stewart2012
|
|
October 10, 2017, 09:10:21 AM |
|
Bende bu coinin değerleneceğini düşünüyorum çünkü hem kaliteli hemde forumun önde gelenleri tarafından imzası taşınıyor. Ödül miktarı pekte iyi değil bu insanlar değerleneceğini düşünüyor, bir şey biliyorki bu şekilde yatırım yapıyor.
|
|
|
|
Kalemder
Legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
|
|
October 10, 2017, 10:23:58 AM |
|
Güzel bir yatırımım var benimde. Merkezsiz pazar, Merkezsiz borsa... Bu platformlara ihtiyacı var insanlığın. Unify ekibide sağlam, projeside. Temmuzda ortaya çıktı ve roodmap'a sadık bir şekilde ilerliyor. Malesef henüz pek bir hacmi yok. Ama zamanla parlayacaktır. Ayrıca dün yobite girdi. Gelecek vaadediyor
|
Kripto Para Rehberi: Koinmen▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ▄▄████████████████▄ ▄▄██████████████████████▄ █████████████▀█████████████▄ ▄█████████████▀ ▄█▀ ███████████ ▄██████████ ▀▀ ████████████ ▄█████████████ ▄▄▄ ▀▀██████████ █████████████▀ ████▄ ▀█████████▄ █████████████ ▀▀█▀▀ ▄██████████ ████████████▀ ▄▄ ████████████ ████████████ ▄████▄ ███████████ █████████ ██████ ██████████ █████████▄▄ ▄██████████ ▀██████████ ██ ▄▄▄▄████████████ ▀█████████▄▄█▄ ███████████████▀ ▀██████████████████████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀▀██████████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀ | |
|
|
|
Hc01
|
|
October 10, 2017, 11:26:37 AM |
|
Güzel bir yatırımım var benimde. Merkezsiz pazar, Merkezsiz borsa... Bu platformlara ihtiyacı var insanlığın. Unify ekibide sağlam, projeside. Temmuzda ortaya çıktı ve roodmap'a sadık bir şekilde ilerliyor. Malesef henüz pek bir hacmi yok. Ama zamanla parlayacaktır. Ayrıca dün yobite girdi. Gelecek vaadediyor Hocam suan tam bacaksız gıbı bısey benım gozumde:) boyuna bakmadan x3 falan yapıyor, dolar bazında monetha'yı falan solluyor gunluk hacmıne bakmadan, kac mılyoınluk cogu projeyı bugunlerde ıyı gectı sonra dusse de, daha bunlar baslangıc. Guzel gunler gormek dılegıyle.
|
|
|
|
Cleverjunta
|
|
October 10, 2017, 12:27:57 PM |
|
Güzel bir yatırımım var benimde. Merkezsiz pazar, Merkezsiz borsa... Bu platformlara ihtiyacı var insanlığın. Unify ekibide sağlam, projeside. Temmuzda ortaya çıktı ve roodmap'a sadık bir şekilde ilerliyor. Malesef henüz pek bir hacmi yok. Ama zamanla parlayacaktır. Ayrıca dün yobite girdi. Gelecek vaadediyor Hocam suan tam bacaksız gıbı bısey benım gozumde:) boyuna bakmadan x3 falan yapıyor, dolar bazında monetha'yı falan solluyor gunluk hacmıne bakmadan, kac mılyoınluk cogu projeyı bugunlerde ıyı gectı sonra dusse de, daha bunlar baslangıc. Guzel gunler gormek dılegıyle. Hacmine cok ta şey etmemek lazım alan saklıyor döndurmuyor piyasada ufak karlarla çıkanlar pişman olacaktır. şahsi beklentim yıl bitmeden 30cent civarı 2018 ilk çeyrek 1 dolar yıl içi 3 dolar görüp düşmesi ama bakalım heran bi haberle piyasadan bokta çıkabilir
|
|
|
|
srmecdes
|
|
October 10, 2017, 01:08:58 PM |
|
Yorumları okudum. Beklenti olması güzel. Ben biraz unify alacağım.
