Nihayet diyorum. O kadar çöp ico' dan sonra nihayet geçerli, mantıklı, cezbedici bir proje geldi. Çok bekledik arkadaşlar. Patlayan ico'lardan da saçma sapan projelerden de gına gelmişti. Monetha iş yapar.
Gördüğüm kadarıyla yorum yapan arkadaşların genel kanısı bu yönde. Umarım gerçekten de güzel bir ICO süreci yaşarız. Artık bazı ICO'lar cidden seviyeyi çok düşürdü çünkü.
bounty başlığını göremedim sanırım bunlarda ödül dağıtmayacaklar heralde .
Bounty linkini ekledim ikinci mesaja.
https://www.monetha.io/en/bountyNihayet diyorum. O kadar çöp ico' dan sonra nihayet geçerli, mantıklı, cezbedici bir proje geldi. Çok bekledik arkadaşlar. Patlayan ico'lardan da saçma sapan projelerden de gına gelmişti. Monetha iş yapar.
aslında güzel projeler geldi geçti o kadar çöpün arasından
ama şu an en sağlam proje banada monetha geliyor bişeyler ayarlarsam icosuna gireceğim inş. imza içinde girecektim fakat ödemeleri kademeli olarak yapacaklarmış sanırım o yüzden vazgeçtim imzadan
Kademeli ödemeyi Edgeless projesi çok güzel bir şekilde uygulamıştı hatırladığım kadarıyla geçmişte.
Paypal in blockchain versiyonu gibi bir sey... oyle dusunun bu proje icin...
Bounty konusuna gelince 5 hedef noktasi belirlenmis ico icin. Toplanan miktara gore bounty icin ayrilan butcenin yuzdesi belirlenmis. Mesela ilk hedefe ulasildiginda butcenin yuzde 20 si dagitilacak. Tamaminin dagitilmasi icin hardcap olmasi lazim. Toplarlarmi bu kadar bilemem.
Ama yatirim yapilabilecegini dusunuyorum. Coin-turk te guzel bir makale var bununla ilgili okumanizi oneririm.
Kilometre taşlarını birer birer aşar gibi geliyor bu proje. 700K Eur 1. ayak sanırım. Ben 6-7 milyon USD toplar diye tahmin ediyorum. Şahsen ben 3-4 ether ayırdım bu proje için.
Çöp projeler bile birkaç milyon dolar toplar hale gelmeye başladı. Umarım işini düzgün yapan projeler istedikleri limite ulaşırlar. Monetha ciddi bir proje.
Hemen hemen herkes olumlu yorum yazmış monetha ile alakalı ama ben olumsuz yorum yazacagım
açın bakın etheriya ile ne kadar farkı var inceleyin
buda kopya edilmiş bir proje hangisi orjinal bilmiyorum ama bunun gibi çok proje var bir yenilik getirmiyor gördügüm kadarıyla
Şahsi fikriniz tabi de bir projenin başarılı olması için illa benzersiz bir fikirle gelmesi gerekmiyor. Bunu önceki başlıklarda da tekrar tekrar yazdık. TokenCard çıktı diye TenX, MonacoCard çıkmasın mı yani? Bir fikri bulan kişinin tekel olacak hali yok herhalde.
Projenin ilgi çekeceğini düşünüyorum. Çeviri için teşekkürler. Bakalım vaad ettiklerini yapabilecekler mi?
genel izlenimim olur bu iş şeklinde.
bunty için başvururken hiç ether adrsi felan istemedi? daha sonra mı bildirmemizi isteyecekler? bilgi olan varsa yazabilirse sevinirim.
Büyük ihtimalle sonradan isteyecekler hocam, dediğiniz gibi ETH adresi sormuyormuş. Birisi daha PM attı da bana.
Arkadaşlar, bu ICO olayını ilk defa bugün görmüş biri olarak anlamaya çalışıyorum. Şimdi diyelim x etherium kadar Monetha almak istiyorum. Şu anda bunu nasıl alabilirim?
Web sitesini takipte kalabilirsiniz, 3 hafta sonra başlayacak. Şu anda açık değil ICO.
http://monetha.io/