slmn (OP)
|
|
November 11, 2017, 04:33:24 PM |
|
Henüz oylamadaki coinlerden eklemediler ama Ambrosus, Agrello gibi tokenleri eklediler oylamada yer almayan.
|
|
|
|
cointerstrike
|
|
November 11, 2017, 05:50:22 PM |
|
Binance baya isminden söz ettiriyor bu ara ama şöyle bir sorun var. Token binance'a giriyor %20-30 kadar yükseliyor. Birkaç gün sonra %50 den fazla düşüyor
|
|
|
|
dragoz11
|
|
November 12, 2017, 07:19:18 AM |
|
Binance baya isminden söz ettiriyor bu ara ama şöyle bir sorun var. Token binance'a giriyor %20-30 kadar yükseliyor. Birkaç gün sonra %50 den fazla düşüyor Kısmen katılıyorum ancak hepsi için geçerli değil. Misal Agrello diye bir şey girdi sizin dediğiniz olay gerçekleşti. Ama Power ledger direkt 4x yaptı, Nuls 5x yaptı.
|
|
|
|
Airdrop Picker
Member
Activity: 98
Merit: 10
"Akche, Türkiye'nin Dijital Parası"
|
|
November 12, 2017, 06:16:15 PM |
|
bu binance borsası gelecek yıl sonunda bir çok borsayı sallayacak gibi geliyor bana. bir çok yatırımcı bittrex ve poloniexten binanceye çekti ve bence bu geçiş daha da devam ederek artacaktır.
|
|
|
|
dragoz11
|
|
November 13, 2017, 01:05:38 AM |
|
bu binance borsası gelecek yıl sonunda bir çok borsayı sallayacak gibi geliyor bana. bir çok yatırımcı bittrex ve poloniexten binanceye çekti ve bence bu geçiş daha da devam ederek artacaktır.
Aynen öyle kısa sürede ilk 10 borsa arasına girdi adamlar hacim olarak. Artık Binance borsasında yer almak önemli gözüküyor icolar açısından.
|
|
|
|
casty3000
|
|
November 13, 2017, 03:11:43 AM |
|
Poloniex benim gözümde şuan tam bir çöp borsa withdraw işlemleri çöp, üyelik onaylamaları çöp. Bittrex iyi duruyor ama bünyesinde çok fazla çöp coin oldu. Delistte edilmiyor, binancede yer alan coinlerin neredeyse hepsi sağlam projeler ve çoğu bittrexte yok. Önümüzdeki yıllarda binanceın tek el olacağı düşünülebilir.
|
|
|
|
cointerstrike
|
|
November 16, 2017, 07:28:52 PM |
|
Binance baya isminden söz ettiriyor bu ara ama şöyle bir sorun var. Token binance'a giriyor %20-30 kadar yükseliyor. Birkaç gün sonra %50 den fazla düşüyor Kısmen katılıyorum ancak hepsi için geçerli değil. Misal Agrello diye bir şey girdi sizin dediğiniz olay gerçekleşti. Ama Power ledger direkt 4x yaptı, Nuls 5x yaptı. Hocam POWR konusunda haklısın ama şöyle birşey var Binance sonrasında Bittrex'e girdi. Zaten Bittrex demek 5 kat demek kısaca Ama binance alım satım için güzel hacim sağlıyor tokenlere.
|
|
|
|
bdivrik
|
|
November 16, 2017, 07:33:38 PM |
|
bu çin borsasına kıl oluyorum yukarıda da yazılmış giren tokeni çok temiz öldürüyorlar ne yapmaya çalıştıklarını anlayamadım ama benim gördüğüm böyle. hatta monethacılar buraya girmek için çok uğraşmıştı
|
|
|
|
h4yfans
|
|
November 16, 2017, 10:24:26 PM |
|
Tradingview bünyesine Binance coinlerini katarsa çok güzel olur ve Bittrexten Binance'e taşınma olaylarını görebiliriz gibi geliyor.
|
|
|
|
slmn (OP)
|
|
November 22, 2017, 11:36:57 AM |
|
Kim ne derse desin ben seviyorum bu borsayı doğru coinleri yakalarsanız güzel kazançlar var. Powerledger olsun Genesis olsun dün giren Quantstamp olsun çok güzel kazandırıyor doğru yerden girenlere.
