Xexen4
|
|
November 03, 2017, 03:07:50 PM |
|
alttan toplamak için sanki biraz acele etmişsiniz. bitcoinin durdurulamadığı şu günlerde alttan altcoin toplamak sanki biraz ölü yatırım olur.
|
|
|
|
BitSharke135
|
|
November 03, 2017, 10:40:06 PM |
|
Yatırımcısını üzen projelerden biri oldu buda artık kart projelerine ve yüksek miktarda yatırım toplayan hiçbir projeye güvenilemeyeceği anlamına geliyor.
|
|
|
|
CEPNIBEY
|
|
November 04, 2017, 01:43:56 PM |
|
8 haftada bountyler dağıtılacaktı. Sadece imzalar dağıtıldı diğerleri için bir haber yok mu ? Devreye onlarda girerse fiyat daha da düşebilir.
|
|
|
|
PokerStein1
|
|
November 04, 2017, 02:54:25 PM |
|
Yatırımcısını üzen projelerden biri oldu buda artık kart projelerine ve yüksek miktarda yatırım toplayan hiçbir projeye güvenilemeyeceği anlamına geliyor.
Arkadaş 1 2 ay içerisinde kazanç neden bekliyorsunuz bu tarz projelerden cidden aklım almıyor. Şu an hangi altcoin uçtu kaçtı da centra'nın fiyatına kafayı taktınız ?
|
|
|
|
TurkiyePriest
Full Member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
|
|
November 04, 2017, 02:57:38 PM |
|
Arkadaş 1 2 ay içerisinde kazanç neden bekliyorsunuz bu tarz projelerden cidden aklım almıyor. Şu an hangi altcoin uçtu kaçtı da centra'nın fiyatına kafayı taktınız ? Ya ben de sizin gibi düşünüyorum altcoinler hepsi düşüklerde ancak centra bekleneni veremedi ico fiyatının %20sine kadar düştü. Bu hoş olmadı işte, insanlar da haliyle kaçıyorlar böyle şeylerden
|
|
|
|
stompysteve
|
|
November 04, 2017, 03:21:45 PM |
|
Daha çok alım fırsatı doğacak gibi görünüyor, bitcoin durmak bilmiyor. Bitcoine olan ilgi biraz olsun azalınca piyasa normale döner ctr da ico fiyatına yakın seyretmeye başlar
|
|
|
|
TurkiyePriest
Full Member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
|
|
November 04, 2017, 03:39:52 PM |
|
Daha çok alım fırsatı doğacak gibi görünüyor, bitcoin durmak bilmiyor. Bitcoine olan ilgi biraz olsun azalınca piyasa normale döner ctr da ico fiyatına yakın seyretmeye başlar
Zaten şuan ico fiyatına gelse insanlar kara geçer çünkü zaten projeye güvenen holderlar icodan aldıktan sonra ortalamayı aşağıya çekmek için düşükten alım yaptılar. İnşallah hayırlısı olur ya
|
|
|
|
muslol67
|
|
November 05, 2017, 10:53:36 AM |
|
Arkadaslar bosuna telaslanmayın.. Centranın önü açık.. Hele bir kartlar uygulamalar kullanılmaya baslansın sonra yükselmeye baslar.. Exchange de bu ay alphası çıkıcak.. Cbay de aynı sekilde bu ayda çıkması planlanılıyo..
|
|
|
|
hmsr
Full Member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
|
|
November 05, 2017, 11:56:51 AM |
|
Fiyat olarak biraz kendini düzeltti ama hala çok düşük seviyelerde. Ico fiyatına bile gelmesi biraz zaman alabilir tabi bitcoinin yükselişi ne zaman bitecek o da önemli.
|
|
|
|
designerusa
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
|
|
November 05, 2017, 09:06:29 PM |
|
-slip-
Ya ben de sizin gibi düşünüyorum altcoinler hepsi düşüklerde ancak centra bekleneni veremedi ico fiyatının %20sine kadar düştü. Bu hoş olmadı işte, insanlar da haliyle kaçıyorlar böyle şeylerden
%20 sine düştü evet ama her şey daha çok erken Centra için. Son zamanlarda çıkan en iyi kart projesi Centra. Icosuda gayet başarılı geçti. Bu düşüş proje ile yada ekiple ilgili güven eksikliği vs.. den dolayı değil bildiğin BTC nin şov yapmasından, fork muhabbetlerinden. Yılbaşı geçsin, şöyle Q2 Q3 2018 gelsin buraya dönüp fiyatları karşılaştırırız alıntı yaparak.
