kimkibu
|
|
September 16, 2017, 05:17:17 PM |
|
forumda pek katılan yok sanırım icosuna. şu anda 40.000 ethereuma ulaşıldı presalede toplananlarla birlikte. bende 4 etherlik küçük bir yatırım yaptım. hardcap şuanda biraz zor gibi gözüküyor. başlarındaki genco tam bir tüccar 4 günden beri bi konuda antlaşmaya çalışıyoruz türkçe yazışsak kesin kayserilidir derdim.işgüzarın teki, projesinide iyi pazarladı şu ana kadar.saygı duydum çok genç olmasına ragmen hemen herşeyin farkında, egoda yok gibi..
bizim iş yattı ama projeye güveniyorum o yüzden küçük bir miktar bonustan yararlanmak için yatırım yaptım.
|
|
|
|
AztecGoldHero
|
|
September 16, 2017, 05:20:48 PM |
|
şöyle bir göz gezdirdim. estonya merkezlı ve estonyalılara kapalı mı şımdı bu. zıkıcez bare bızımkılerı zıkmeyelım mı dıyolar yanı. bu dunyanın olayı yasakları kaldırmak degılmıydı ben mı yanlıs bılıyorum. yatırım yapmayı yasaklamak ne oluyor aq.
|
|
|
|
hiburak (OP)
|
|
September 16, 2017, 07:29:12 PM |
|
Token Satışı başladı!
Toplanan Miktar: 40,719 ETH Hard Cap: 200,000 ETH
1 ETH = 600 CAG (%20 Bonus ile) Minimum Katılım Bedeli: 0.5 ETH
https://www.change-bank.com/
|
|
|
|
SuperCryptoMan
|
|
September 16, 2017, 07:31:10 PM Last edit: September 16, 2017, 08:09:22 PM by SuperCryptoMan |
|
Trsekkurler paylaşım icin bir bakalım biz de
|
|
|
|
|
Halmater
|
|
September 17, 2017, 06:27:44 AM |
|
bence iyi başlamadı icosu bunun en büyük nedenide şu anki piyasaların durumu.ilk gün %20 bonusla en az 50K yı geçmeleri gerekiyordu.hardcapten umudu kesmemek için. 41K da kaldılar.
daha önümüzde uzun bir süreç var ama şimdilik hardcap mümkün değil gibi.
|
|
|
|
unois
|
|
September 17, 2017, 07:25:49 AM |
|
Son dakikacılar ile hardcap' in yarı oranına ulaşabilir yatırım. Siteye de güzel bir bildirim sistemi koymuşlar. Gerçeği yansıtıyor mu bilinmez ama sol alt köşeden çıkıp, kimin ne kadar yatırım yaptığını gösteren küçük animasyonlu bir pencere var. Hoşuma gitti.
|
TAYLOR Crypto Trading for Everyone | | ---- ---- ---- ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ---- | | | | ---- ---- ---- ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ---- | | | | ---- ---- ---- ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ---- | | | [ | | ] |
|
|
|
bitpazari
|
|
September 17, 2017, 08:11:31 AM |
|
Bu ay ICO lar için kötü bir zamanlama oluyor iyi yatırım toplayanlar oldu onlar için de kötü olmasa bile yatırımcı açısından baktığımızda hüsranla sonuçlanabiliyor. Change iyi başlangıç yaptı sonra duruldu süreyi bir ay yapmaları bence lüzumsuz neden diye sorarsanız yatırım yapmak için bekleyenler daha iyi fırsat kollamak için bekleyecekler bu esnada yatırımlar başka ICO'lara kayabilir. Ne kadarlık bir yatırım toplayacağı zaten ilk başlangıçta belli oluyor süreyi uzatmak zaman kaybına dönüşebilir.
|
|
|
|
vincetcm
|
|
September 17, 2017, 07:41:00 PM |
|
TR de başlığı yok sanıyordum, watchlist bakmaktan güncelden uzak kaldım. Son dakikacılar ile hardcap' in yarı oranına ulaşabilir yatırım. Siteye de güzel bir bildirim sistemi koymuşlar. Gerçeği yansıtıyor mu bilinmez ama sol alt köşeden çıkıp, kimin ne kadar yatırım yaptığını gösteren küçük animasyonlu bir pencere var. Hoşuma gitti.