|
|
|
|
erikliwater
Full Member
Activity: 252
Merit: 100
The future is your Genome
|
|
October 10, 2017, 01:18:16 PM |
|
Güzel bir yatırımım var benimde. Merkezsiz pazar, Merkezsiz borsa... Bu platformlara ihtiyacı var insanlığın. Unify ekibide sağlam, projeside. Temmuzda ortaya çıktı ve roodmap'a sadık bir şekilde ilerliyor. Malesef henüz pek bir hacmi yok. Ama zamanla parlayacaktır. Ayrıca dün yobite girdi. Gelecek vaadediyor Hocam suan tam bacaksız gıbı bısey benım gozumde:) boyuna bakmadan x3 falan yapıyor, dolar bazında monetha'yı falan solluyor gunluk hacmıne bakmadan, kac mılyoınluk cogu projeyı bugunlerde ıyı gectı sonra dusse de, daha bunlar baslangıc. Guzel gunler gormek dılegıyle. Bence günlük hacmi çok az olduğu için x3 yapabiliyor hacmi yüksek bir coin olsaydı bu kadar sert inişler ve çıkışlar yapamazdı zaten 2 kişi bir miktar alsa bir anda değerini 3 e katlamış oluyor o yüzden dikkatli olmakta fayda var.
|
|
|
|
PHI1618
Legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
|
|
October 10, 2017, 02:14:07 PM |
|
Rakam yüksek biliyorum ama 2000 sats=0,09 dolar civarından aldım. 600-700'ken görüp bugün yarın derken almamıştım... Bakalım dursun kenarda kıyıda. Cüzdan tavsiyesi olan? https://mega.nz/#!KJZlyBBI!MuQut4sTEBgj9pDcuc6ZO_UkeWEq7Vwpom1TFp2EjBo Unify'ın kendi cüzdanını win defender virüs olarak görüyor...
|
"Damnant quod non intelligunt." Anlamadıkları şeyi suçlarlar. BTC
|
|
|
RaltcoinsB
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1174
|
|
October 10, 2017, 02:19:10 PM |
|
Rakam yüksek biliyorum ama 2000 sats=0,09 dolar civarından aldım. 600-700'ken görüp bugün yarın derken almamıştım... Bakalım dursun kenarda kıyıda.
dostumm 600 700 ken görüp ya bu nedir diyip hiç mi araştırmadın sağlık olsun diyelim ben o aralarda görsem kesin çökerdim. 2350 den girdim bende artıya geçince satmayı düşünüyorum çünkü hacmi düşük olduğu için toplu satışlarda değer hemen aşağı iniyor adet yükseltcem çıkmayı düşünmüyorum unifydan umut bağladık ama umarım yanıltmaz bizi
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
vezirrr
Full Member
Activity: 364
Merit: 114
The revolutionary trading ecosystem
|
|
October 10, 2017, 07:36:44 PM |
|
Rakam yüksek biliyorum ama 2000 sats=0,09 dolar civarından aldım. 600-700'ken görüp bugün yarın derken almamıştım... Bakalım dursun kenarda kıyıda. Cüzdan tavsiyesi olan? https://mega.nz/#!KJZlyBBI!MuQut4sTEBgj9pDcuc6ZO_UkeWEq7Vwpom1TFp2EjBo Unify'ın kendi cüzdanını win defender virüs olarak görüyor... Sıkıntı yok hocam anti virüsler wallet ları hep virüs olarak tanımlıyorlar. Önemli olan trojan olarak görmemeleri, onun haricinde sorun yok diye biliyorum. Yine de dosyayı online olarak virustotal'e bi taratmanızda her zaman fayda vardır.
|
|
|
|
DarkXen
|
|
October 10, 2017, 08:04:53 PM |
|
Az bir şey aldım ama galiba daha fazla alacağım fiyatın uygun bir yerlere gelmesini bekliyorum önümüzde ki günlerde. Farketmişsinizdir imzasına da girdim ancak çok garip bir imza anlayışları var. Devamlı değişiklik yapıyorlar en son imza içeriğini 200 karakter yaptılar. katılımı hero member ve üstü dışında 2 hafta ile sınırlandırdılar. Umarım aynı hassasiyeti proje içinde kullanırlar.
|
|
|
|
apple_talk
Sr. Member
Activity: 473
Merit: 250
"Proof-of-Asset Protocol"
|
|
October 10, 2017, 09:33:23 PM |
|
Bu sayıları iyi hatırlayın Unify'i seneye ona katlamış olarak görebiliriz şu anki değerinin hala çok düşük olduğuna inanıyorum. Bence başarılı bir reklam kampanyası yürütülüyor.
