cointerstrike
|
|
October 13, 2017, 10:15:19 PM |
|
Bende güzel yatırım aldıklarını düşünüyorum. Projeler ico'da 2 saat içinde hard cap yapıyor da ne oluyor? Son dönemde hard cap yapan projelerin hallerini görüyoruz. Borsalarda yerlerde sürünüyorlar. Birşeyleri başarabilecek bir proje ve ekip var, bekleyip göreceğiz.
|
|
|
|
nalpagutt
Sr. Member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
|
|
October 13, 2017, 10:39:19 PM |
|
İmzaları inşallah geç göndermezler . Yarın sayarlar mı bilmiyorum normalde 1 yazıyorsa 3 ünde spreadsheete yansıyordu yarın umarım hemen yansır .
|
|
|
|
KeyJockey
|
|
October 13, 2017, 10:43:12 PM Last edit: October 16, 2017, 02:33:57 AM by KeyJockey |
|
DELETED - My BTCTalk account was *hacked* & this post was not me...
|
- 1KeyJKVWVxdavKTetDJpQWdUaota5jbtX6 -
|
|
|
anu
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
|
|
October 14, 2017, 09:42:50 AM |
|
Change fiyatı bence ico fiyatı altına düşmeyecek. Change bounty dağıtmayacak çünkü yakın zamanda. Fork' un geçmesini bekleyecekler. Fork sonrası bir borsaya dahil olacak ve o aşamadan sonra da yükseliş gelecek diyorum ben. Yanılacak da olabilirim, sadece kendi kişisel görüşümü aktarmak istedim. Katılımcı olan yada ico sonrası yatırım yapmayı düşünenler varsa değerlendirebilirler.
|
|
|
|
grkms
|
|
October 14, 2017, 02:49:36 PM |
|
Bir kampanyanın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız . İnşallah dağıtımlar zamanında ve sorunsuz olur . Malum baya bi hareketli geçti Change kampanyası . Ekibin eminim ki sorunsuz bir şekilde işin içinden çıkacak . ICO fiyatının altına düşmeyecek bir token benim gözümde .
|
|
|
|
Neo--
|
|
October 14, 2017, 04:30:40 PM |
|
Nasil yani cag tokenler hemen kilidi acilmayacakmi?
|
|
|
|
nalpagutt
Sr. Member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
|
|
October 14, 2017, 04:45:53 PM |
|
1 CAG Kac Usd bilen var mı ? Belli oldumu ?
|
|
|
|
bitpazari
|
|
October 14, 2017, 06:38:37 PM |
|
Şu zamana kadar toplanan yatırım miktarı 50.063 ether sonunda nihayet 50.000 ether'i aşmayı başardı daha doğrusu ulaşmayı başardı. Son 1 gün 19 saat kaldı hiç belli olmaz bakarsınız sağlam bir yatırımcı çıkar 60.00 ether'e ulaşmasını sağlar. ICO süreci çok yavaş geçti ancak iki üç gün ICO yapanlara bakıyorum sanki bir yerlere yetişmeye çalışıyorlar büyükte yatırım topluyorlar ama ondan sonra aynı çabayı göremiyorsun borsalara bile giremiyorlar. Change projesinin iyi yerlere geleceğini umuyorum.
|
|
|
|
DeepCoin
Legendary
Activity: 1036
|
|
October 14, 2017, 07:10:56 PM |
|
2 günlük süreçte en kötü bi 5 K eth ' lik destek göreceğini düşünüyorum . Son yatırımcılar gelen miktara da göre de davranıyor bu türlü durumlarda . 50 K oldukça geçerli bir yatırım oldu . Gerisi de gelecektir . Daha öncesinde de söylediğim gibi ekip işinin gerçekten ehli . Çalışmaları güzelce neticelendirecektir.
|
|
|
|
Halmater
|
|
October 15, 2017, 05:16:18 AM |
|
17 milyon civarı topladılar bu rakam bence gayet yeterli proje için,umarım iyi değerlendirirler.mdüller içinse umarım çok fazla süründürmezler.