|
|
|
|
arlington
|
|
November 22, 2017, 01:54:37 PM |
|
Geçen ay oylamada birinci olan Zcoin'i 3 hafta sonra daha yeni ekleyebildiler. Tabi bu 3 haftalık süreçte fiyatı baya artmış gözüküyor. Ayrıca Lisk'i de eklemişler.
|
|
|
|
cointerstrike
|
|
November 24, 2017, 01:51:22 PM |
|
Binance birkaç yıl önceki Bittrex'in aynı seviyesinde şuan. Giren coinlerde çok güzel hacim bulabiliyorlar kendilerine. Son giren Quantstamp projesi bir günde 90 milyon dolarlık hacim yakaladı az buz bi rakam değil
|
|
|
|
slmn (OP)
|
|
November 25, 2017, 04:45:56 PM |
|
Binance birkaç yıl önceki Bittrex'in aynı seviyesinde şuan. Giren coinlerde çok güzel hacim bulabiliyorlar kendilerine. Son giren Quantstamp projesi bir günde 90 milyon dolarlık hacim yakaladı az buz bi rakam değil
Quantstampın hacmi artık borsanın kendisi mi ya da başka birileri mi bilmiyorum şişirmiş gibi duruyor bugün en son baktığımda 13m dolara düşmüştü hacmi tabi yine iyi hacim nereden baksan.
|
|
|
|
beatecoin
|
|
November 25, 2017, 05:11:52 PM |
|
Gerçekten çok hızlı, bence bittrexten bile daha iyi arayüzü. Çok kullanışlı, orderları hemen değiştirebiliyorsunuz alım satımda da hız çok önemli ve bu binance'te mevcut. Bittrex'in yerini alır zamanla.
|
|
|
|
KenannT
Member
Activity: 596
Merit: 14
|
|
November 25, 2017, 11:17:27 PM |
|
buraya cıkacak coın ucuyor gıdıyor arkadaş ya aslında takıp edıp oylamada önde gıden coınlerı kucuk borsalardan toplamak karlı olabılır ytd.
|
|
|
|
bigbooss
|
|
November 26, 2017, 06:15:15 AM |
|
Gvt için md düşünüyorsunuz ilerde çıkış yapabilir mi sizce? Bu borsayı bende seviyorum gayet kullanışlı geliyor bana ama fazla bitcoınım yok orada fazla girmiyorum at nedenle
|
|
|
|
yusufmirza
Member
Activity: 742
Merit: 19
|
|
November 26, 2017, 06:48:56 AM |
|
Binance emin adımlarla ilerliyor.Ama yine de dikkat etmek lazım.Kayıt olurken pasaport dışı bir evrak kabul etmiyor.İleri de ne olur ne olmaz bilinmez bir durum hesap güvenliği acısından.
|
|
|
|
nalpagutt
Sr. Member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
|
|
November 26, 2017, 06:51:01 AM |
|
Oylama nekadar onemlı oluyor arkadaslar bılgınız var mı, mesela bırıncı olanı alıyorlar evet ama ıkıncı ucuncu olup gırenlerı de gorduk, oylama oylesıne mı yapılıyor yoksa kural ilk ucu almak gıbı bısey mı emın olamadım? Gecen ay monetha ucuncu olmustu sanırım, o da gırmıstı.
Oylama baya önemli . Monetha oylamada 3.olmuştu alınmamıştı . Sonra ödeme yaptılar Binance'a öyle alındı .
|
|
|
|
slmn (OP)
|
|
November 26, 2017, 07:46:10 AM |
|
Oylama nekadar onemlı oluyor arkadaslar bılgınız var mı, mesela bırıncı olanı alıyorlar evet ama ıkıncı ucuncu olup gırenlerı de gorduk, oylama oylesıne mı yapılıyor yoksa kural ilk ucu almak gıbı bısey mı emın olamadım? Gecen ay monetha ucuncu olmustu sanırım, o da gırmıstı.
Oylama baya önemli . Monetha oylamada 3.olmuştu alınmamıştı . Sonra ödeme yaptılar Binance'a öyle alındı . Geçen ay oylamada ilk 5'e giren coinleri paylaşmıştım bir önceki sayfada orada 1. olan haricindekileri henüz almadılar. Onlara bağlı alıp almamak.
|
|
|
|
beatecoin
|
|
November 27, 2017, 10:08:37 AM |
|
Çok hızlı, deposit ve withdraw gelişmelerinizi anlık ve hızlı olarak takip edebileceğiniz bir arayüze sahip. Merkezli borsalar arasında bana en güven vereni şuan binance
|
|
|
|
|