dragoz11
|
|
October 15, 2017, 12:19:40 AM |
|
Valla açıkçası Binance'ye girdikten sonra artmasını bekliyordum ancak yerinde sayıyor. Sanırım piyasanın belirsizliği ile alakalı bir durum.
|
|
|
|
torrentco
|
|
October 15, 2017, 07:22:14 AM |
|
Valla açıkçası Binance'ye girdikten sonra artmasını bekliyordum ancak yerinde sayıyor. Sanırım piyasanın belirsizliği ile alakalı bir durum.
obur baslıgada yazdım. allahtan binance borsasına eklend monetha.bir eklenmeseydi fiyat ne olacaktı bide onun dusunun. altcoin kan banyosu bitsede bi piyasa biraz toparlansa yav perişan olduk gunlerdir. ama yinede 1 hafta ki fiyatlara gelmesini hiç beklemiyorum açıkcası. cıkarken %5-10 cıkıyor inerken %30-40 düşüyor.kaşıkla verip kepceyle alma olayı tam olarak.
|
|
|
|
anu
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
|
|
October 15, 2017, 09:23:35 AM |
|
Binance' ye rağmen ister istemez fiyat çakılacak. BTC forku sebebiyle çok daha gerileyebilir. 4 cent civarlarına kadar düşebilir fiyatı. Ben 11 cent dolaylarından zararına satış yaptım. Adım gibi eminim ki daha fazlasını Kasım ayı içerisinde toparlama şansım olacak. Biraz daha bekleyip, alım yapabilirsiniz.
|
|
|
|
nalpagutt
Sr. Member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
|
|
October 15, 2017, 11:34:14 AM |
|
Bitcoin artıyor monetha düşüyor . Bitcoin düşüyor monetha gene düşüyor . Bu piyasadan son 2 ayda bi halt anlamadım ben .
|
|
|
|
PHI1618
Legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
|
|
October 15, 2017, 03:18:48 PM |
|
Bu coin'e sadece 2-3 yıl verin, bir sürü iniş çıkış olabilir ama bence bu coin ripple gibi bir yükseliş yapabilir. Böyle büyük e-ticaret şirketleriyle çalışmaya başladığında rahat 1 milyar dolar market çapın üzerine çıkar.
En az 2 yıl...
|
"Damnant quod non intelligunt." Anlamadıkları şeyi suçlarlar. BTC
|
|
|
ysakay
|
|
October 15, 2017, 03:54:14 PM |
|
Yeni waves olarak tanımlıyorum ben bu projeyi. Haner geliyor düşüyor. Ekibe önemli biri katılıyor düşüyor. Btc çıkıyor düşüyor. Btc düşüyor yine düşüyor. İzmirlinin kanada günlüğü vol2=waves vol3=monetha.
|
|
|
|
DeepCoin
Legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
|
|
October 15, 2017, 04:18:13 PM |
|
Ekip gerçekten güzel çalışıyor. Fakat fork mevzusundan dolayı herkes yerlerde bir şekilde güven kaybı oluşuyor toparlanması çok rahat 1-2 aylık süreçleri bulacak gibi duruyor . Fiyat açısından fork mevzusundan sonra bir borsaya girmesi taraftarıydım fakat ekip biraz hızlı davrandı bu konuda .
Ama ekibin kalitesi ortada . Seneye monetha'yı dilimizden düşürmeyeceğiz gibi gözüküyor .
|
|
|
|
taner32
|
|
October 15, 2017, 05:56:43 PM |
|
25 ekim sonrası yükseliş bekliyorum, arzu ediyorum, talep ediyorum açıkcası.
ilk günden beri icosundan beri takipçisiyim. eğer dedikleri gibi itibar sistemi kurabilirse baya artacaktır.
binance'ye girmesi tam 25 ekim muhabbetine denk geldi, herhangi bir aksiyon alamadı. 25 ekim sonrası artma olabilir. ytd.
|
|
|
|
faruk34
Full Member
Activity: 336
Merit: 107
ETH: 0x1C829E7A1b5cA44cc381863e10448504e07f78e9
|
|
October 15, 2017, 06:35:36 PM |
|
arkadaşlar monetha nın resmi twitter hesabında when bittrex? diye yazan bir tişört paylaşıldı az önce acaba bittrex e mi girecek yakında böyle bir paylaşım yaptılar
|
|
|
|
turquaise
|
|
October 15, 2017, 06:43:11 PM |
|
arkadaşlar monetha nın resmi twitter hesabında when bittrex? diye yazan bir tişört paylaşıldı az önce acaba bittrex e mi girecek yakında böyle bir paylaşım yaptılar
büyük borsada listelenmesi bunların dumplamasını kolaylaştırmaktan başka bir işe yaramıyor. sanırım patlayacak bu token.
|
|
|
|
nalpagutt
Sr. Member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
|
|
October 15, 2017, 07:23:33 PM |
|
büyük borsada listelenmesi bunların dumplamasını kolaylaştırmaktan başka bir işe yaramıyor. sanırım patlayacak bu token. Herşeye eyvallahta şu tokene gelip patlayacak diyorsunuz ya . Yorum yapamıyorum .
