ben anlamıyorum ya milyon dolar yatırım topluyor proje, icoya bile çok istememize rağmen katılamıyoruz,bounty desen adamakıllı dağıtımadı niye düşüyor kardeşim bu alan zararına mı satıyor noluyor amk noluyor ya.çok boktan bi piyasada iş yapıyoruz valla billa
Bunun bir kaç sebebi var:
1. Ben imzasından 1 post eksikliği nedeniyle stake alamadım. çok pis gönül koydum.
2. Yetmedi ICO ya katıldım. o kadar yığılma oldu ki amk Ethereum ağı ve myetherwallet saçmaladı için eth lar geri döndü orada da hüsrana uğradım.
3. Projeye inandığım için için ICO ya katılabilmiş ethereum hesaplarına talip oldum ico fiyatının 2 katını önererek. oda olmadı.
4. Sırf bu ico ya katılmak için 0.081 BTC fiyatla Ethereum almıştım. oda 0.068 lere kadar düştü kahrolasıca.
Ahımı aldı Monetha
Ben 10.000 tane toplamadan iflah olmaz bu.
doğa/gizli güçler sizi bu projeye sokmamak için herşeyi yapmış ehehe ama sizi yıldıramamış.
ben icolar için söyle bir strateji uyguluyorum belki birilerinin işine yarar diye burayada yazayım(belki bi çogunuza göre pek akıllıca gelmicek ama marttan beri girdigim her icoda bunu yapmaya çalışıyorum)
icolar için ilk ayırdıgım sermaye 20 ethereumdu,şu anda bu rakamı 45e kadar çıkarttım. girdigim her icoda projeye çok inansamda ico fiyatını 2 ye katlayınca elimdeki koinlerin yarısını çıkartıp sermayeyi geri alıyorum. monethada da bunu gerçekleştirdim etherdeltada fiyat ico fiyatının üstündeyken kademe kademe satarak icosuna yatırdıgım sermayeyi geri çektim.
ödül kampanyasınada katıldıgım için 2x olmasını da beklememe gerek kalmamıştı. herkese öneririm gün ve gün coin fiyatı takibiyle ugraşmanıza gerek kalmıyor. monethadan geri aldıgım sermaye ile hydrominer %25 bonuslu olarak icosuna katıldım. bundada ilk hedefim fiyat 2ye çıktıgında elimdeki koinlerin yarısını satıp sermayeyi geri almak olacak. şu anda elimdeki bütün monethalar bedavaya geldi. hydrominerdan sermayeyi geri aldıgımda hydro koinleride bedayava gelmiş olacak.
aslında bunun için ayrı bir challenge topigi açmayı düşünüyordum yaptıgım stratejinin işleyişiyle alakalı olarak, türkçe bölümde uygun bölüm bulamadım.
p.s. icolar için ayırdıgım bütün sermayeyle tek bir icoya girmiyorum bazı sevdiigm projelerin tarihleri yakın oldugundan 3 te 1i 4 te 1 i ile ico sermayesini bölüşütürüyorum