Unify (UNIFY) $0.090717 (-0.40%) 0.00001866 BTC (-1.37%)
# Source Pair Volume (24h) Price Volume (%) Updated 1 Cryptopia UNIFY/BTC $17,475 $0.088944 65.81% Recently 2 Novaexchange UNIFY/BTC $4,598 $0.097207 17.32% Recently 3 Mercatox UNIFY/BTC $2,213 $0.077765 8.33% Recently 4 CoinExchange UNIFY/BTC $1,963 $0.101338 7.39% Recently 5 YoBit UNIFY/BTC $225 $0.073294 0.85% Recently 6 Novaexchange UNIFY/ETH $55 $0.331068 0.21% Recently 7 Cryptopia UNIFY/LTC $21 $0.077608 0.08% Recently 8 Novaexchange UNIFY/DOGE $2 $0.085074 0.01% Recently 9 YoBit UNIFY/ETH $1 $0.073292 0.00% Recently 10 Novaexchange UNIFY/LTC $0 $0.052095 0.00% Recently 11 Novaexchange UNIFY/MOON $0 $0.231062 0.00% Recently 12 Cryptopia UNIFY/DOGE $0 $0.114378 0.00% Recently 13 YoBit UNIFY/RUR $0 $1724.91 0.00% Recently
YoBit'te listelenmesi üzücü fakat Cryptopia idare ediyor. Bu borsalar çok kötü borsalar en azından HitBTC'ye geçiş yapmalı.
|
|
|
|
huzurkan
|
|
October 10, 2017, 10:19:45 PM |
|
Bir haftadır whatsapp grubundan yazan herkesin bana sorduğu bilgi almak istediği bir coin. Bende bir miktar aldım ve kenara attım. Projesi güzel, unify'nin sayısı da az bu da bir avantaj. Gördüğüm kadarı ile ekip çalışıyor. Halen yapılmakta olan bir imza kampanyası var ve bende ona katılmış bulunmaktayım. Henüz yeni bir coin olmasına rağmen hızla tanınıyor. Alanlar uzun vade aldıkları için fiyatı uzun vade de artacaktır. Yatırım tavsiyesi olamakla beraber bir miktar alınıp unutulmasını tavsiye ederim. Son olarak son verileri de paylaşıp konuyu kapatıyorum.
# Source Pair Volume (24h) Price Volume (%) Updated 1 Cryptopia UNIFY/BTC ₺86.189 ₺0.347086 78.20% Recently 2 Novaexchange UNIFY/BTC ₺11.843 ₺0.356169 10.74% Recently 3 Mercatox UNIFY/BTC ₺8.108 ₺0.284935 7.36% Recently 4 CoinExchange UNIFY/BTC ₺3.661 ₺0.371306 3.32% Recently
Fiyatlar TL fiyatlarıdır.
|
|
|
|
|
,gaaaaaaaagaaaaaaaaaaaaagaaaaaaaag, ,aP8b _,dYba, ,adPb,_ d8Ya, ,aP" Yb_,dP" "Yba, ,adP" "Yb,_dP "Ya, ,aP" _88" )888( "88_ "Ya, ,aP" _,dP"Yb ,adP"8"Yba, dP"Yb,_ "Ya, ,aPYb _,dP8 Yb ,adP" 8 "Yba, dP 8Yb,_ dPYa, ,aP" YdP" dP YbdP" 8 "YbdP Yb "YbP "Ya, I8aaaaaa8aaa8baaaaaa88aaaaaaaa8aaaaaaaa88aaaaaad8aaa8aaaaaa8I `Yb, d8a, Ya d8b, 8 ,d8b aP ,a8b ,dP' "Yb,dP "Ya "8, dI "Yb, 8 ,dP" Ib ,8" aP" Yb,dP" "Y8, "YaI8, ,8' "Yb, 8 ,dP" `8, ,8IaP" ,8P" "Yb, `"Y8ad' "Yb,8,dP" `ba8P"' ,dP" "Yb, `"8, "Y8P" ,8"' ,dP" "Yb, `8, 8 ,8' ,dP" "Yb, `Ya 8 aP' ,dP" "Yb, "8, 8 ,8" ,dP" "Yb, `8, 8 ,8' ,dP" "Yb, `Ya 8 aP' ,dP" "Yb, "8, 8 ,8" ,dP" "Yb,`8, 8 ,8',dP" "Yb,Ya8aP,dP" "Y88888P" "Y8P" " | | Free TON
| │ │ │
| PEER-TO-PEER MULTY-BLOCKCHAIN SYSTEM ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ▬▬▬▬TON SURF - OFFICIAL WALLET ▬▬▬▬ | │ │ │
| ▄███████████████████▄ █████████████████████ ▄█████ █████████████████████ ██████ ████ ████ ███ █████████████████████ ██████ ████ ████ ██████ █████████████████████ ███ █████████████████████ ███████ ▀███████████████████▀ ▀███████▄▄▄▄▄▄▄ ▀████ ████▌ ██ ▐██▌ █▌
| | | | │ │ │
| | | | │ │ │
| | TELEGRAM FORUM WIKI |
|
|
|
Hc01
|
|
October 11, 2017, 03:59:15 AM |
|
