vincetcm
|
|
September 19, 2017, 10:46:32 AM |
|
pre icoya katılanların coinlerin dağıtımı ne zaman yapılcak ben göndermiştim şuanda adreste coin çekilmiş ama cüzdana gelen gidecen bişey yok! pre ico katılan varmı başka onda durum nasıl.
Normal ico ya katıldım hemen gönderdiler, pre-ico da durum farklı mı oluyor?
|
|
|
|
torikan
|
|
September 19, 2017, 10:51:48 AM |
|
vvalla gelen giden olmadı ! sakata gitmesek bari
|
|
|
|
vincetcm
|
|
September 19, 2017, 11:05:04 AM |
|
vvalla gelen giden olmadı ! sakata gitmesek bari eth addresin ne kuzen, https://ethplorer.io adresinden kontrol et, belki gelmiştir.
|
|
|
|
Halmater
|
|
September 19, 2017, 01:35:58 PM |
|
vvalla gelen giden olmadı ! sakata gitmesek bari bütün ekip telegram grubunda ordan yazın isterseniz. şu ana kadar 13 milyon dolar topladılar. gün sonunda %15 bonus bitmiş olacak.
|
|
|
|
Yauthitdar
Full Member
Activity: 201
Merit: 100
Proof-of-Asset Protocol
|
|
September 20, 2017, 07:57:41 AM |
|
dün 3 etherlik alım yaptım sitesinde %15 bonusu görünce. megersem daha 5 gün devam ediyormuş bonus.günleri belirtmemişler saat olarak countdown vermişler bonus için.
|
|
|
|
torikan
|
|
September 20, 2017, 10:34:18 AM |
|
sorun yokmuş kendi salaklığımdan kaynaklı adresi yanlış hatırlamışım gönderdiğim sürekli kullandığım cüzdana bakıyordum anı eth olarakda başka icoyada gönderdim ordan fark karıştırmışım ...
|
|
|
|
Leonbtc
|
|
September 20, 2017, 11:47:43 AM |
|
Iyi para toplani ama bunun böyle devam edeceginden emin degilim cunku bonuslar azaldikca yatirimda azalacaktir.
|
|
|
|
anu
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
|
|
September 20, 2017, 06:18:25 PM |
|
Iyi para toplani ama bunun böyle devam edeceginden emin degilim cunku bonuslar azaldikca yatirimda azalacaktir.
Belli olmaz hocam, son demlerinde bir çok proje oluk oluk yatırım aldı. Bunda da aynısı söz konusu olabilir.
|
|
|
|
hugoworld
|
|
September 20, 2017, 07:15:38 PM |
|
Bunun imza kampanyasına girdim fakat en son bitiş süresi hakkında bir şey söylenmemiş. Bilgisi olan arkadaş var mı? Umarım çok geç kalmamışımdır.
|
|
|
|
Muhtaixa
|
|
September 20, 2017, 07:18:50 PM |
|
12 milyon dolar toplamışlar bence bu para proje için yeterli olacaktır.anakonuda milstonelardan bahsediliyor,sanırım whitepepperda yer alıyor bu bölüm.
|
| AMEPAY | | | | | | ▄▄█████████▄▄ ▄█████████████████▄ ▄█████████████████████▄ ▄█████████▀▀▄▀▀█████████▄ ▄████████▄▄█▀ ▀█▄▄████████▄ ████████ ▀▀█▄██▀▀▄████████ ████████ █ ▄ █ ▄▀▀▄████████ ████████ █ █ █ ▄▀▀▄████████ ▀█████████▄█ █ ▄██████████▀ ▀████████ ▀▀▀ ████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀█████████████████▀ ▀▀█████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ | │▌ | AME TRADE HERE
▄██████▄ ▀██████▄ █████████ ▀█████ ███████▀ ▀███ ██████▀ ▄█▄ ▀██ ██████▄ ▀█▀ ▄██ ███████▄ ▄███ █████████ ▄█████ ▀██████▀ ▄██████▀ | |
| │ | | AME TRADE HERE
▐███▄ ████▌ ▐██████████▄ █████████████ ████▌ █████ ▐████ ▄████ ██████████▀ ▀█████▀▀ | |
| ▐│ | ▄▄█████████▄▄ ▄█████████████████▄ ▄█████████████████████▄ ▄█████████▀▀▄▀▀█████████▄ ▄████████▄▄█▀ ▀█▄▄████████▄ ████████ ▀▀█▄██▀▀▄████████ ████████ █ ▄ █ ▄▀▀▄████████ ████████ █ █ █ ▄▀▀▄████████ ▀█████████▄█ █ ▄██████████▀ ▀████████ ▀▀▀ ████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀█████████████████▀ ▀▀█████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ |
|
|
|
Holess
Sr. Member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
|
|
September 20, 2017, 10:41:11 PM |
|
pre icoya katılanların coinlerin dağıtımı ne zaman yapılcak ben göndermiştim şuanda adreste coin çekilmiş ama cüzdana gelen gidecen bişey yok! pre ico katılan varmı başka onda durum nasıl.
