Herkese Merhaba.
Yapılan yorumlar için öncelikle herkese teşekkür ediyoruz.
Yapılan yorumların tamamı dikkate alınarak gerekli düzenlemeler yapılmaktadır.
Turkbitex olarak resmi ünvanımız Bozari A.Ş. ‘dir.
Bozari A.Ş. yorumlarda adı geçen Oktay Ari ve alanlarında lider iki holding yöneticisi ile kripto para sektöründe başarılı işlere imza atmış bir blockchain uzmanıyla birlikte yönetim kurulunu oluşturmaktadır.
Gecikmemizin altındaki sebep yasal zeminde hem müşterilerimize hem yasalara uygun bir şirket olarak hizmet vermek istememizdir.
Bu konudaki gerekli başvuru sonuçlarını almadan adım atmak istemedik, başvurularımızın birçoğu olumlu olarak sonuçlanmış olup cevap beklediğimiz birkaç başvuru kalmıştır.
Yasal olarak tüm başvurularımız onaylandıktan sonra yayın hayatımıza başlamak istiyoruz.
Önceliğimiz bu dev projeyi oluştururken güvenlik, hız, kolay kullanımdır.
Bu konuda gerekli testlerimiz tüm hızıyla devam etmektedir.
Gelişen dijital çağımıza uygun bu dahiyane fikir olan bitcoin’e destek vermek amacı ve
tabiki müşterilerimize’de bunu uygularken finansal olarak katkı sağlamak önceliklerimizden birtanesidir.
AR-GE ekibimiz gelecek zamanlarda farklı coinleride al/sat bölümüne eklemek için çalışmaktadırlar.
Bizlere soru, görüş ve önerileriniz için özel mesaj yolu ile ulaşabilirsiniz.
Sorularınızı en kısa sürede cevaplandırmaya çalışacağız.
Yeni borsanız hayırlı olur inşallah bu konudan devam etmenizi önermem bu konuya benim gibi bakan birisi var ise size güvenmez.
Bozari A.Ş Ticaret gazetesinden sorgulamasını yaptım henüz kurulmamış kurulduktan sonra isim vermeniz daha profesyonel olabilirdi. / (
http://www.ticaretsicilgazetesi.gov.tr/sorgu_acik.php)
Eleştirileri dikkate alıyorsunuz yazım hatasından başlamak isterim. birtanesidir. Değil bir tanesidir diye yazılır
diğer yazım hatalarını söylemiyorum ama bu yazı hakkında acı bir tecrübem bulunmakta
Anladığım kadarıyla yazılımı siz yada ekibiniz yapmıyor dışarıdan yaptırıyorsunuz. Konu açıldığı günden itibaren sayfanızda sosyal ağ butonları halen çalışmamakta.
Bu konudaki gerekli başvuru sonuçlarını almadan adım atmak istemedik, başvurularımızın birçoğu olumlu olarak sonuçlanmış olup cevap beklediğimiz birkaç başvuru kalmıştır.
Başvurularımızın bir çoğu olumlu olarak sonuçlanmıştır. ? Var olmayan bir şirketten nasıl başvuru yapıldı. Türkiye de mevzuatı olmayan bir konu için nereye başvurdunuz merak ettim doğrusu ?
Proje geliştirme konusuna bakmanızı tavsiye ederim. yazdıklarınızla gerçek olanların arasından hiç bir bağ bulunmamakta.