Güzel bir yatırımım var benimde. Merkezsiz pazar, Merkezsiz borsa... Bu platformlara ihtiyacı var insanlığın. Unify ekibide sağlam, projeside. Temmuzda ortaya çıktı ve roodmap'a sadık bir şekilde ilerliyor. Malesef henüz pek bir hacmi yok. Ama zamanla parlayacaktır. Ayrıca dün yobite girdi. Gelecek vaadediyor Hocam suan tam bacaksız gıbı bısey benım gozumde:) boyuna bakmadan x3 falan yapıyor, dolar bazında monetha'yı falan solluyor gunluk hacmıne bakmadan, kac mılyoınluk cogu projeyı bugunlerde ıyı gectı sonra dusse de, daha bunlar baslangıc. Guzel gunler gormek dılegıyle. Bence günlük hacmi çok az olduğu için x3 yapabiliyor hacmi yüksek bir coin olsaydı bu kadar sert inişler ve çıkışlar yapamazdı zaten 2 kişi bir miktar alsa bir anda değerini 3 e katlamış oluyor o yüzden dikkatli olmakta fayda var. Aynen oyle tabi 5 btc hacmi vardi birden 15 btcye cikardilar herkesin dikkatini cekti o artis da:) biraz zamana ihtiyaci var, 2019 yilini dusunerek girdigim bir yatirim, suaralar almak isteyenlere tavsiyem anlik fiyattan almasinlar, ornegin 19k yaziyorken 16kya falan alim emri verin, anlik sert dususlerde yakaliyor daha iyi fiyattan almis olursunuz
|
|
|
|
avalonn
|
|
October 11, 2017, 04:32:22 AM |
|
unify 1 dolar seviyelerini sizce ne zaman görür arkadaşlar ?
|
|
|
|
Asber
|
|
October 11, 2017, 05:50:29 AM |
|
unify 1 dolar seviyelerini sizce ne zaman görür arkadaşlar ?
Tahminimce daha iyi borsalarda işlem görmeye başlarsa çok rahat o fiyatı görür.
|
|
|
|
mmm01
Legendary
Activity: 973
Merit: 1053
|
|
October 11, 2017, 06:32:18 AM |
|
Çok koşuluyor ancak daha doğru dürüst bir işlem hacmi yok, hiç beklenmedik bir anda bir pump yiyip hızlıca fiyatı 0.5 dolar civarın yükselebilir sonrasında ise fiyatı düzenli olarak yukarı çıkabilir benim beklentim bu yönde.
|
|
|
|
PHI1618
Legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
|
|
October 11, 2017, 06:37:48 AM |
|
Rakam yüksek biliyorum ama 2000 sats=0,09 dolar civarından aldım. 600-700'ken görüp bugün yarın derken almamıştım... Bakalım dursun kenarda kıyıda. Cüzdan tavsiyesi olan? https://mega.nz/#!KJZlyBBI!MuQut4sTEBgj9pDcuc6ZO_UkeWEq7Vwpom1TFp2EjBo Unify'ın kendi cüzdanını win defender virüs olarak görüyor... Sıkıntı yok hocam anti virüsler wallet ları hep virüs olarak tanımlıyorlar. Önemli olan trojan olarak görmemeleri, onun haricinde sorun yok diye biliyorum. Yine de dosyayı online olarak virustotal'e bi taratmanızda her zaman fayda vardır. Öyle yaptım artık hariç tuttum. Çalıştırdım. Bu arada düşmüş unify, biraz daha alayım
|
"Damnant quod non intelligunt." Anlamadıkları şeyi suçlarlar. BTC
|
|
|
Cleverjunta
|
|
October 12, 2017, 06:47:09 AM |
|
Bu gun gu lerden Unify.yol haritasına sadık ortaligi galeyana getirmeden sakin sakin ilerliyor 5 küçük çaplı borsada islem görüyor sürekli islem hacmini yukarı yönlü zorlayıp sınırları aşıyor bazı bazı yakında orta büyük bir borsaya girmesi yakındır o zaman uçuş başlar.Unify can dir.
|
|
|
|
RaltcoinsB
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1174
|
|
October 12, 2017, 09:10:53 AM |
|
şöyle bugün bir 2700 seviyesine gelse en azından çok tatlı olacak
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
alikaya58
|
|
October 12, 2017, 10:17:40 AM |
|
Para buldukça alıyorum yavaş yavaş acelem yok artacagına ınanıyorum uzun vadede
|
|