ödül alanlar sanırım bu satanlar, bi süe sonra pişman olacaklardır. icosu 18 dakikada bitmiş güzel bir borsaya girince icosuna giremeyenler toplamaya başlıcaktır.
5 dakikada ICO bitirenleri de gördük, rekor kıranları da. Bu piyasada fırsatlar bitmez, kârdan zarar ettim diye pişman olmanın faydası yok. Elindeki para ediyorken satmak önemli.
Forumdaki herkes pozitif olarak bakıyor bu projeye bu biraz düşündürüyor beni en son waves konusunda forumda konsensus oluşmuştu, waves'in şuanki durumu ortada.
Herkesin pozitif bakmasından ziyade elinde tutanlar pozitif hava veriyor. Ben coinleri aldığım gün sattım gitti. Bagholder olmadığım için gelip buraya yazmamın bana bir yararı yok. Başarılı olacağını düşünsem zaten satmazdım. Monetha'ya özel bir durum değil, her altcoin konusunda (pozitif veya negatif) genel bir ortak hava görebilirsiniz. Bunun bir nedeni de insanların araştırma yapmadan, global forumu okumadan yalnızca burada okudukları mesajlardan etkilenmeleridir. Birçok başlıkta sürü psikolojisi hakim.
Bende Monetha`ya ICO`dan girmeme ragmen halen sicak bakamayanlardanim 0.40 cent oldugunda satmadim saglam borsa gelir diye simdide elim bir turlu sat butonuna gitmiyor. Bu proje uzun vadede bir cok sefer dump yiyecektir , daha ortada bir satir bile kod yok. Hitbtc`den sonra daha borsa eklemicez vs.. gibi bir aciklama gelirse satmak en guzeli bizler icin. Ne haber gelecekte 1 dolar`i gorucez mantikli bir aciklamasi olan varsa dinlemek isterim.