dilemx
|
|
August 30, 2017, 10:44:24 AM |
|
Hangi projeye bakacağımı şaşırdım.Her gün yeni bir proje geliyor.Okumaktan beynim sulandı
|
|
|
|
NYGMA_35
|
|
August 30, 2017, 01:46:52 PM |
|
Hangi projeye bakacağımı şaşırdım.Her gün yeni bir proje geliyor.Okumaktan beynim sulandı Valla benim içinde aynı durum geçerli, o kadar çok proje varki hangisinin imzasına gireceğimi şaşırdım. Airtoken girsem sylon varmış şimdi bütün forum girer şimdi bountysine. Diğerlerine bakıyorum Ya şartlar iyi değil ya da kaçırmış oluyoruz bazı şeyleri. İyi proje yakalamak zor
|
|
|
|
Kubra Dam (OP)
|
|
August 30, 2017, 03:45:24 PM |
|
Bunun imza kampanyasını sylon yonetıyormuş şimdi o çogu başlıktakı mesajı saymıyor katılımcı sayısına bakmadım ama girecek arkadaşlar var ingilizce konulara yazmanız gerekıyor haberınız olsun
Aynen öyle bir durum mevcut bu bounty'de de. Katılımcıların kuralları dikkatli okuması önemli en başında. Hangi projeye bakacağımı şaşırdım.Her gün yeni bir proje geliyor.Okumaktan beynim sulandı O kadar ciddi bir talep var ki çok çeşitli ICO'lar görüyoruz. Birkaç ay öncesinde böyle bir durum yoktu mesela son 2-3 aydır ciddi artık oldu. Hangi projeye bakacağımı şaşırdım.Her gün yeni bir proje geliyor.Okumaktan beynim sulandı Valla benim içinde aynı durum geçerli, o kadar çok proje varki hangisinin imzasına gireceğimi şaşırdım. Airtoken girsem sylon varmış şimdi bütün forum girer şimdi bountysine. Diğerlerine bakıyorum Ya şartlar iyi değil ya da kaçırmış oluyoruz bazı şeyleri. İyi proje yakalamak zor Girin bir tanesine gitsin bence bu kadar kafaya takmayın. Okuyun gözünüze hoş gelen, ekibi iyi olanlardan birisini seçin gitsin bence.
|
|
|
|
Kubra Dam (OP)
|
|
September 05, 2017, 12:08:20 AM |
|
|
|
|
|
Kubra Dam (OP)
|
|
September 06, 2017, 12:50:23 AM |
|
Arkadaşlar, genel olarak pek bir güncellememiz bulunmuyor şimdilik.
İlgili arkadaşlar projenin kanallarına abone olabilirler, linkleri paylaşalım tekrardan.
|
|
|
|
Kubra Dam (OP)
|
|
September 11, 2017, 10:34:46 PM |
|
|
|
|
|
thefunkybits
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
|
|
September 12, 2017, 07:43:26 PM |
|
Ben bu projenin başarılı olacağına inanıyorum önsatışta süper para topladılar zaten ICO dada başarılı olacaklarını düşünüyorum. Ayrıca whitelist e kaydolan varsa onlar yarından itibaren önden katılabilecek icoya galiba. sitede whitelist için gerisayım başlamış durumda, bizim forumdan giren olmayacak sanırım pek tepki yok projeye karşı
|
|
|
|
designerusa
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
|
|
September 13, 2017, 12:01:10 AM |
|
Ben bu projenin başarılı olacağına inanıyorum önsatışta süper para topladılar zaten ICO dada başarılı olacaklarını düşünüyorum. Ayrıca whitelist e kaydolan varsa onlar yarından itibaren önden katılabilecek icoya galiba. sitede whitelist için gerisayım başlamış durumda, bizim forumdan giren olmayacak sanırım pek tepki yok projeye karşı
Yakın zamanda girilebilecek ve karlı olabilecek bir proje olduğu kanısındayım. Whitelist i kaçırdım ama yarından itibaren sonuçlarını görmek için can atıyorum... 19 unda da bir şansızlık olmazsa icosuna gireceğim.. Kısa zamanda hard cap a ulaşacaklardır bence.
|
|
|
|
dogaatac
|
|
September 13, 2017, 04:11:37 AM |
|
en basarili "en kar ettiren" icolardan biri olacakmış gibi bir his var içimde.ekipte bence yeterince etkili duruyor , umarım bu kadar boş ico'nun içinden karlı bir şekilde cıkarız
|
|
|
|
Killermoney35
|
|
September 13, 2017, 07:17:20 AM |
|
benimde beklentim olumlu yönde bu proje için, icoya girecek durumum şu an yok ama borsalara çıkınca bi miktar alabilirim bide twittera katılıştım ordanda bişeyler gelir belki. whitelist katılımcılarının ne kkadar alabildiğini görebilirsek ICO içinde bir tahminde bulunabiliriz daha sonra
|
|
|
|
designerusa
Legendary
|
|
September 18, 2017, 06:14:59 AM |
|
Ico ya 1 gün kaldı.. Uzun zamandır bir ico yu bu kadar sabırsızlıkla beklememiştim. Ekibe ben çok güveniyorum. Projenin fikri bence çok özgün. Pre-sale gibi olursa kısa zamanda ico biter ama bu aralar btc nin seyri etkilermi yatırım almasını göreceğiz.. Yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte borsalara girdiğinde icosunu en az 2x yapar inancındayım.