|
|
|
|
ForeverFener
|
|
October 15, 2017, 07:41:40 PM |
|
Şuan herkesin ortak fikri monethanın büyük hacimli bir borsaya girmesi gerektiği ayrıca bu coin bittrexe girerse büyük bir pump yer bunu tahmin etmek çok güç değil.Bence
|
|
|
|
PokerStein1
|
|
October 16, 2017, 12:51:38 AM |
|
büyük borsada listelenmesi bunların dumplamasını kolaylaştırmaktan başka bir işe yaramıyor. sanırım patlayacak bu token. Herşeye eyvallahta şu tokene gelip patlayacak diyorsunuz ya . Yorum yapamıyorum . Bu arkadaşlar laf olsun torba dolsun mantığıyla konuştuklarında sallıyorlar böyle araştırmadan etmeden. Cevap verip vakit bile kaybetmemek lazım aslında.
|
|
|
|
dogaatac
|
|
October 16, 2017, 01:31:21 AM |
|
büyük borsada listelenmesi bunların dumplamasını kolaylaştırmaktan başka bir işe yaramıyor. sanırım patlayacak bu token. nasıl bir analizin sonucunda bu kanıya vardığını belirtirsen seviniriz
|
|
|
|
Internet Explorer
Member
Activity: 208
Merit: 10
|
|
October 16, 2017, 01:38:19 AM |
|
büyük borsada listelenmesi bunların dumplamasını kolaylaştırmaktan başka bir işe yaramıyor. sanırım patlayacak bu token. Herşeye eyvallahta şu tokene gelip patlayacak diyorsunuz ya . Yorum yapamıyorum . Bu arkadaşlar laf olsun torba dolsun mantığıyla konuştuklarında sallıyorlar böyle araştırmadan etmeden. Cevap verip vakit bile kaybetmemek lazım aslında. Birçok farklı hesaptan aynı muhabbeti yapıyor kendi kendine. Dediğiniz gibi hiç ciddiye almamak lazım.
|
|
|
|
mtmitat
|
|
October 16, 2017, 01:50:50 AM |
|
Ekip günde 2 kez 18.5k-18.5k şeklinde aynı anda satış yapıyor toplamda günde 37k monetha, son 2-3 gündür hep aynı daha önceden dikkat ettiğimde günde 2 kez 15-20k arası aynı anda satış geliyordu ben bunu ekipten başka kimsenin yapacağını düşünmüyorum.
|
|
|
|
ysakay
|
|
October 16, 2017, 09:12:09 AM |
|
Ekip günde 2 kez 18.5k-18.5k şeklinde aynı anda satış yapıyor toplamda günde 37k monetha, son 2-3 gündür hep aynı daha önceden dikkat ettiğimde günde 2 kez 15-20k arası aynı anda satış geliyordu ben bunu ekipten başka kimsenin yapacağını düşünmüyorum.
Ekibin hesabı belli değil mi? Takip edilebilir diye düşünüyorum. Zamanında katılamamıştım. Sonradan ico fiyatının çok çok altın ufak bir miktar aldım. Umarım değerlenirde herkes mutlu olur.
|
|
|
|
torrentco
|
|
October 16, 2017, 09:22:45 AM |
|
hocam nerden cıkartıyorsunuz allah askına bunlrı yav. 18500 mth dediğin monetha 0.35 btc yapıyor bi hesap yapta oyle yaz buraya. adamlar iki gun once 150 bin dolar odediler binanceda listelenmek için gunde iki kere 0.35 btc satarak o parayı cıkartacaklar işte boyle. bu arada geyik bir yana binance listelenmesi nasıl fiyatı bir kurus etklemez hayret yav. 10 sentin altına dustu simdide. binanceda listelenmeseler kimblir ne olacakmış.
|
|
|
|
mtmitat
|
|
October 16, 2017, 09:39:25 AM |
|
hocam nerden cıkartıyorsunuz allah askına bunlrı yav. 18500 mth dediğin monetha 0.35 btc yapıyor bi hesap yapta oyle yaz buraya. adamlar iki gun once 150 bin dolar odediler binanceda listelenmek için gunde iki kere 0.35 btc satarak o parayı cıkartacaklar işte boyle. bu arada geyik bir yana binance listelenmesi nasıl fiyatı bir kurus etklemez hayret yav. 10 sentin altına dustu simdide. binanceda listelenmeseler kimblir ne olacakmış. Hocam 18.5k şeklinde günlük rutin olarak birden fazla satış geliyor ben hala ekip yapıyor diye düşünüyorum. Bu arada binance için 150k dolar çok bir yanlışınız olmasın ?
|
|
|
|
dogaatac
|
|
October 16, 2017, 11:30:27 AM |
|
hocam nerden cıkartıyorsunuz allah askına bunlrı yav. 18500 mth dediğin monetha 0.35 btc yapıyor bi hesap yapta oyle yaz buraya. adamlar iki gun once 150 bin dolar odediler binanceda listelenmek için gunde iki kere 0.35 btc satarak o parayı cıkartacaklar işte boyle. bu arada geyik bir yana binance listelenmesi nasıl fiyatı bir kurus etklemez hayret yav. 10 sentin altına dustu simdide. binanceda listelenmeseler kimblir ne olacakmış. aslında etkiledi fiyati derken btc nin ve etherin ani firlaması bir anda dump ettirdi monethayı. olay maalesef sadece monetha ile bitmiyor. bazen şartlarında fiyatin artması için uygun olması lazım
|
|
|
|
|