|
|
|
|
SuperCryptoMan
|
|
October 15, 2017, 05:50:31 AM |
|
yatirim yaptik ama fazla umitli degilim bu projeden. cok daha iyi projeler bile suan surunuyor piyasa kan agliyor anca piyasa biraz toplarlanirsa belki birseyler olur ama suan bence hic iyi degil durumu bence
|
|
|
|
DeepCoin
Legendary
Activity: 1036
|
|
October 15, 2017, 09:15:09 AM |
|
yatirim yaptik ama fazla umitli degilim bu projeden. cok daha iyi projeler bile suan surunuyor piyasa kan agliyor anca piyasa biraz toplarlanirsa belki birseyler olur ama suan bence hic iyi degil durumu bence
Şu anki tüm projelerin sürünme sebebi belli . Peki sizi Change ' de olumsuzluğa iten durum ne ? Küçümsenecek bir yatırım değil toparladığı . Daha ICO süreci bitmedi . Zamanlama kötü gerçekleşti fork mevzuları olmasa belki daha fazla yatırım toparlayabilirlerdi . Ama ekip aktifliğini yitirmediği süreçte proje gayet iyi iş çıkartacak .
|
|
|
|
anu
Legendary
Activity: 1218
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
|
|
October 15, 2017, 09:32:02 AM |
|
Şu an 50700 ETH dolaylarında yatırım. Son dakikalarda biraz daha ivmelenmiş görünüyor. Bunun olacağını burada yazmıştım. Son dakikacıların geleceğini ve yatırımı son anlarda arttıracaklarını belirtmiştim. Yazdıklarım oluyor.52-53K düzeylerinde bir sonuçla tamamlanır gibi görünmekte. Daha fazlası da olabilir, belli olmaz.
|
|
|
|
bitpazari
|
|
October 15, 2017, 09:42:52 AM |
|
Siteyi neden değiştirdiler bilgisi olan var mı? Daha doğrusu alan adının ismi değişmiş dün girmiştim sitede biraz dolaştıktan sonra baktım adres çubuğunda farklı bir site ismini görünce ne oluyora döndüm korktum farklı bir siteye mi girdim dedim tekrar kontrol ettiğimde yönlendirildiğini gördüm yeni isimle devam edecekler anladığım kadarıyla. Eski site https://change-bank.com/Yönlendirilen yeni site https://getchange.com/Aslında iyi olmuş eskisini zaten beğenmemiştim ne arada tire falan yakışmıyor hele ki böyle bir projede hoş durmamıştı.
|
|
|
|
hollandalibaykus
|
|
October 15, 2017, 01:19:23 PM |
|
Hala 50677 etherde kalmış yatırım. 60k milestoneuna ulaşamayacak gibi görünüyor. Yine de toplanan miktar çok az değil. Projenin devamını da takip edelim, bountyler dağıtıldıktan sonraki düşüşte biraz toparlarız belki (:
|
|
|
|
hiburak (OP)
|
|
October 15, 2017, 02:50:58 PM |
|
Token Satışı için son 1 gün!
Toplanan Miktar: 50,677 ETH
1 ETH = 500 CAG Minimum Katılım Bedeli: 0.5 ETH
https://getchange.com/
|
|
|
|
stewart2012
|
|
October 15, 2017, 03:03:47 PM |
|
Getchange çok daha oturaklı bir isim olmuş örneğin monero'nun websiteside getmonero..
Change-bank hoş bir isim değildi, isim değişikliğinin projeye olumlu olarak yansıyacağına inanıyorum. Bu akşam bütün katılımlar bitiyor, şu saatten sonra yatırım geleceğini sanmıyorum.
|
|
|
|
bitpazari
|
|
October 15, 2017, 03:18:00 PM |
|
Sitenin sayacında sorun var galiba, kaç saattir yerinde duruyor yeni görenler veya takip edenler sorun olduğunu bilmediği için yatırım yapmaktan cayabilirler bence bu hiç iyi bir şey değil son dakika yatırımları açısından.
50.677 ETH Already Contributed - Ne zamandır böyle bilmiyorum daha önceki mesajımda yazmıştım halen aynı gösteriyor.
|
|
|
|
Jackling
|
|
October 15, 2017, 03:45:48 PM |
|
sürekli takip ediyordum 40K lardaki yavaşlamadan sonra fikrimi degiştirip katılmamaya karar verdim. zaten o 3 haftalık dönemde 10K zor topladı. eger deltada fiyatlar ico fiyatının %30 altına düşerse bi miktar almayı düşünüyorum.
|
|
|
|
Neo--
|
|
October 15, 2017, 07:49:28 PM |
|
Son günlerde artmadi yatirim 50kda bitti guzel rakam.
|
|
|
|
|