|
|
|
|
boestin
Legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
|
|
September 18, 2017, 04:48:32 PM |
|
benimde takipte olduğum proejelerden biri airtoken,ekibi çok güven veriyor önsatışı başarıyla atlattılar yarın icoda aynı başarıyı göstereceklerini düşünüyorum.icoya giremeyeceğim malesef budan daha öncelik verdiğim projelerden dolayı ama ödül kampanyasına katıldık ordan gelenle idare edeceğim
|
|
|
|
kriptom
|
|
September 18, 2017, 07:58:46 PM |
|
Bu proje çok sarmadı beni ama DENT in imzasından 4 ETH almıştım.Benzer projeler.
|
|
|
|
Halmater
|
|
September 19, 2017, 06:23:12 AM |
|
centra ile birlikte başladı icosu.twitter için başvurmuştum geç kalmışım sanırım. twitter için kısıtlama koymuşlar.
|
|
|
|
Jakez
Legendary
Merit: 1001
|
|
September 19, 2017, 06:26:59 AM |
|
ico başlamış deniyor ama sitesinde herhangi bir sayaç falan göremedim takip edeceğimiz bi adres falan var mı?
|
|
|
|
SuperCryptoMan
|
|
September 19, 2017, 06:45:50 AM |
|
yok oyle birsey daha baslamadi nerden duyduysan yanlis bilgi. sayfasina girersen register yerinden whitelist icin kayit aliyorlar henuz ordan kayit olursan baslamaya yakin temasa gececeklerini soyluyorlar. ico başlamış deniyor ama sitesinde herhangi bir sayaç falan göremedim takip edeceğimiz bi adres falan var mı?
|
|
|
|
cenkistan
Member
Activity: 152
Merit: 10
ImmVRse | Disrupting the VR industry
|
|
September 19, 2017, 12:43:30 PM |
|
dalgamı geçiyor adamlar nedir 19 unda başlayacak dediler ico için şimdi ise ileri tarihe atmışlar. çok küçükte olsa katılacaktım buna whitelist için yüksek miktar istiyorlar
|
|
|
|
Muhtaixa
|
|
September 19, 2017, 02:36:17 PM |
|
|
| AMEPAY | | | | | | ▄▄█████████▄▄ ▄█████████████████▄ ▄█████████████████████▄ ▄█████████▀▀▄▀▀█████████▄ ▄████████▄▄█▀ ▀█▄▄████████▄ ████████ ▀▀█▄██▀▀▄████████ ████████ █ ▄ █ ▄▀▀▄████████ ████████ █ █ █ ▄▀▀▄████████ ▀█████████▄█ █ ▄██████████▀ ▀████████ ▀▀▀ ████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀█████████████████▀ ▀▀█████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ | │▌ | AME TRADE HERE
▄██████▄ ▀██████▄ █████████ ▀█████ ███████▀ ▀███ ██████▀ ▄█▄ ▀██ ██████▄ ▀█▀ ▄██ ███████▄ ▄███ █████████ ▄█████ ▀██████▀ ▄██████▀ | |
| │ | | AME TRADE HERE
▐███▄ ████▌ ▐██████████▄ █████████████ ████▌ █████ ▐████ ▄████ ██████████▀ ▀█████▀▀ | |
| ▐│ | ▄▄█████████▄▄ ▄█████████████████▄ ▄█████████████████████▄ ▄█████████▀▀▄▀▀█████████▄ ▄████████▄▄█▀ ▀█▄▄████████▄ ████████ ▀▀█▄██▀▀▄████████ ████████ █ ▄ █ ▄▀▀▄████████ ████████ █ █ █ ▄▀▀▄████████ ▀█████████▄█ █ ▄██████████▀ ▀████████ ▀▀▀ ████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀█████████████████▀ ▀▀█████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ |
|
|
|
designerusa
Legendary
|
|
September 20, 2017, 09:56:49 AM |
|
dalgamı geçiyor adamlar nedir 19 unda başlayacak dediler ico için şimdi ise ileri tarihe atmışlar. çok küçükte olsa katılacaktım buna whitelist için yüksek miktar istiyorlar
En az 300 dolar istiyorlar. Bu arada neden ico yu ertelemisler bende anlamadim. Kac haftadir bunun icosunu bekliyordum. Whitelist e kaydoldum ama ya ben kacirdim yada daha bilgi gondermediler.. Telefon numarasini istemislerdi kaydolurken, sanirim mesaj atacaklar...
|
|
|
|
anu
Legendary
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
|
|
September 20, 2017, 05:51:06 PM |
|
Kesinlikle yatırımcısını üzmeyecek bir proje olduğuna kanaatim tam. İmzasına girerdim ama Change izin vermedi. Borsalarda fiyatı düşerse toparlarım bir miktar.
|
|
|
|
|