Tamam o zaman benı yalancı cıkar hadi ekran görüntüsünü tamamını paylaşş ? ben guvenıorm kendıme sen bır yalancı oldugun ve işi bilmediğin için paylaşmıcagını bılıyorum
Üzülerek söylüyorum ki senin ruhun hasta
Üzülüyorum çünkü aynı oksijeni solumak zorundayız. Israrla bana yalancı deyip ne yalan söylediğimi söyleyemiyorsun (zira eminim yazdığım ilk mesajı okumuyorsun), üstüne bir de kendi sattığım programı bilmediğimi iddia edip ''bana öyle söylediler'' diyorsun ama o da hayali arkadaşın
Şimdi sanıyorsun ki mesajını paylaşamayacağım. Yine okumaya üşenmezsen, sana yazdığım ilk mesajla birlikte mesajlaşmamızın parçalarını paylaşacağım. Kimsenin merak ettiğini sanmıyorum ama senin susman için başka bir çözüm kalmadı sanırım. Buyur:
Bu pasajcı tipli arkadaş sağolsun ismini burada açık yazdığı için telegram mesajlarından kim olduğunu bulabildim.
Ben şöyle özet geçeyim;
- Kendisi fiyat soruyor, ben söylüyorum.
- Program işe yarıyor mu, daha önce bot kullanmadım diye soruyor (yani diyor ki "kesin para alacak mıyız", darphane satıyoruz sanıyor, halbuki videoda yarım saat ne anlatmışım?)
- Diyorum ki nasıl kullanacağınızı anlatan bi yazı göndercem, videoyla birlikte programı gezmenizi rica edicem. Alım satıma böylece başlayabilirsiniz.
İş şu noktada kopuyor, bana
demiyor ki "sorularım olursa yardımcı olmaya devam edecek misin". Bunun cevabının "evet" olduğunu videoda açıkça beyan etmişim, burada defalarca yazmışım zaten. Ayrıca belirtmeye gerek yok sanırım.
Satış yaptığım onlarca kişi de kefilimdir. Bana diyor ki; "TEAMVIEWER DESTEĞİ VERİYOR MUSUN"
- Ben de diyorum ki "Bir takım detaylı anlatım video dersler hazırlamayı düşünüyorum, dökümanlar da hazırlayacağım. Bilgisayarınıza teamviewer ile bağlanıp sizin için strateji de kurarım, ters giden şeylere de müdahale ederim, ama böyle bir ekstra ders paketini 0.025btc yapmayı düşünüyoruz"...
Uzun uzun cevaplıyorum kendisinin sorularını ama bana "Güle güle" diye mesaj atıyor bunun üstüne, ben de "Sağlıcakla" diyorum
,
Şimdi arkadaş gelip buraya "kendısı bıle tam kavrayamamış olan botu sıze nasıl oğretsın" diye bok atıyor. Birincisi nereden anladın kendim bile kavrayamadığımı? Herkesin "çok yüzeysel anlatmışsın" dediği videoya "çok karışık anlatmışsın" diyebilecek anlayıştaki TEK insan sen oldun, bunu da sana mesajda açıkça söyledim "bu bir ilk" diye. O senin zekan demeye dilim varmadı haliyle. Kendin anlayamadığın bir şeyi başkasının anlayamadığını nereden anladığını çok merak ediyorum. Bunu bir açıkla lütfen...
(HALBUKİ BURADA ANLAMAM LAZIMDI )İkincisi; teamviewer desteği ne kardeşim? Microsoft'tan office alınca, uzmanlar bilgisayarına bağlanıp sana excel tablosu mu oluşturuyor? İyi, benim referansımla bir program aldın diye eve gelip bir de bilgisayara format atayım o zaman lazım olunca? Ben sana program desteğini değil, istediğin ÖZEL DERSİ ekstra bir parayla veririm dedim.
Yukardaki mesajlaşmaya bak bakalım ne demişim?
