arkadaşlar bu tip icolara katılım için mew dışında güvenli bir başka eth cüzdanı varmı acaba . resmen sinirimi bozdu bu MEW ico sırasında.
bir de şöyle bir siteye denk geldim
https://icostats.com yalnız burada sitedeki bilgilerin neyi anlattığını bilen varmı ( başladığından beri ne kadar değerlendigi gibi...)
MEW, Parity, Mist, Metamask, bunları kullanabilirsiniz normalde güvenle. Veya donanımsal olarak düzdanlar da var onlardan da satın alabilirsiniz. Ama yoğun ICO'ların katılımları büyük ihtimalle hep sıkıntılı olacaktır.
vayy bounty manager beğendim hızlı yapmış işi okadar hızlı olmuşki zarar görenlerde var bence 1-2 tane eksik kalanlar şansını denesin ağlasın bizden azalır ama önemli değil burdakiler kazansın önemli olan bu.
şuanda ico fiyatı ne kadar oluyor bilen var mı ?
Bonussuz alanlar için 0,19 cent e falan denk geliyor ico fiyatı
bir kaç doları bulması ne kadar süre alır acaba merak ediyorum. 5 doları 1 yılda görür mü acaba
5 yılda crypto dünyasında kim öle kim kala bence. Ama istikrarlı devam ederlerse bu profesyonelliği bozmadan, ve piyasa da büyüme eğilimini sürdürürse ilerde çok farklı yerlerde görebiliriz Monetha'yı çünkü gerçek hayatta da düzgün kullanımı olabilecek bir sistem. Hayali bir şey değil.
Cok saglam topladilar. Kendileri de inanamiyordur bence. Iste bu is boyle. Ortaya ne koyarasan koy yeterki bir kac balina el atsin suru psikolojisi ile aninda hardcap oluyor.
Buna kesinlike katılmıyorum, bence gayet sezdiler hard cap'in basitçe geleceğini. Esas bizler son günlere kadar hard cap'in dolacağına pek inanmadık gibi.
Başlaması ile bitmesi bir oldu ya ondan, başlangıç zamanından bahsediyorum. 120 saat demişler. Altı ay tutacağım elimde güzel bir daire alırım kendime. Olmadı bir sene tutarım ne olacak.
Bilmiyorum ne kadar yatirdiniz ama ben 6 ay 1 yıllık periyotta daire parasi vs.. kazandirabilecegini sanmıyorum sebebi ise 2019 sonunda retail'e çıkacak olmaları roadmap'e göre. Sizce de ortalik sogumayacakmidir bu kadar uzun sürede monetha ile ilgili ? Tabi birde bu kadar uzun süre sonunda acaba başarılı olacaklarmidir ? Ben sahsi olarak 10x vs.. gibi bir artış gördüğümde satmayi sonra ki asamalarda ise dump durumuna göre 1 yil sonra falan tekrardan bir miktar girmeyi planlıyorum.
Soğuma konusunda mantıklı söylemişsiniz ama ekibin bir şekilde ortalığı ısıtacağını düşünüyorum. Sosyal medya falan iletişim kanallarını baya profesyonel kullanan bir ekipten bahsediyoruz. Buna izin vermezler bence.
Adamlara helal olsun gerçekten iyi para topladılar çok kısa sürede, son zamanlardaki en hızlı biten ico oldu galiba var mı daha hızlısı hatırlamıyorum eğer talep çok olursa ki öyle görünüyor,borsaya girince kısa sürede katlayacaktır fiyatını
18 dakikada 95.000 ETH yani 37 milyon $ cidden herkesin yapabileceği iş değil.
https://i.hizliresim.com/XXVkER.png