM |
|
siteyi filan yenilemisler ama daha once dedigim gibi bu projeler fazla tutmuyor. propy bile uygulamasi var ekip saglam calisiyor ilk evlerini gecen hafta bitcoin ile 60bin dolara sattilar ama hala ico fiyatinin yarisina gelemedi geri. hem piyasa cok kotu hem de bu tarz projeler henuz yerini tutmus degil. tutsa propy tutardi o da dedigim gibi malum suan ki hali bakalim ileri de ne olacak
|
|
|
|
hchc
|
|
October 15, 2017, 10:03:01 AM |
|
Daha fazla toplamasını beklerdim açıkçası, adamların exchange hazır, wallet hazır. Şimdi derental demosunu yayımlamışlar ekip çalışıyor yani. Tek kötü yanı bounty leri yüksek dağıtması oldu sanırım herkesde olumsuz görüş yarattı bu kadar yüksek ödül. Bu parayla bile borsaya girerler ve düşük yatırım alması çokta kötü değil o yüzden. Borsada daha çok değerlenecektir. Birçok proje bu kadar bile toplayamadı ama piyasaya girince yatırımcısını üzmedi. Atlant ta onlardan olacak bence
|
|
|
|
............
| . | ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▀ ▀▓▓▓▀ ▀▓▓▀ ▀▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▄ ▄▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▀ ▀▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▄ ▄▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
| . | | . | ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▀ ▀▓▓▓▀ ▀▓▓▀ ▀▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▄ ▄▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▀ ▀▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▄ ▄▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
| . | ............
|
|
|
|
Elturko
|
|
October 15, 2017, 04:46:25 PM |
|
emlak projesine göre iyi bile topladılar, yakında bountyleri de düşürürler merak etmeyin
|
|
|
|
nicomedya5
|
|
October 15, 2017, 08:52:00 PM |
|
Bountyleri düşürmeleri mantıklı olur ama adamlar defalarca sorulduğu için yine defalarca düşürmeyeceklerini söylediler.Sıkıntı olur bence düşürmeleri bu saatten sonra sözlerinde durmayan bir ekipten ne beklenir
|
|
|
|
USScrypto
|
|
October 15, 2017, 11:14:58 PM |
|
Bountyleri düşürmeleri mantıklı olur ama adamlar defalarca sorulduğu için yine defalarca düşürmeyeceklerini söylediler.Sıkıntı olur bence düşürmeleri bu saatten sonra sözlerinde durmayan bir ekipten ne beklenir Ico başlamadan önce sorulduğunda düşürmeyeceklerini söylediklerini biliyorum toplayacakları yatırım miktarına güveniyorlardı sanırım. Ancak toplanan miktardan sonra hala düşürmeyeceklerini söylüyorlarsa çok büyük hata içindeler.
|
|
|
|
hiburak
|
|
October 15, 2017, 11:41:51 PM |
|
Sanırım son zamanların en başarısız icosu. Ama başarılı olanlarda ortada. Bakınız monetha. Bundan sonra ico lar,parayşa coin satarak değilde,airdrop yaparak tanıtılıcak bence.
Hiç para toplayamayan icolarda var şu sıralar. 5.5 milyon dolar şu anki piyasada bu tarz bir proje için hiç de fena bir para değil.
|
|
|
|
hiburak
|
|
October 15, 2017, 11:47:37 PM Last edit: October 21, 2017, 10:42:38 PM by hiburak |
|
|
|
|
|
zdrovie
|
|
October 16, 2017, 08:17:03 PM |
|
beklenti çok fazla olduğu için haylkırıklığı yaratmış gibi oldu ama yoplanan yatırımda yeterli bence.dünya kadar para toplayıp borsada sürüneceğine belki böyle bi kaç pumpla sağlam yerlere gelir.bu ekip yürütecek gibi duruyor projeyi
|
|
|
|
Spack17
|
|
October 16, 2017, 08:33:48 PM |
|
Katılmıştım atlantın imza kampanyasına ama daha sonra bıraktım. Beklentimi karşılamadı açıkçası. Ama şimdi yapılan yorumları gördükçe şaşırıyorum. Baya iyi yorumlar yapılıyor bu kampanya hakkında ilginç bence.
|
|
|
|
USScrypto
|
|
October 19, 2017, 11:47:24 PM |
|
Toplayacağını topladı Atlant bundan sonra bir artış olmaz hele şu fork zamanlarında daha da zor. Bu civarlarda bitirir taş çatlasın 6 m dolar olur.
|
|
|
|
DrMsEr
|
|
October 20, 2017, 02:15:27 AM |
|
Topladığı rakama bakarsak aslında ico'nun fork zamanında yapıldığınıda göz önüne alırsak fena bir rakam toplamadı atlant.Ama burada herkesi korkutan asıl konu ekibin bounty için ayırdığı devasa bütçe bu ödülleri dağıtmak için çok daha fazla satış yapmaları lazım.
|
|
|
|
beatecoin
|
|
October 20, 2017, 10:26:16 AM |
|
Arkadaşlar ico sürecinde toplanan paraya göre değerlendirmeyin projeyi. Hızlı para toplayan proje başarılı olur algısı artık eskide kaldı. Yakın zamandaki örnekleri takip edenler bunun farkına varmıştır. Bounty dağıtımlarının da fiyatı çok etkileyeceğini düşünmüyorum. Uzun vadede kazandırabilecek bir proje bana göre.
|
|
|
|
designersinan
Jr. Member
Activity: 91
Merit: 1
|
|
October 20, 2017, 10:37:09 AM |
|
ico dağıtım süreçleri de tamamen muallakta...18 dakikada bilmem kaç milyon dolar toplanmış vs... airdrop varsa yararlanıcan gerisi yalan dolan..
|
STASH: EASY INSTANT PRIVATE PRE-SALE 24/09/2017
|
|
|
emreunsal10
|
|
October 20, 2017, 12:10:43 PM |
|
İmzalar değişti arkadaşlar, ana konuya gidip imzanızı güncelleyin.
|
|
|
|
beatecoin
|
|
October 20, 2017, 07:20:40 PM |
|
ico dağıtım süreçleri de tamamen muallakta...18 dakikada bilmem kaç milyon dolar toplanmış vs... airdrop varsa yararlanıcan gerisi yalan dolan..
Sanırım biraz yenisiniz, belki de farklı pencerelerden bakıyoruz. Airdroplardan ne kadar bir kar elde etmeyi düşünüyorsunuz? 1er 2şer token toplayarak birşey kazanacağınızı düşünmüyorum. En azından sosyal medya kampanyalarına katılın sizin için çok daha karlı olacaktır.
|
|
|
|
|