Animasyon doğru çalışıyor, gönderdiğim miktarı ve öncesi gelenleri inceledim, doğru..
|
|
|
|
gogo1903
|
|
September 18, 2017, 03:02:26 AM |
|
bu kadar uzatmalari gereksiz yatirimini yapacak zaten yapti. bosuna yatirimcilari bekletiyorlar biraz daha toplarlar sonlarinda belki bakalim. fena bir proje degil ama yuzde 20 bonus cok fazla degil. sonunda girenler olur belki 1 ay beklemek istemeyen parasini sonunda koyar
|
|
|
|
|
anu
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
|
|
September 18, 2017, 08:32:28 AM |
|
43 bin ethereum' dan bahsediyoruz burada ama hiç kimsede 43 bin ethereum toplamış bir projenin imzasında, icosunda gibi bir heyecan yok. İnanılmaz bir şey bu.
Icoları patlata patlata ruhsuzlaştık mı ne yaptık azizim ?
|
|
|
|
bitpazari
|
|
September 18, 2017, 09:13:22 AM |
|
43.039 ETH Already Contributed
ICO yavaş mı ilerliyor yoksa bana mı öyle geldi. Satış başlayalı 2 gün oldu öyle aman aman bir yatırım almadı sanırım herkes bonustan yararlanmak için ön satış zamanında yapacağı yatırımı yaptı. Bonus süreleri de diğer ICO lara göre az bir zaman ayırılmış %15 bonusla alabilmek için altı saat süre kaldı ondan sonra galiba %10 a düşürecekler. Bonus zamanın bitince daha da yavaşlayacaktır ether fiyatı da artıyor. 200.000 ether acaba çekme ihtimalleri var mı yoksa zor boş yere 1 ay bekleyecekler hayır bari 100.000 ether'e çekseler millet bastırır tamamlanması için miktar çok olunca herkes rahat rahat bekliyor gözlem yapıyor.
|
|
|
|
grkms
|
|
September 18, 2017, 10:23:19 AM |
|
Pre - Sale zamanında bu kadar sıkıntılı süreç yoktu . Son günlerde yine aşırı şekilde bir yüklenme sağlanacaktır ıco ' suna ..
|
|
|
|
dnz gns
|
|
September 18, 2017, 11:13:09 AM |
|
eth olarak iyi yatırım aldı hard cap yapmasada benc oldukça güzel bir pre ico diye bilirim ama anlamadığım pre ico niye normal icodan farkı ne ki onu çözemedim. kart mı vericekler pre katılanlara farkı o mu ki ?
|
|
|
|
hiburak (OP)
|
|
September 18, 2017, 11:31:31 AM |
|
eth olarak iyi yatırım aldı hard cap yapmasada benc oldukça güzel bir pre ico diye bilirim ama anlamadığım pre ico niye normal icodan farkı ne ki onu çözemedim. kart mı vericekler pre katılanlara farkı o mu ki ?
presale'e katılan ilk 500 kişiye %30, sonraki katılımcılara %25 bonus verildi. normal satış bonusu %20'den başladı ve şu anda %15.
|
|
|
|
vincetcm
|
|
September 18, 2017, 01:47:22 PM |
|
presale'e katılan ilk 500 kişiye %30, sonraki katılımcılara %25 bonus verildi. normal satış bonusu %20'den başladı ve şu anda %15. Ben de %20 aldım sanırım, hedefledikleri kadar toplayacaklarını sanmıyorum, yarısını toplasalar bile iyi değer olur.
|
|
|
|
SuperCryptoMan
|
|
September 19, 2017, 06:36:10 AM |
|
bonus ilk 25 olan iyi ama ico uzun suruyor baya beklemek istemeyen son gun de girebilir. son birkac gun yatirim artabilir ama bende hedeflediklerini toplayamazlar biraz ucmuslar ama yarisini toplasalar bence de guzel. eth olarak iyi yatırım aldı hard cap yapmasada benc oldukça güzel bir pre ico diye bilirim ama anlamadığım pre ico niye normal icodan farkı ne ki onu çözemedim. kart mı vericekler pre katılanlara farkı o mu ki ?
presale'e katılan ilk 500 kişiye %30, sonraki katılımcılara %25 bonus verildi. normal satış bonusu %20'den başladı ve şu anda %15. Ben de %20 aldım sanırım, hedefledikleri kadar toplayacaklarını sanmıyorum, yarısını toplasalar bile iyi değer olur.
|
|
|
|
Yauthitdar
Full Member
Activity: 201
Merit: 100
Proof-of-Asset Protocol
|
|
September 19, 2017, 08:29:34 AM |
|
hardcapte bu kadar toplayıp, normal icosunda ilk 3 gün çok az toplayınca bana hardcapteki toplanan miktar nedense insidejob gibi geldi.
|
|
|
|
torikan
|
|
September 19, 2017, 10:44:46 AM |
|
pre icoya katılanların coinlerin dağıtımı ne zaman yapılcak ben göndermiştim şuanda adreste coin çekilmiş ama cüzdana gelen gidecen bişey yok! pre ico katılan varmı başka onda durum nasıl.
|
|
|
|
|