dogaatac
|
|
September 20, 2017, 08:47:09 AM |
|
Evet arkadaşlar toplamayı bitirdim myetherwallet a çektim tüm miktarı. artık kısa vadede 1 USD uzun vadede 2.5-3.00 USD yi bekliyorum.
Herşey iyi giderse olmayacak rakamlar değil bunlar.
tabi yatırım tavsiyesi değildir.
hayırlısı olsun , ticaretimiz olduğu için wallet'ini biliyorum. merak edip baktım . çok sağlam birikim yapmısın. umarım kısa vade hedefi bir an önce tutar
|
|
|
|
timbereagle
|
|
September 20, 2017, 10:26:05 AM |
|
Evet arkadaşlar toplamayı bitirdim myetherwallet a çektim tüm miktarı. artık kısa vadede 1 USD uzun vadede 2.5-3.00 USD yi bekliyorum.
Herşey iyi giderse olmayacak rakamlar değil bunlar.
tabi yatırım tavsiyesi değildir.
hayırlısı olsun , ticaretimiz olduğu için wallet'ini biliyorum. merak edip baktım . çok sağlam birikim yapmısın. umarım kısa vade hedefi bir an önce tutar sağol teşekkür ettim. inşallah yüzümüzü kara çıkartmaz. Tek çekince uzun zamanlı bir proje olması yani gelişmeler 5-6 aylık aralıklarla olucak bu sebeple zaman zaman dump gelebilir. Ama uzun vadede yükselme bekliyorum.
|
|
|
|
_gavaraci_
|
|
September 20, 2017, 10:50:36 AM |
|
Hitbtc ye eklendi arkadaşlar
|
|
|
|
mdikmetas
|
|
September 20, 2017, 11:45:37 AM |
|
hayırlısı olsun oh be az çok iyi haberler gelıyor
|
|
|
|
dilemx
|
|
September 20, 2017, 12:16:49 PM |
|
imza kampanyasından gelen tamı tamına 644 jetonum var çok mutluyum )
|
|
|
|
boestin
Legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
|
|
September 20, 2017, 12:23:18 PM |
|
ICON a girmek için bi miktarını satmıştım o arada ico bitmiş sattıklarımı geri aldım walleta çekiyorum şimdi. yakında güzel bir borsaya girerse güzen pump yiyecek gibi.şuan işlem gördüğü küçük borsalarda bile hacim yakalamış daha ileride güzel bi borsaya girerse bu seviyeleri zor görürüz büyük bi dump dalgası olmadıkça
|
|
|
|
CoinCini
|
|
September 20, 2017, 12:58:28 PM |
|
1$'dan aşağı satılmaması taraftarıyım. sonuçta piyasanın ihtiyacı olan bir proje ve bilgiğim kadarıyla güven olayını misyon edinen başka proje yok. en azından güzel bir borsaya girmesini beklemekte fayda var.
|
|
|
|
furylmz
|
|
September 20, 2017, 02:05:29 PM |
|
Ben toplamayı bitirdim almayan varsa alsın zaten alımlarda arttı tren kalkmadan alın birden bittrexe girerse en az 3x yapar benden söylemesi
|
|
|
|
husdemba
Full Member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
|
|
September 20, 2017, 03:48:43 PM |
|
iki gün uzak kalmıştım ne kadar güzel haberler var böyle bittrex'e gelmesini bekliyorum ben de, güzel bir sinerji yakaladık
|
|
|
|
DrMsEr
|
|
September 20, 2017, 05:06:11 PM |
|
Bittrex' girdiğinde zaten 0,6 dolar civarını rahatlıkla görür monetha.Ben bountyden gelenleri dahi saklıyorum elimde 1 doların altında satmayı düşünmüyorum şuan için.
|
|
|
|
anu
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
|
|
September 20, 2017, 05:46:11 PM |
|
Monetha stoklamak için son fırsatlar. Bu pazar senede 1 kez kurulur, toparlamak zamanı (ytd)
|
|
|
|
Dr.Cocktail
|
|
September 20, 2017, 05:50:11 PM |
|
Sonunda benim de bountyden gelen tokenlarımı yollamışlar çok güzel bir kampanya oldu bence elimdeki hisseleri tutucam hatta borsadan fırsatım oldukça topladım.
|
|
|
|
deepocean
|
|
September 20, 2017, 06:13:52 PM |
|
gel vatandaş gel sezon sonu temizinden ucuz monetha. bi daha böyle bi fırsat ele geçmeyecek.