Normal ico ya katıldım hemen gönderdiler, pre-ico da durum farklı mı oluyor? yani ilginç bir durum bu. sonuçta pre-ico daha erken alması gerekiyor ki bir anlamı olsun alan kişiler için. ben pre-ico katılacam ama normal icoya katılandan sonra veya beraber tokenleri alacaksam nasıl bir aptallık olur bu düşünmek bile istemiyorum yani.
|
|
|
|
temmuz
|
|
September 21, 2017, 07:04:21 AM |
|
pre icolarda sonm da mesela icodan sonra verdiler . ama ozman işlem görmüyordu . centra kartta icodan sonra vericekmiş ama işlem görüyor borsada bu tuaf bir durum
|
|
|
|
Holess
Sr. Member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
|
|
September 21, 2017, 11:05:03 AM |
|
pre icolarda sonm da mesela icodan sonra verdiler . ama ozman işlem görmüyordu . centra kartta icodan sonra vericekmiş ama işlem görüyor borsada bu tuaf bir durum
sonm icosunda durum biraz farklı üstad. orda fiyat pre ico fiyatın altına falan düştü. ETH fiyatındaki büyük dalgalanmadan dolayı öyle bir sorun oldu ve borsada işlem görmeden bu sorunları çözdüler sonra borsaya girdiler. ama burada sizinde belirttiğiniz gibi borsada işlem görecek ve ico dağıtılacak sonra pre-ico. bide üzerine bounty dağıtıp sonra pre-ico dağıtsalardı bari tam zülüm olsaydı.
|
|
|
|
hiburak (OP)
|
|
September 21, 2017, 11:16:30 AM |
|
Normal ico ya katıldım hemen gönderdiler, pre-ico da durum farklı mı oluyor? yani ilginç bir durum bu. sonuçta pre-ico daha erken alması gerekiyor ki bir anlamı olsun alan kişiler için. ben pre-ico katılacam ama normal icoya katılandan sonra veya beraber tokenleri alacaksam nasıl bir aptallık olur bu düşünmek bile istemiyorum yani. hem presale'den katılanlara hem de normal ico'dan katılanlara tokenleri anında gönderildi. zaten gönderilmemesi gibi bir şey söz konusu değil, çünkü gönderim akıllı sözleşme ile otomatik yapılıyor.
|
|
|
|
anu
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
|
|
September 21, 2017, 11:36:01 AM |
|
Toplam yatırım ilerlemiyor. Çok yavaşlamış. Günlerdir bakıyorum 43K ETH 44K olamadı. 1000 ethereum kadar yatırımı alamadılar kaç gündür.
|
|
|
|
Yauthitdar
Full Member
Activity: 201
Merit: 100
Proof-of-Asset Protocol
|
|
September 21, 2017, 12:56:50 PM |
|
ceosu televizyona çıkmış btc ile ilgili sorulara yanıt verdi ardındanda kendi icosundan bahsetti.ben hala yatırım yapıp yapmamakta kararsızım.pre icosunda çoşup icoda bu kadar az toplaması benide tedirgin ediyor.
|
|
|
|
ozgr
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
|
|
September 21, 2017, 03:16:45 PM |
|
Bankera ile bunun arasında kalmıştım yeni farkettim bu sefer doğru yere girmişim an itibariyle 44k ether toplanmış
|
|
|
|
nalpagutt
Sr. Member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
|
|
September 21, 2017, 03:24:20 PM |
|
Bende imzasına girdim ama konuda falan son tarih verilmemiş . Ne zaman acaba bilen var mı ?
|
|
|
|
grkms
|
|
September 21, 2017, 03:41:42 PM |
|
Toplam yatırım ilerlemiyor. Çok yavaşlamış. Günlerdir bakıyorum 43K ETH 44K olamadı. 1000 ethereum kadar yatırımı alamadılar kaç gündür.
piyasanın karışıklığına veriyorum . Bitmiyor olumsuz haberlerin ardı arkası . Piyasa düzelir düzelmezse güzel yatırım toparlayacaklarına eminim.
|
|
|
|
Leonbtc
|
|
September 21, 2017, 05:29:12 PM |
|
piyasanın karışıklığına veriyorum . Bitmiyor olumsuz haberlerin ardı arkası . Piyasa düzelir düzelmezse güzel yatırım toparlayacaklarına eminim. bence bunun nedeni yukarida belirttigim gibi bonusun azalmis olmasidir. saglik olsun..
|
|
|
|
|