|
|
|
|
dannybrown
Legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
|
|
November 07, 2017, 12:25:39 PM |
|
-slip-
Ya ben de sizin gibi düşünüyorum altcoinler hepsi düşüklerde ancak centra bekleneni veremedi ico fiyatının %20sine kadar düştü. Bu hoş olmadı işte, insanlar da haliyle kaçıyorlar böyle şeylerden
%20 sine düştü evet ama her şey daha çok erken Centra için. Son zamanlarda çıkan en iyi kart projesi Centra. Icosuda gayet başarılı geçti. Bu düşüş proje ile yada ekiple ilgili güven eksikliği vs.. den dolayı değil bildiğin BTC nin şov yapmasından, fork muhabbetlerinden. Yılbaşı geçsin, şöyle Q2 Q3 2018 gelsin buraya dönüp fiyatları karşılaştırırız alıntı yaparak. Ben gerçekten çok büyük şeyler bekliyorum centradan. Hatta sırtımı yasladım ve bıraktım kendimi. Şuan yüzde yüz zarardayım. Ancak zararım centranın uzun vadede yükselmeyecek korkusundan değil. daha fazla alabilecekken şuan elimde daha az var. Bekleyelim görelim centra bizi pişman etmeyecektir. EKİP HARIL HARIL ÇALIŞIYOR.
|
|
|
|
SpringfieldM1A
|
|
November 07, 2017, 02:59:04 PM |
|
Bu düşüş ekipten kaynaklı değil. Projelerin hepsi birer sarsılıyor fork sonrasına hangisi sağ kalırsa. Ama ICO fiyatının %20nin altına düşmesi gerçekten bir şüphe uyandırıyor. Var mı son zamanlarda ICOlardan kazanç elde eden? Ben göremiyorum açıkçası. Herkes fork sonrası diyip diyip duruyor umarım fork sonrası bütün bu zararlar kendini çıkartacak şekilde bir döneme gireriz.
|
|
|
|
hmsr
Full Member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
|
|
November 07, 2017, 03:20:44 PM |
|
Eğer fork sonrası btc düşmezse kimse btcyi bırakıp altlara yönelmeyecek gibi. Daha da düşebilir altcoinler.
|
|
|
|
Xexen4
|
|
November 08, 2017, 08:26:40 PM |
|
segwit ertelemesi centraya henüz yansımamış anlaşılan. bi %10 gelir bu akşam
|
|
|
|
kellendil
|
|
November 08, 2017, 08:56:35 PM |
|
Her altcoinde olduğu gibi Centra'da da bir artış söz konusu. 2018 başlarında bu kartlar yatırımcıların eline ulaşıp kullanıma geçildiğinde daha da değerlenmesi muhtemel
|
|
|
|
Holess
Sr. Member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
|
|
November 08, 2017, 09:45:24 PM |
|
Her altcoinde olduğu gibi Centra'da da bir artış söz konusu. 2018 başlarında bu kartlar yatırımcıların eline ulaşıp kullanıma geçildiğinde daha da değerlenmesi muhtemel
bu kart projeleri iyi yatırım alıyor ama işin reele dönüşmesi aşamasında nedense sorun yaşanıyor. kartlar dağıtılıp faaliyete geçmeden bu ve benzeri coinler istikrarı yakalayamaz ama belirttiğiniz gibi sene başında hareketlilik olur ve oradan kazanmak mümkün.
|
|
|
|
FlyOn35
|
|
November 08, 2017, 10:56:23 PM |
|
Alım yapmayı düşünüyorum ama bountyler hala dağıtılmadı mı centrada? Dağıtım tarihi belli mi
|
|
|
|
nascasto
Full Member
Activity: 504
Merit: 102
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
|
|
November 08, 2017, 11:01:18 PM |
|
Arkadaş fork dedik o dedik bu dedik fork iptal oldu centra yalan oldu. Zaten bu bok yiyen 40 centti hala aynı waves strat metal yürüdü gitti. Demek ki böyle zamanlarda insanlar sağlam bilindik projelere yürüyorlarmış.
|
|
|
|
taner32
|
|
November 09, 2017, 10:38:32 AM |
|
kart uygulamaları düzgün yapıldığı taktirde baya işlevsel olabiliyor.
centra kartlarıda yurt dışında gönderilmeye başlanmıştı, merakla Tr içine dağıtılmasını bekliyorum.
diğer merak ettiğim nokta bountylerle ilgili, sekiz hafta içinde denildi ama imzadan sonrası hesaplanmadı galiba, hoş hesaplansa zaten şu an dip noktalarda satılmaz. alınıp, bir süre beklemek gerektiği fikrindeyim. ytd.
|
|
|
|
muslol67
|
|
November 09, 2017, 11:28:31 AM |
|
Arkadaslar adamlar yılbaşından önce kartlar elinize geçicek diye vaatte bulunuyorlar.. Bakalım gerçekleşicekmi.. Bende icosuna katılmıştım bakalım..
|
|
|
|
|