|
|
|
|
mdikmetas
|
|
September 20, 2017, 06:20:58 PM |
|
ne zaman artar ki
|
|
|
|
nicomedya5
|
|
September 20, 2017, 06:22:10 PM |
|
Forumdaki herkes pozitif olarak bakıyor bu projeye bu biraz düşündürüyor beni en son waves konusunda forumda konsensus oluşmuştu, waves'in şuanki durumu ortada.
|
|
|
|
ForeverFener
|
|
September 20, 2017, 06:26:49 PM |
|
Hocam öyle demişsiniz ama edgeless projesinede forumda geniş çaplı bir katılım vardı ve projenin nerelere geldiği ortada.Monetha da ekibi sağlam olduğu için ve ico sürecindeki başarısı görüldüğü için forumdaki üyeler tarafından tutuluyor.
|
|
|
|
troleybüs
Legendary
Activity: 1424
Merit: 1001
|
|
September 20, 2017, 07:18:14 PM |
|
ödül alanlar sanırım bu satanlar, bi süe sonra pişman olacaklardır. icosu 18 dakikada bitmiş güzel bir borsaya girince icosuna giremeyenler toplamaya başlıcaktır. 5 dakikada ICO bitirenleri de gördük, rekor kıranları da. Bu piyasada fırsatlar bitmez, kârdan zarar ettim diye pişman olmanın faydası yok. Elindeki para ediyorken satmak önemli. Forumdaki herkes pozitif olarak bakıyor bu projeye bu biraz düşündürüyor beni en son waves konusunda forumda konsensus oluşmuştu, waves'in şuanki durumu ortada. Herkesin pozitif bakmasından ziyade elinde tutanlar pozitif hava veriyor. Ben coinleri aldığım gün sattım gitti. Bagholder olmadığım için gelip buraya yazmamın bana bir yararı yok. Başarılı olacağını düşünsem zaten satmazdım. Monetha'ya özel bir durum değil, her altcoin konusunda (pozitif veya negatif) genel bir ortak hava görebilirsiniz. Bunun bir nedeni de insanların araştırma yapmadan, global forumu okumadan yalnızca burada okudukları mesajlardan etkilenmeleridir. Birçok başlıkta sürü psikolojisi hakim.
|
|
|
|
Muhtaixa
|
|
September 20, 2017, 07:24:13 PM |
|
ben bugun topladım biraz ilk hedefim 50 cent.büyük bir borsaya girerse bu rakam çabucak ulaşır bence.
|
| AMEPAY | | | | | | ▄▄█████████▄▄ ▄█████████████████▄ ▄█████████████████████▄ ▄█████████▀▀▄▀▀█████████▄ ▄████████▄▄█▀ ▀█▄▄████████▄ ████████ ▀▀█▄██▀▀▄████████ ████████ █ ▄ █ ▄▀▀▄████████ ████████ █ █ █ ▄▀▀▄████████ ▀█████████▄█ █ ▄██████████▀ ▀████████ ▀▀▀ ████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀█████████████████▀ ▀▀█████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ | │▌ | AME TRADE HERE
▄██████▄ ▀██████▄ █████████ ▀█████ ███████▀ ▀███ ██████▀ ▄█▄ ▀██ ██████▄ ▀█▀ ▄██ ███████▄ ▄███ █████████ ▄█████ ▀██████▀ ▄██████▀ | |
| │ | | AME TRADE HERE
▐███▄ ████▌ ▐██████████▄ █████████████ ████▌ █████ ▐████ ▄████ ██████████▀ ▀█████▀▀ | |
| ▐│ | ▄▄█████████▄▄ ▄█████████████████▄ ▄█████████████████████▄ ▄█████████▀▀▄▀▀█████████▄ ▄████████▄▄█▀ ▀█▄▄████████▄ ████████ ▀▀█▄██▀▀▄████████ ████████ █ ▄ █ ▄▀▀▄████████ ████████ █ █ █ ▄▀▀▄████████ ▀█████████▄█ █ ▄██████████▀ ▀████████ ▀▀▀ ████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀█████████████████▀ ▀▀█████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ |
|
|
|
suram
|
|
September 20, 2017, 07:31:20 PM |
|
Bu proje nasıl bir şey tam olarak? belki büyük e-ticaret şirketleriyle iş yaparsa market çapı milyarlara gelebilir.
|
ADVERTISEMENT SPACE FOR RENT, PM
|
|
|
torrentco
|
|
September 20, 2017, 07:42:08 PM |
|
bendede yuklu miktarda var. ama herkesin alın alın dediğini goruyorum o yuzden acilen cıkma ihtiyacı hissediyorum su anda koinden. en yakın ufak caplı pumpda cıkacagım.
|
|
|
|
|