Benim anlamadığım bir detay var. Bu program eğer az da olsa çokta olsa birşeyler kazandırıyorsa neden herkes satmak istiyor? Bot konusuna gelecek olursak kazandırması elbetteki muhtamel.
Dropil yaptığı zaman kimse sesini çıkarmıyorken neden başka yazılımlar kazandırmasın? İlla işin içine yalandan yapay zeka, uzak teknolojisi vs katıp ico mu düzenlemesi gerekiyor.
Satmak istediğim şey aslında bu botu her zaman her an kullanamayacağımdır yeni eve taşındığımdan beri sadece laptobu iş amaçlı olarak sürekli taşıyorum. Bilgisayarım da yok. 24/7 zaman içinde bu botu açık tutamıyor ve devamlı çalıştıramıyorum. Acil paraya ihtiyaç duymaya başlayınca artık satmaya karar verdim. Botlar yalan değil yalnız sürekli vakit olan ve pro traderlara göre bu.
Gördüğüm kadarıyla başkaları bu botu satmak istemesi bu bot çok fazla detaylı içermesi ve ağır ingilizce şartından kaynaklanıyor. Veya becerememesi olabilir.
Kaldı ki bu topici açan guclu buralara vakit ayırmıyor bu yüzden ona sorulanlara bir türlü dönüş yapmaması da etkili oldu diyebilirim