NE DEMİŞİM???Al quote kısmını daha büyük yazıyorum oku gözüne gözüne:
Teamviewer desteği ne kardeşim? Microsoft'tan office alınca, uzmanlar bilgisayarına bağlanıp sana excel tablosu mu oluşturuyor? İyi, benim referansımla bir program aldın diye eve gelip bir de bilgisayara format atayım o zaman lazım olunca?Bunu herkesin anlamasını rica ediyorum... Ben bu programın yazılımcısı değilim. Satıcısıyım. Komisyon alıyorum. Sizin kazancınızdan, programı kullanışından vs. meshul değilim. Size yol göstermek için elimden geleni yaparım, öğretmeye çabalarım, zarar etmemeniz için çabalarım, AMA nihayetinde para sizin paranız, programı kullanacak olan da sizsiniz. Programı aldığınız andan itibaren program da sadece SİZİN malınız. Nasıl kullanacağınıza sadece siz karar verirsiniz. Sampey'den direkt olarak aldığınız takdirde de, onu bile meshul tutamazsınız "ben bunu anlamadım" ya da "ben para kaybettim" diye.
Yani bana 3 kuruş para kazandırdın diye babana uşak almıyorsun... Sonuçta kendin para kazanmak için program satın alıyorsun. Senin mesuliyetin, benim değil. Programla ilgili destek veririm elbette. Senin neyi nasıl yaptığınla ilgili değil. Eğer ekstra ilgi alaka istiyorsan, onu satın alabilirsin. O da belki. Ben satarsam.
Ha, sanılmasın programı aldığınız zaman sizi yalnız başınıza bırakacağım. Ben elimden geleni yapıyorum sorup öğrenmeye çalışanlara, sorun yaşayanlara. Yardımcı olamadığım olmuyor mu? Mutlaka olmuştur. Ama büyük çoğunluğun programı anlamasını ve başarılı işlemler gerçekleştirmesini sağladım. Şurada da dediğim gibi:
Ben anladım. Çok anlattım. Çoğu anladı.
Ben para kaybetmedim. Çok kişinin kaybetmemesini sağladım. Çoğu kazandı.
Şimdi... başka sorusu olan?
Şimdi sen ''resimleri kesip de koymuşsun'' diye ağlamadan şuraya şu linki bir bırakayım öncelikle:
https://i.hizliresim.com/rJZXRm.pngArkadaşa ilk mesajımda ''pasajcı'' diye hitap etmemin sebebi de üçüncü sınıf pasaj dükkanı mankeni gibi olan pozuydu:
https://i.hizliresim.com/ROo897.jpgNe demek istediğimi soran oldu da özel mesajla... Havada kalmasın, kimsenin aklında hiçbir soru işareti kalmasın istiyorum
İşte bana ''yol gösterdiğini'' söyleyen arkadaşın ''ayarı'' bu
Hadi bana parmağınla işaret et, ben NE YALAN SÖYLEMİŞİM?
Ama yetmez... Ortaya bir iddia attın, yüzüne gözüne bulaştı sanıyorum. Yüzün varsa. Buyur şimdi ikinci iddian olan ''benim bilmediğimi ve ilgilenmediğimi'' iddia eden kişiyi buraya getir bakalım.
Bundan sonra da kendi sosyo kültürel seviyende insanlarla dalaş, onların olduğu yerlerde bulun. Bu forum senin için biraz fazla ''komplike'' kalacaktır sanıyorum. Kolay para kazanma ümidiyle uçuşan sinekler gibisiniz. Öyle bir şey yok. Kolay para kazanılmıyor. Okumak, anlamak, uğraşmak, bilgi sahibi olmak için emek harcamak lazım. Burada post kasıp mesaj sayını yükseltince btc cüzdanına gönderecekleri 10$ karşılığı coin seni zengin etmeyecek. Ya da arabanı satıp aldığın btc'yi bota emanet ederek milyoner olmayacaksın. Attığın mesajda ''allah'' da ''allah'' yazıp durmuşsun, ne diyor kitap?
OKU!Hadi selametle...